Har i mange Ã¥r brugt Dunlopillo pude og vil ikke undvÊre den for noget. Jeg har fornylig kÞbt min 8. pude. De 7 foregÃ¥ende har vÊret med pÃ¥ rejser, sÃ¥ langt som Cambodia mod Þst og Guatamala mod ve... ãã£ãšèŠã
Fantastisk hovedpude â min sÞvn er forbedret markant! Jeg har prÞvet mange hovedpuder gennem tiden, men denne nye pude overgÃ¥r dem alle. Den giver perfekt stÞtte til nakke og skuldre, og jeg vÃ¥gner... ãã£ãšèŠã
Har netop kÞbt en ny hovedpude, da den gamle var slidt helt op. Jeg har brugt Dunlopillo i mange Ã¥r, da den er tilpas fast og giver en rigtig god stÞtte, isÊr for nakken. Jeg anvender en iltmaske i fo... ãã£ãšèŠã
Har haft Dunlopillo seng i godt et Ã¥r nu og er meget tilfredse . Fik ny hovedpude i julegave ogsÃ¥ fra Dunlopillo, skulle dog lige bruge et par dage i tilvÊnning, da den jo netop ikke falder sammen m... ãã£ãšèŠã
Fabriksvej 13, 7760 , Hurup/Thy, ãã³ããŒã¯
- info@dunlopillo.dk
- dunlopillo.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg er rigtig glad for min nye latexâŠ
Jeg er rigtig glad for min nye latex pude fra Dunlopillo, jeg ledte efter noget memory-foam agtigt men ville gerne have noget lavet af naturlige materialer. Jeg blev anbefalet den der hedder "serenity" og jeg har vÊret super glad for den. Den giver mig god support, er blÞd, og er åndbar.
Har lige kÞbt 2 stk madrester bedsteâŠ
Har lige kÞbt 2 stk madrester bedste sÞvn i meget lang tid. Et rigtigt godt kÞb. Og de dansk produceret bare kvalitet. Mvh giese
Nye kontinentalsenge
Vores nye kontinental senge fra dunlopillo har svaret til vores forventninger.
Vi fik en fin og konstruktiv vejledning til hvilke madrasse og topmadras vi skulle vÊlge. Stor tilfredshed herfra.
Puden holder hÞjden
Puden holder hÞjden, natten igennem,
så nu vågner jeg ikke med Þm nakke og skulder,
og får en bedre nattesÞvn.
Vi kÞbte hovedpude og min mand harâŠ
Vi kÞbte hovedpude og min mand har sovet fantastisk i nat
Dunlopillo Pure kontinentalseng - en seng til prinsessen
Jeg kÞbte en Dunlopillo Pure kontinentalseng hos Seng i Hasle - og har nu sovet i denne vidunderlige seng i 3 nÊtter. Den har ikke skuffet - jeg sover fantastisk - og vil også rose Flemming fra Seng i Hasle, for hans store viden og gode rådgivning.
Endelig god sÞvn og ingen rygsmerter!
Endelig en pude der hjÊlper på min sÞvnkvalitet og smerter i Þvre ryg. Kan klart anbefale dunlopillo serenity, hvis du ligesom mig sover på siden og ryggen.
Fantastisk produktâŠ
Jeg har i mange år haft en Dunlopillo hovedpude. Den har vÊret fantastisk! DesvÊrre mistede jeg den for ti dage siden og måtte sove alle nÊtter med noget andet. Det blev ikke til meget sÞvn! I forgårs fik jeg fat i en ny Dunlopillo og nu sover jeg igen fantastisk. Det betyder så meget med den rette stÞtte under hovedet.
Godt produkt
Som altid et super godt produkt der bliver ikke slÊkket på kvaliteten som der ellers er kutyme nu til dags på mange ting,nu kan jeg sove godt i lang tid igen efter et kÞb af ny hovedpude og som altid en Donlopillo .M.V.H.Jens Hansen
Supre produkter
Varer levert innen rimelig tid uten noen som helst form for problemer. Fantastiske puter som er både helsefremmende og helbredende for stive nakker og fÞlgende hodepiner!
comfort latex pillow
Replace the old latex dunlopillo used for 5 years. Comfortable latex pillow serenity.
Behagelig seng
Behagelig seng. Nem at betjene. Nem at komme ind og ud af.
Elsker min nye hovedpude dunlopilloâŠ
Elsker min nye hovedpude dunlopillo serenity hovedpude. Gid for min nattesÞvn
En pude med tilpas blÞdhed
En pude med tilpas blÞdhed. Positivt at det er naturmaterialer.
Den bedste seng jeg har prÞvet
Nu har jeg sovet i en Continental Dun BF black 180x200 i 2 år på en latex madras ekstra hård. Og det har absolut vÊret den bedste seng, jeg har prÞvet.
Har netop kÞbt endnu en Dunlopillopude
Har netop kÞbt endnu en Dunlopillopude, denne gang til min mand.
Jeg har selv sovet med jeres puder de sidste ca. 20 Ã¥r, har svÊrt ved at skifte til andet mÊrke, er altid vendt tilbageâŠ.
ForfÊrdelig komfort og billigtâŠ
ForfÊrdelig komfort og billigt kvalitet.
Decideret bras.
1 gang er stel og ramme blevet udskiftet, og 2 gange har en tekniker vÊret ude.
FÞrste gang havde rammen lÞsnet sig fra stellet, anden gang var stellet, der lÞfter hovedgÊrdet knÊkket.
Billigt kina-stål og latexmadrasser der "falder sammen" og bliver meget ukomfortable.
Det er som at ligge i en hÊngekÞje - madrassen falder sammen på midten.
Og det er endda en Ekstra Fast udgave.
Dobbeltseng med elevation er derfor billigt til salg, den "fineste" model, hvis nogen skulle vÊre ligeglad med ovenstående..
Jeg kalder den DjÊvelens vÊrk, men Dunlopillo kalder modellen Passion Boxelevation. Kan afhentes for en slik...
Ny pude fra Dunlopillo- sover skÞnt nu
Er glad for min nye madras
Jeg har lige kÞbt en pude
Jeg har lige kÞbt en pude, og glÊder mig til i nat. Mere information fÞlger.