Fik wienerschnitzel. De brasede kartofler var smattede indeni. Lignede og smagte som perle glaskartofter Wienerschnitzel var ok Den anden ved bordet fik en pastaret med kÞdstrimler og grÞntsag... ãã£ãšèŠã
ðEt lille surt opstÞdð Jeg har i dag vÊret pÃ¥ restauranten Duomo i NykÞbing Falster, hvor jeg sidder med min kÊreste. Der er ingen andre kunder end os men venter 15 min cirk... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk oplevelse! Var ude og spise med min kÊreste for fÞrste gang, efter vi har fÃ¥et barn sammen, barnet er 9 mdr. og han sov da vi kom, personalet siger stil ham bare her, vi holder Þje... ãã£ãšèŠã
Min kone og jeg besÞgte i gÃ¥r Restaurant DUOMO! Vi bestilte PeberbÞf og fik en udsÞgt og velsmagende middag, serveret af et smilende og venligt personale! Perfekt - vi kommer meget gerne igen! M... ãã£ãšèŠã
ðEt lille surt opstÞdð
ðEt lille surt opstÞdð
Jeg har i dag vÊret på restauranten Duomo i NykÞbing Falster, hvor jeg sidder med min kÊreste. Der er ingen andre kunder end os men venter 15 min cirka for at få taget vores bestilling, hvilket er fair nok.
Vi bestiller begge en bÞf som medium.
Efter omkring 10 min kom vores mad allerede men min bÞf var desvÊrre gennemstegt. Dette er selvfÞlgelig også helt fair, fejl kan ske.
Flere kunder er kommet i mellemtiden.
Jeg får dermed en ny og får af vide at drikkelsen er på husets regning.
Efter lidt tid efter får jeg en ny bÞf. Denne er nÊsten rare / medium rare. Jeg skÊrer bÞffen fire steder for at tjekke at det er den hele, hvilket det var. ( Fair nok tÊnker vi de får en chance mere)
Da min "tredje" bÞf kommer ud er det altså den SAMME SOM ANDEN GANG dvs en bÞf JEG har skåret i, med mit service har de lagt på panden IGEN.
Jeg skÊrer stykkerne yderligere over og surprice den er gennemstegt.
Vi beder derfor om regningen, hvorpå de fÞrst ville have jeg også betalte for min egen mad og ikke kun kÊresten. Dette svaret jeg hurtigt nej til, hvorpå de sÞde tjenere snakkede med kÞkkenet og dermed endte "kun" med at betale for én bÞf.
Alt dette er selvfÞlgelig blevet sagt til de tre tjenere som var der. De var virkelig sÞde og professionelle på trods af kÞkkenet.
Dette opslag er blot en lille advarsel, da jeg ikke tÊnker det er sÊrligt hygienisk at ligge en bÞf tilbage på stegepladen for de andre kunder som kommer efterfÞlgende.
Vi kommer i hvert fald ikke igen desvÊrre
Ringe mad
Wienerschnitzel var ok
Den anden ved bordet fik en pastaret med kÞdstrimler og grÞntsager. KÞdet var små bitte trevler af oksekÞd (måske). GrÞntsagerne virkede som frost grÞntsager uden bid. Det hele toppet med en ordentlig gang flÞde
Betjeningen bar prÊg af ligegyldighed. Skulle bare overstÃ¥s . Der blev ikke spurgt til , hvordan det smager. Gad vide hvorforâŠ..
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse!
Var ude og spise med min kÊreste for fÞrste gang, efter vi har fÃ¥et barn sammen, barnet er 9 mdr. og han sov da vi kom, personalet siger stil ham bare her, vi holder Þje med ham â€ïžðð» og det gjorde, selvom de serverede for andre gÊster. Dejlig oplevelse. Ikke En sidste gang man er der!
Hilsen Daniel Holck
Rigtig god oplevelse
Vi kom forbi uden at have reserveret bord. Personalet tog godt imod os, de fortalte de ikke havde plads !! MEN alligevel fik vi et bord. Vi havde én time til en 2 retters menu. Det smagte så godt, og personalet med meget sÞde og opmÊrksomme. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og lÊkkert mad. Tak. Hilsen Dorthe og Kim NordsjÊlland.
Her er man altid sikker på kvalitet
Her er man altid sikker på kvalitet. Maden er hver gang perfekt.
Har aldrig gennem en del år efterhånden, haft noget, at klage over. TvÊrtimod. Og man bliver altid kÊlet for.
Lokalet er prÊget af hygge og man fÞler sig virkelig hjemme.
Jeg holdte igÃ¥r min fÞdselsdag pÃ¥âŠ
Jeg holdte igår min fÞdselsdag på Duomo. Vi var 6 personer og alle var tilfredse med mad og servering. Kan klart anbefale dette hyggelige sted.
Hurtig betjening
Hurtig betjening, god mad, venligt personale, dejlig atmosfÊre. Kommer helt sikkert igen.
Formidable - 5 stjerners betjening og mad
Hurtig og venlig betjening
Maden var bare helt 110% i orden.
