レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Recent een nieuwe ventilator van Dynter gekocht, de AV25 G. Strak design, solide en sterke ventilator. Bovenal is deze ten opzicht van een hoop andere muisstil! Super fijn! Service van Dynter en snel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een kleine draadloze airco koeler in huis gehaald, positief verrast door het compacte apparaatje, is erg stil. Dus hopen er veel plezier van te hebben van de zomer. Meerdere standen beschikbaar en bla... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onlangs een ventilator besteld bij Dynter en echt positief verrast. De levering verliep vlot en het toestel zelf voelt meteen kwalitatief aan. Wat voor mij vooral opvalt, is hoe stil hij werkt — z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb een mobiele luchtkoeler (SM211) besteld bij Dynter en ben zeer tevreden. Niet alleen is de kwaliteit van het product top, het pakket werd ook snel verzonden en netjes verpakt. De luchtkoeler... もっと見る

企業情報

1. 家電部品提供業者

当該企業による記述

Wij geloven dat comfort simpel moet zijn. Daarom maken wij producten die toegankelijk, betrouwbaar en direct bruikbaar zijn. Als Nederlands merk combineren we nuchter denken met slimme oplossingen. Technologie die niet in de weg zit, maar juist ondersteunt. Dynter - De slimme keuze voor dagelijks comfort!

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Elektrische kachel (HW2002)

Wij zijn erg tevreden met de elektrische kachel (HW2002 – zwart). Tijdens onze verbouwing hebben we alle radiatoren in huis verwijderd en alleen beneden vloerverwarming aangelegd. In de winterperiode kan het daardoor koud zijn op de bovenverdieping, en tot nu toe gebruikten we bouwkachels om de werk- en slaapkamer op te warmen.

Deze kachel is compact en heeft een moderne uitstraling met een touchscreen en afstandsbediening. Hij is eenvoudig in gebruik, wordt snel warm en is stiller dan de bouwkachels. Hij geeft de huidige temperatuur weer, kan draaien en heeft een timerfunctie – ideaal voor gebruik in de slaapkamer. Daarnaast is hij veilig voor onze huisdieren (katten), dankzij de valdetectie en oververhittingsbeveiliging.

Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding vinden we hem echt top en in de eco-stand is hij een stuk zuiniger dan de bouwkachels. Echt een aanrader dus!

Bezorging was binnen 1 dag via Bol.com.

2025年11月9日
5つ星のうち5の評価

We hebben een praktische en krachtige kachel gekocht bij Dynter

Wat een goede, krachtige elektrische kachel hebben we besteld bij Dynter! Wij zijn positief verrast, omdat hij zo compact is en erg krachtig. De kachel kan roteren zodat de kamer overal verwarmt wordt. De display met de temperatuur en de afstandsbediening die eerbij zit vind ik grote pluspunten. Ik vind de kachel praktisch en krachtig, echt een aanrader!

2025年11月8日

Super service

Super service! Snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden. Stil apparaat en laat snel zien wat de temperatuur is en hoe de luchtvochtigheid is. Heel handig om te hebben!

2025年11月4日

Dynter elektrische kachel

We hebben de Dynter elektrische kachel besteld en zijn erg tevreden! We hebben net ons huis verbouwd en de vloerverwarming doet het nog niet. Dus zochten we een elektrische kachel die snel onze gehele woonkamer kan verwarmen. De elektrische kachel warmt snel op, erg blij mee!

2025年11月4日

Erg positief

Wij hebben de Dynter Luchtontvochtiger besteld. Toen hij binnen kwam, waren we erg tevreden over het design. De touchscreen werkt naar behoren. Wij zijn erg tevreden!

2025年11月1日
5つ星のうち4の評価

Wat een fijn product!

Wat een fijn product!
Makkelijk in gebruik en reinigt grondig.
Ideaal voor keuken en badkamer.
Met de vele opzetstukken is het voor veel schoonmaakklusjes te gebruiken.
Het snoer had wel iets langer mogen zijn maar verder een ideaal product voor een kleine prijs!

2025年10月19日

Gewoon top zaak

Nou de bestelling kwam snel, alleen is retour gegaan want had hem niet meer nodig, maar gewoon top zaak de klantenservice was snel met reageren hoe alles verliep, pakket was even kwijt maar snel gevonden voor ze

2025年9月29日
5つ星のうち5の評価

De Dynter DH251 luchtontvochtiger is…

De Dynter DH251 luchtontvochtiger is een degelijk en efficiënt apparaat. Hij verwijdert tot 900 ml vocht per dag en beschikt over een grote 3,8 liter watertank, waardoor legen nauwelijks nodig is. Dankzij de stille werking (33 dB) en nachtmodus met dimbaar LED-display stoort hij niet tijdens het slapen. De timerfunctie (1–24 uur) helpt bovendien energie besparen. Door het lichte gewicht en compacte formaat is hij eenvoudig te verplaatsen tussen bijvoorbeeld slaapkamer, badkamer en kantoor. Een uitstekende keuze voor wie een krachtige maar stille ontvochtiger zoekt.

2025年10月11日
5つ星のうち5の評価

Mijn bank ziet er weer als nieuw uit

Ik ben heel tevreden over de stoommachine van Dynter! Ik heb hem gebruikt op mijn bank en het resultaat was geweldig — de stof werd schoon, fris en zag er weer als nieuw uit. Makkelijk in gebruik en duidelijk een product van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

2025年10月8日

FAN-TAS-TISCH

Ons hele gezin is allergisch voor stof, huisstofmijt etc. dus wij waren erg benieuwd wat deze luchtreiniger voor ons kon betekenen. In een woord FANTASTISCH de lucht is echt schoner en wij hebben minder last van onze allergieën. Erg gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk!

2025年10月10日

Trustpilot エクスペリエンス