Recent een nieuwe ventilator van Dynter gekocht, de AV25 G. Strak design, solide en sterke ventilator. Bovenal is deze ten opzicht van een hoop andere muisstil! Super fijn! Service van Dynter en snel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een kleine draadloze airco koeler in huis gehaald, positief verrast door het compacte apparaatje, is erg stil. Dus hopen er veel plezier van te hebben van de zomer. Meerdere standen beschikbaar en bla... もっと見る
Onlangs een ventilator besteld bij Dynter en echt positief verrast. De levering verliep vlot en het toestel zelf voelt meteen kwalitatief aan. Wat voor mij vooral opvalt, is hoe stil hij werkt — z... もっと見る
Ik heb een mobiele luchtkoeler (SM211) besteld bij Dynter en ben zeer tevreden. Niet alleen is de kwaliteit van het product top, het pakket werd ook snel verzonden en netjes verpakt. De luchtkoeler... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij geloven dat comfort simpel moet zijn. Daarom maken wij producten die toegankelijk, betrouwbaar en direct bruikbaar zijn. Als Nederlands merk combineren we nuchter denken met slimme oplossingen. Technologie die niet in de weg zit, maar juist ondersteunt. Dynter - De slimme keuze voor dagelijks comfort!
連絡先
Achter de Carmel 30, 6511CT, Nijmegen, オランダ
- info@dynter.eu
- dynter.eu
ネガティブなレビューの 40%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geen reactie na retour sturen
Product is nu al 3 weken door jullie retour ontvangen en nog steeds geen enkele reactie van jullie ontvangen! Laat staan het bedrag retour ontvangen.
Luchtreiniger besteld bij Dynter nadat…
Luchtreiniger besteld bij Dynter nadat deze was geleverd bleek deze te trillen. Nadat dit gemeld was aan Dynter was ontvingen we na een paar dagen al een nieuwe. Communicatie hierover verliep goed en prettig, wij zijn zeer tevreden over Dynter.
Dynter PA244 Luchtreiniger
Wij kochten onlangs de Dynter PA244 Luchtreiniger en zijn ontzettend tevreden over deze luchtreiniger. De lucht in huis voelt frisser en schoner aan. Hij is daarnaast stil en makkelijk in gebruik. Absolute aanrader!
Dynter luchtreiniger
De luchtreiniger die we hadden besteld kwam de volgende dag al. Het heeft een mooi design en is makkelijk in gebruik. Wij wonen net in ons nieuwbouwhuis en er dwarrelt nogal wat stof rond. De luchtreiniger komt dus goed van pas. We gebruiken hem ook als extra afzuiging tijdens het koken en we zetten hem een paar uurtjes aan in onze slaapkamer voordat we gaan slapen.
Super blij met de luchtreiniger van…
Super blij met de luchtreiniger van Dynter! Doet wat het belooft. Snelle levering.
Warm prima maar na 10 dagen in huis en…
Warmt prima maar na 10 dagen in huis en enkele uren per dag in gebruik nog steeds onaangename geur als hij verwarmt.
Werkt top
Wij hebben onlangs de Dynter luchtreiniger PA244 aangeschaft en zijn hier erg tevreden over. Hij is stil in gebruik, makkelijk te bedienen en de lucht in huis voelt frisser aan. Het design is mooi en past prima in ons interieur.
Fijn apparaat dat gewoon doet wat het moet doen, zeker een aanrader! De levering was ook snel en netjes verpakt.
Duidelijk & vriendelijk!
Een fijn bedrijf die duidelijk & vriendelijk is! Ze staan voor wat ze maken, geven perfecte uitleg! Wij hebben de Dynter Luchtreiniger AirPure Pro besteld van ze & het werkt super! Snelle verzending in een stevige doos. Aanrader!!
Echt top product
Echt top product! Heb zelf de luchtreiniger gehaald en het werk zo goed! Daarnaast ziet het product er ook nog eens mooi uit
Dynter luchtreiniger
Erg blij met de Dynter luchtreiniger. Product heeft verschillende standen en maakt niet veel geluid. Het
Dynter AirPure PA244
Wat een fijne luchtreiniger is de Dynter AirPure PA244! Het apparaat is makkelijk in gebruik, nagenoeg stil op de nachtstand en zorgt merkbaar voor frissere en schonere lucht in huis. Vooral prettig in de slaapkamer en in ons geval ook in de werkkamer. Fijn is dat het apparaat compact is en dus makkelijk te verplaatsen. Goede kwaliteit voor een mooie prijs, dus wij zijn fan!
Erg tevreden
Een goed werkend product (luchtreiniger) ontvangen. De prijs/kwaliteit verhouding is top en het product doet wat ie moet doen. De levering was zeer snel en het product was netjes verpakt. Tot nu toe erg tevreden met de aankoop.
Prima heater en top klantenservice
Snelle levering en goede klantenservice. De elektrische heater had een klein mankement, maar dat is zonder problemen of lastige vragen heel snel door Lena van de klantenservice opgelost. Heater nu een paar weken gebruikt en verwarmt de woonkamer prima. Ik beveel Dynter/Dajalogistics en de heater zeker aan en geef daarom 5 sterren.
Dynter luchtreiniger
Ik gebruik de Dynter luchtreiniger in mijn trimsalon en ik ben er echt super blij mee. In een trimsalon zweven er toch altijd veel haren en stofdeeltjes in de lucht, en sinds ik deze heb merk ik echt verschil. De lucht voelt schoner en frisser aan. Het apparaat zelf voelt stevig en van goede kwaliteit, en hij werkt gewoon heel goed. Precies wat ik nodig had! Ik zou hem zeker aanraden.
Goed bedrijf, ik ben tevreden
Heb al meerdere apparaten gekocht bij Dynter, het werkt allemaal naar behoren en het bedrijf is goed bereikbaar mocht er wel iets ontbreken aan je bestelling. Ik blijf zeker apparaten aanschaffen van Dynter :)
Super!
Ik heb een elektrische verwarming gekocht om onze garage te verwarmen. Niet alleen het design is prachtig maar de garage is binnen no time op temperatuur! Hij werkt super goed, is klein en compact, valt niet op en hij is heel stil. Ik raad hem iedereen aan!
Ook de service was super snel.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。