Kan kun anbefale stedet
Super lÊkker mad og en god betjening
Super lÊkker mad og en god betjening.
Selv om der var travlt var personalet flinke, smilende og gav sig god tid gÊsterne.
Hyggelig atmosfÊre.
Virkelig lÊkker mad og top service.
Virkelig lÊkker mad og top service.
Det hel klart et besÞg vÊrd.
Dejlig mad
Dejlig mad, store portioner, hurtig servering, sÞde og opmÊrksomme tjenere. En god oplevelseð
Duomo Italienske Restaurant NykÞbing F.Vi har lige vÊret hos duomo italienskâŠ
Vi har lige vÊret hos duomo italiensk restaurant nede i NykÞbing F., for at fejre datterens fÞdselsdag. Jeg har kun godt at sige om dem. God mad og rimelig hurtig betjening. Rimelige priser, sÞde personaler og der var rent og pÊnt over alt. Så tak for en god oplevelse.
Dejlig atmosfÊre
Dejlig atmosfÊre. Efter der er blevet lavet om, er akustikken er blevet noget bedre, også selvom restauranten var fyldt med gÊster. Der var styr på hvem der kom ind i restauranten , ejeren og personalet var konstant at se på gulvet, og tog også del I hvorden gÊsterne havde det og om alt var ok . Virkelig god mad, som kom efter kort tid . Dejligt sted at komme som gÊst , de får en til at fÞle sig velkommen .
Vi fik en god bÞf med lÊkkert tilbehÞr
Vi fik en god bÞf med lÊkkert tilbehÞr.
Super god betjening som var sÞde og venlige.
Super god hygiejne både ved spise sted og toiletter.
Brian og Hanne
Vi var 5 personer, der alle var godt tikfredse
Vi har netop gÊstet Duomo , med familien fra KÞbenhavn , til alles tilfredshed.
Jeg forsÞgte fÞrst at booke et bord online, hvilket desvÊrre ikke er muligt.
Men man kan bestille mad til afhentning online, men ikke bord, hvilket virker som en lidt underlig halv lÞsning, hvis man Þnsker at anvende restauranten som spisested.
Hjemmesiden giver på den måde kun indtryk af Duomo , som udelukkende vÊrende et take away sted, hvilket er synd og skam, for det er faktisk en hyggelig restaurant at spise på!
Der er god betjening og behagelig atmosfÊre. Og maden var upåklagelig.
Det er endvidere genialt , at man kan spise udenfor, alt efter årstiden, på den tilbyggede terrasse, hvilket vi var så heldige at kunne hele aftenen, selvom det var nÊsten midt i september !
Så alt i alt er vi meget tilfredse, men synes altså at det er et forkert indtryk man får af stedet via hjemmesiden. Og det er synd, hvis man derfor springer restauranten over, hvis man ikke kender den og tror det kun er takeaway !
BesÞgte stedet d 28-7-23
BesÞgte stedet d 28-7-23 . Efter vi havde siddet ved bordet ca 15 min måtte vi selv kalde på en tjener for at bestille. Hun sagde hun ville komme med drikkevare med det samme, men efter 40 min havde vi stadig ikke fået vores drikkevare eller mad. Vi kaldte på en tjener igen, som sagde at drikkevarer ville komme med det samme og maden om 10 min. Da vi havde ventet 1 time, og stadig intet havde fået gik min mand ind for at tale med chefen for at hÞre om der snart skete noget. Han var dog rimelig ligeglad og svarede : kan du ikke se vi har travlt?? Ja, de havde mere travlt med at servicere deres take-away kunder end dem der sad i restauranten. Vi forlod stedet, og har ikke planer om at besÞge det igen.
Man kan ikke sige dårlig service, for der var ingen!!!!!!
BesÞgte Duomo Ristorante i forbindelseâŠ
BesÞgte Duomo Ristorante i forbindelse m Revy, fik en lÊkker Wienerschnitzel. Smilende og imÞdekommende personale.
Restauranten fremstÃ¥r pÊn, ren og vedligeholdt - ligesom toiletterne (giver 5 potter ud af 5 ð)
Alt i alt en rigtig god oplevelse vi kan varmt anbefale DUOMO!
Indignazione
à vergognoso il costo di un biglietto per visitare il Duomo
o, 15 euro a persona 60 euro a famiglia, ma stiamo scherzando, abbiamo toccato il fondo, si vergogni pure chi gestisce la chiesa, alla faccia delle offerte. La giustificazione Ú che in chiesa si può entrare e si può pregare.non credo ci siano giustificazioni a tutto questo, anche nella Bibbia c'Ú il passo dove Gesù entra nel tempio buttando tutto a terra perché era diventato mercato.
Favorit Restaurant Duomo
Min Mand & jeg holdt fÞdselsdag med den nÊrmeste Familie i sÞndags, vi var 10 personer. Det var en fantastisk god & dejlig oplevelse, mega lÊkker mad, god Vin, & mega god betjening. Jeg ville Þnske at jeg kunne give 10 stjerner ðððððððððð
Kh L & L Brodthagen
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
LÊkkert mad og venlig smilende personale :)
Helt klart et besÞg vÊrd