Henvendte mig til firmaet om et bortkommet filter og fik den mest udsÞgte service jeg lÊnge har fÃ¥et og lynhurtigt modtog jeg nye filtre. Jeg kan kun kun anbefale firmaet. Super seriÞst, venligt og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en stÞvsuger til bilen, og modtog en lysmaske i stedet for. Jeg fik en super god betjening, da jeg henvendte mig til firmaet om fejlen, fÞrst pÃ¥ telefon og senere via mail. Har nu modt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en stÞvsuger til bilen i januar. Fik den hurtigt, men den virkede ikke. Den kunne ikke tÊnde og lugtede brÊndt nÃ¥r man forsÞgte. Kontaktede dem via mail og efter at have sendt diverse videoer af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte et sÊt walkietalkies og forstod ikke meget af den AI-oversatte brugsanvisning (fra kinesisk til engelsk). Fik fantastisk god service fra firmaet, ogsÃ¥ opfÞlgning. Topkarakter for kundebehandling... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Duusty.dk er en dansk webshop, ejet af en virksomhed med over 12 års erfaring inden for onlinesalg. Vi har alle produkter på lager i Danmark og gÞr altid vores yderste for, at du som kunde fÞler dig i trygge hÊnder.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Henvendte mig til firmaet om et bortkommet filter og fik den mest udsÞgte service jeg lÊnge har fået og lynhurtigt modtog jeg nye filtre.
Jeg kan kun kun anbefale firmaet.
Super seriÞst, venligt og hurtigt - det var der mange firmaer, der kunne lÊre afðð

Duusty ããã®åç
Har kun vÊret tilfreds med levering og produkter fra dette firmaâŠ..

Duusty ããã®åç
Lynhurtigt levering, og produktet virker bare!

Duusty ããã®åç
God og hurtig service! StÞvsugeren suger som en drÞm

Duusty ããã®åç
KÞbte et sÊt walkietalkies og forstod ikke meget af den AI-oversatte brugsanvisning (fra kinesisk til engelsk). Fik fantastisk god service fra firmaet, også opfÞlgning. Topkarakter for kundebehandling!!

Duusty ããã®åç
Det var en god oplevelse. Alting spillede som forventet :)

Duusty ããã®åç
Jeg bestilte en stÞvsuger til bilen, og modtog en lysmaske i stedet for.
Jeg fik en super god betjening, da jeg henvendte mig til firmaet om fejlen, fÞrst på telefon og senere via mail.
Har nu modtaget stÞvsugeren med kun et par dagen forsinkelse, som jeg er virkelig glad for.

Duusty ããã®åç
KÞbte en stÞvsuger til bilen i januar. Fik den hurtigt, men den virkede ikke. Den kunne ikke tÊnde og lugtede brÊndt når man forsÞgte. Kontaktede dem via mail og efter at have sendt diverse videoer af hvordan den ikke virkede og lyden den sagde når man tÊndte den, skrev de at de ville sende en ny. Det er over 2 uger siden og jeg har ikke kunnet komme i kontakt med dem siden, da de ikke svarer på mine mails. Det et et svindlerfirma, så I skal ikke kÞbe deres produkter!!

Duusty ããã®åç
Jeg kÞbte deres bilstÞvsuger igennem sweetdeal. Der var virkelig lang leveringstid og da jeg fik den var sugeevne virkelig ringe. Den kan tage meget let snavs på glatte overflader men det er det. Så det med at stÞvsuger konsollen eller evt en måtte kan man glemme ALT om. Jeg vil absolut ikke anbefale den.

Duusty ããã®åç
KÞbte i foråret en bilstÞvuger. Den sugede ikke meget. Vi prÞvede at lade den op, det hjalp ikke noget. Som det er nu kan den ikke starte selvom den er fuldt opladt.

Duusty ããã®åç
Jeg kÞbte en Duusty håndstÞvsuger til mine svigerforÊldre, og de er virkelig glade for den! Den har et flot og stilrent design, der både ser moderne ud og fÞles robust i hånden. StÞvsugeren er let at bruge, og den kraftige sugeevne gÞr en kÊmpe forskel, når bilen skal holdes ren for stÞv, krummer og snavs.
En af de ting, mine svigerforÊldre isÊr sÊtter pris på, er hvor kompakt og nem at opbevare den er. Den fylder ikke meget i bilen, men er altid lige ved hånden, når der er brug for en hurtig rengÞring. Batterilevetiden er også rigtig fin, så de slipper for at skulle oplade den hele tiden.
Alt i alt en super praktisk og veldesignet håndstÞvsuger, der gÞr rengÞringen af bilen meget nemmere. Kan varmt anbefales!
Rimelig hurtig leveret, godt beskyttet under transport.
Om apparatet virker ved jeg ikke da det skal bruges til julegave.
Det var super og nemt at handle med dem og selv om der manglede en pakke blev der bare sendt en ny. Det kalder jeg super
Service

Duusty ããã®åç
Hvis du har bÞrn og bil, så bliver du ekstremt glad for den her. Kort og godt.

Duusty ããã®åç
Umiddelbart godt produkt. Leveringsforsinkelse, men blev af butik inden forsinkelse. God stil.

Duusty ããã®åç
Man skal lede lÊnge efter et sug der er så godt! Fint produkt til prisen og god funktionalitet.

Duusty ããã®åç
Helt genialt kÞb, som jeg skulle have gjort noget fÞr! Den suger rigtig godt og er perfekt at have liggende i bilen. Meget tilfreds!

Duusty ããã®åç
KÞbte den egentlig primÊrt for - bare engang i mellem - at få gjort min kontorplads ren. Det at den praktisk nemt kan vÊre i skuffen og at sugestyrken er bedre end forventet har gjort, at jeg nÊrmest bruger den dagligt.
Super fedt kÞb!