䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Duusty.dk er en dansk webshop inden for skÞnhed og velvÊre. Webshoppen er ejet af en virksomhed med over 12 års erfaring inden for onlinesalg. Vi har alle produkter på lager i Danmark og gÞr altid vores yderste for, at du som kunde fÞler dig i trygge hÊnder.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

7件のレビュヌ

Mere luft

Det virker godt og giver meget mere luft om natten

2024幎10月5日

Hej Jacob,

Tak for din rating.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med dit kÞb! :)

God aften.

Venligst
Morten Larsen
Muushy.dk

Sandpapir mod benen efter et par ganges brug

Efter to gange fÞles det som at bruge sandpapir mod huden. Kan ikke anbefale det.

2023幎9月12日

Hej Mette

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af vores produkt, HairMaid, og for at vÊlge Muushy til din skÞnhedsrutine! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkt, og at det har hjulpet dig med at opnå glatte ben uden rÞde knopper.

Vi strÊber altid efter at levere kvalitetsprodukter, der opfylder vores kunders behov, og din tilfredshed er vores stÞrste belÞnning. Hvis du har nogen spÞrgsmål, feedback eller Þnsker at dele dine erfaringer med HairMaid yderligere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjÊlpe.

Muushy Kundeservice Team

SilkeblÞde ben på ingen tid

Jeg går aldrig tilbage til en almindelig skraber efter brug af Muushy. Det tager et Þjeblik også er hårene vÊk og helt uden smerter. Ens ben bliver silkeblÞde og den er meget nemmere og hurtigere at bruge end en almindelig skraber. Jeg vil anbefale dette produkt til alle ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎9月18日

Hej Julie

Tusinde tak for din fine anmeldelse af Muushy HairMaid. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores produkt.

Vi deler din begejstring for HairMaid og forstår, hvor praktisk det kan vÊre at sige farvel til de traditionelle skrabere. Det er fantastisk at hÞre, at du har oplevet en smertefri og hurtig hårfjerningsproces med silkeblÞde resultater.

Hvis du nogensinde har brug for assistance, har spÞrgsmål eller Þnsker mere information om vores produkter, så tÞv ikke med at kontakte os. Vi er her for at sikre, at din oplevelse med Muushy forbliver ekstraordinÊr.

Tak igen for at vÊlge Muushy, og vi ser frem til at fortsÊtte med at levere produkter, der lever op til dine forventninger.

Det er okay

Den er okay, men det var nok ikke lige det jeg havde regnet med

2023幎9月2日

Hej Ditte,

Tak for din rating.

Vi anbefaler, at du lÊser vores guide grundigt, for det bedste resultat. HÃ¥rfjerning er ikke en naturlig process, og kan derfor vÊre hÃ¥rdt for huden. Den rigtige forberedelse og efterbehandling er derfor vigtig, for din huds skyld. 💜

Du finder vores guide her: https://muushy.dk/pages/sadan-bruger-du-din-muushy-hairmaid

Rigtig god aften.

Venligst
Muushy Teamet

Mega godt produkt

Mega godt produkt!
Var sgu lidt skeptisk i starten, men den er sÃ¥ nem at bruge og efterlader huden lÊkker blÞd 👏🏌

Hej Louise

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkt, og at du nu nyder de fordele, det bringer.

Vi forstår, at det kan vÊre naturligt at vÊre skeptisk i starten, men vi er glade for at hÞre, at HairMaid har overgået dine forventninger. Den nemme brug og den lÊkre blÞdhed, den efterlader på huden, er prÊcis de resultater, vi strÊber efter at levere til vores kunder.

Din tilfredshed og opbakning betyder meget for os, og det er en fornÞjelse at have dig som en del af Muushy-familien. Hvis du nogensinde har brug for mere information, tips eller rådgivning om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak igen for din stÞtte, og vi ser frem til at fortsÊtte med at levere kvalitetsprodukter til din skÞnhedsrutine.

Blev positivt overrasket

Har generelt haft dårlige erfaringer med skrabere, så ledte efter et alternativ. Blev positivt overrasket over produktet, kan bestemt anbefale at give det en chance.

Hej Maiken

Tak for din anmeldelse, og vi er glade for at hÞre, at HairMaid har formået at Êndre dine tidligere dårlige erfaringer med skrabere. Det er fantastisk at vide, at vores produkt har vÊret en positiv overraskelse for dig.

Vi forstår vigtigheden af at finde produkter, der fungerer godt for din skÞnhedsrutine, og vi er glade for, at HairMaid har kunnet opfylde dine forventninger. Din anbefaling betyder meget for os, og vi håber, at andre også vil finde glÊde ved at give vores produkt en chance.

Hvis du nogensinde har spÞrgsmål, brug for tips eller yderligere information, er vores kundeserviceteam altid til rådighed for at hjÊlpe dig.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg går aldrig tilbage til en normal skraber! Elsker seriÞst min hairmaid. Det tager mig ingen tid at fjerne hår og samtidig slipper jeg for irriteret hud og sår, som jeg altid formår at anskaffe mig med en skraber. Anbefaler 1000% ⭐⭐⭐⭐⭐

KÊre Amanda,

Din entusiasme og glÊde over HairMaid varmer virkelig vores hjerter! Det er fantastisk at hÞre, at du har fundet en lÞsning, der passer til dig og har forbedret din hårfjerningsoplevelse.

At kunne sige farvel til irriteret hud og sår er bestemt noget, vi strÊber efter med vores produkt, og vi er begejstrede over at have bidraget til at gÞre din skÞnhedsrutine mere behagelig.

Tak for at vÊlge HairMaid og for at dele din glÊde med os. Vi ser frem til at fortsÊtte med at opfylde dine behov i fremtiden.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。