L’affiche sur le site n’est pas le même que le produit en lui-même. Ils ont mis l’ancienne recette, celle que je préférai et je pensais récupérer le bon mais j’ai eu la recette actuelle que je peux a... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Sehr nette und kooperative Firma, prompte Lieferung und Hilfe bei Fehlbestellung bzw. Irrtümlicher Zuvielbestellung. Werde auch in Zukunft hier bestellen! Very nice and cooperative company, prompt de... もっと見る
Het telefonische contact met Dun Yong webshop verloopt hel fijn/positief. Vooral de Nedrlands sprekende man geeft heel vriendelijke hulp. Hij reageert snel, waardoor ook snel bezorgd wordt. Heel erg... もっと見る
Es war eine völlig unproblematische Aktion die ausgesuchte Ware von Holland nach Deutschland zu versenden. Ich werde mich bei Bedarf gern wieder dort melden.
企業情報
当該企業による記述
Bij de Aziatische supermarkt Dun Yong kun je sinds 1957 terecht voor verse en diepvriesproducten, levensmiddelen en spullen uit China, Japan, Thailand, Indonesië en andere Aziatische landen. Alles origineel en authentiek. Zowel op ons adres in het centrum van Amsterdam als online. Klanten uit Europese landen weten ons te vinden voor de producten en de service. Dun Yong brengt je dichter bij Azië.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zorgzaam
Zorgzaam! Een product dat niet op voorraad is, kosteloos vervangen voor een duurder product én dat ook van tevoren laten weten. Dat is echte klantenservice.
Alles op tijd ontvangen.
Top!
Bestelling in de late avond geplaatst, stond de volgende ochtend al klaar om af te halen. Alle groenten waren super vers, en het vlees was van zeer goede kwaliteit.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Het pakket kwam op het verkeerde adres…
Het pakket kwam op het verkeerde adres aan. Persoonlijke email gekregen en nu komt het alsnog mijn kant op.
Prima levering
Alles perfect
Duidelijke website, goede producten, spullen zeer netjes verpakt en snel verstuurd. Ik ben heel tevreden.
Altijd goede service
Altijd goede service! peddlr bezorging is alleen problematisch. Is peddlr helaas
uitstekende service,
uitstekende service,
Ik ben echt dol op de staat van het product, het is goed.
Délivery to thé housse directly
Next Time, Can will be délivery to my housse directly ?
Thanks
Lots of products, good service, good prices
Everything was packaged well and my order was delivered as requested. It was suprising to find some of the products here that I couldnt find in our local Asian store. Expect a few days to take before shipment, but if you are not in a hurry, shouldnt be a problem.
Goedkoop en snelle levering
zeer persoonlijke afhandeling …
zeer persoonlijke afhandeling en hulp achteraf bij een probleempje nav een online bestelling. snelle levering die per fiets (dus ook klimaatvriendelijk) werd bezorgd. onze dank is groot :-)
Great and quick service
The items arrived super quickly and the customer support was super attentive.
Geweldige selectie & service
Als vaste klant kan ik alleen maar zeggen dat dit en TOP online-winkel is.
De keuze- & bezorgservice is TOP.
Ik kom steeds terug (ook in de winkel).
Deze keer had ik (ook) mooncakes besteld..
Maar die waren niet op voorraad.
Kreeg een vriendelijke mail met een (duurder) alternatief, voor dezelfde prijs.
Fantastische service 💪
Ps: het enige minpuntje is..
Ik kan hun bevroren kippenpoten, in zwarte bonensaus, niet online bestellen….🥲

Dun Yong からの回答
We kenden het bedrijf niet maar ze…
We kenden het bedrijf niet maar ze hebben snel en alert gereageerd. Goederen op tijd geleverd.
Nette communicatie en snelle levering
Persoonlijke en hele nette terugkoppeling toen het bestelde artikel niet leverbaar was. Met opgave van een paar alternatieven. Nette communicatie en snelle levering.
Snelle afhandeling alleen jammer dat de…
Snelle afhandeling alleen jammer dat de bezorgdienst traag was.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。