Dyrelageret.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bedste service jeg nogensinde har fÃ¥et. KÞbte kattemad hvor man kunne misforstÃ¥ mÊngden. Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele belÞbet. Super med firmaer som erkender sine fejl. Kan var... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

Varerne modtaget prÊcis et dÞgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. PÊnt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt... もっず芋る

Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning pÃ¥ det aftalte sted. Havde Þnsket madskÃ¥le i “drengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... もっず芋る

䌁業情報

1. ペット甚品店
  2. ペットショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

237件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste service jeg nogensinde har fået.

Bedste service jeg nogensinde har fået.

KÞbte kattemad hvor man kunne misforstå mÊngden.
Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele belÞbet.
Super med firmaer som erkender sine fejl.
Kan varmt anbefale at handle her.

2026幎6月30日

Dyrelageret.dk からの回答

SelvfÞlgelig skal man erkende sine fejl 😀🐈

TrÊls indpakning

Tilfreds med produkt og leveringstid, men at i sender i en KÆMPE kasse fuld af plastik er ikke i orden. Vi havde kÞbt et campinghegn, men der var plads til mindst ti mere i kassen, som sÃ¥ var fyldt op med sÃ¥ meget plastik (ikke med luft i) at hvis vi havde puttet det i vores genbrugsbeholder, havde den vÊret fuld :-(

2026幎5月26日

Dyrelageret.dk からの回答

Godt at du er tilfreds med produktet. Varen har desvÊrre en dimension, der gÞr emballeringen vanskelig. Vi bruger så vidt muligt genbrugs emballage, hvilket nogle gange bliver en lidt for stor kasse med rigelig genbrugsplastik. Beklager at det var en dårlig oplevelse for dig.

KÞbte tÞrkost fra et mÊrke

KÞbte tÞrkost fra et mÊrke, som jeg er vant til at bruge. Fik leveret tÞrkost som er produceret for over et Ã¥r tilbage (men teoretisk kan holde sig).. Da jeg Ã¥bner det er det tydeligt fedtet i begge poser. KÞbte to slags inden fra samme serie. Min hund har haft uro i maven i en hel mÃ¥ned hvor jeg prÞvede begge af. Det fungerer bare ikke med sÃ¥ gammelt foder. Det er fÞrst kommet i orden med maven igen ved at handle et andet sted i fysisk butik og pÃ¥ samme varer kunne man se tydeligt forskel og har nu en hund med god mave igen. Øv at det ikke er muligt at fÃ¥ tÞrkost som er af god kvalitet.

Der er givet tre stjerner fordi Dyrelageret har svaret hurtigt på min mails og returneret belÞbet for den ene pose. Så tak for den service, men er generelt utilfreds med produkterne - når min hund får dårlig mave.

2026幎1月2日

Dyrelageret.dk からの回答

Godt at du har fundet en god lÞsning for din hund. Vi har solgt meget af det pågÊldende foder, og har normalt ikke klager på det. Fysiske butikker og onlinebutikker får foderet fra samme leverandÞr og med samme produktionsdatoer, og det står ikke og bliver gammelt hos os. Det var dog i november, du kÞbte det, og klagede fÞrst i januar, hvor vi så gav dig penge tilbage for den ene pose. Det meste hundefoder produceres med en holdbarhed på 18 måneder, hvilket er absolut rimeligt. Hvad du tÊnker, vi kunne gÞre anderledes, ved jeg ikke, men som sagt: godt at du har fundet en lÞsning, og så må vi jo leve med de 3 stjerner.

Kundeservice

Jeg har handlet her lÊnge og altid vÊret 100% tilfreds.
Nu har jeg oplevet jeres kundeservice og må bare skrive en trustpilot. I fortjener 5 stjerner.
Imponerende hurtig og god service. Tak.

2026幎1月18日

Tusind tak for stjernerne 🐈🐶

Fin service

Fin service, gode priser, og super hurtig levering, på trods af de store snemÊngder! Både jeg, og alle fuglene i haven kan varmt anbefale at bestille herfra.

2026幎1月8日

Tak for stjernerne 😀

Super god service samt hurtig levering

Vi har netop bestilt foder hos Dyrelageret. Vi bestiller en onsdag, og da vi har dummet os ved ikke at få bestilt i ordentlig tid, inden vi lÞber tÞr, så kontakter jeg Dyrelageret.dk på mail for at hÞre, hvornår det ville vÊre fremme. Der var super hurtig respons og information om, at de pakkede og sendte med det samme. Foderet kom dagen efter som lovet. Jeg er fuldt ud tilfreds og glad for den gode service, og jeg vil helt sikkert bestille fra dem igen.

2025幎11月27日

Dyrelageret.dk からの回答

Det var godt vi nåede det 🐶 tak for stjernerne

Super fin kunde service. Alt er ok

Hurtig levering af bestilte varer
Der vedlÊgges rabat sedler sammen med varerne men man får ikke rabatten selvom koden er opgivet ved bestilling, Þv, Þv.
Mvh Ole

2025幎11月24日

Dyrelageret.dk からの回答

Tak for opdatering af stjernerne.

Hej Ole. SelvfÞlgelig fÃ¥r du din rabat, hvis du skriver koden i feltet for indlÞsning af rabat, som jeg kan se, at du tidligere har gjort. Jeg kan se, at du denne gang har skrevet den et andet sted, og sÃ¥ fÃ¥r systemet jo ikke fat i den, og kan ikke beregne rabatten. Ved direkte henvendelse til vores kundeservice, har vi dog mulighed for at klare det manuelt, hvilket jeg vil gÞre nu, sÃ¥ du igen kan blive en tilfreds kunde 🐶

Kun den stÞrste ros her fra

Kun den stÞrste ros her fra.
Det er nu anden gang jeg bestiller specialkost til min kat hos jer. Denne gang mÃ¥ I vÊre lÞbet tÞr for den billige som jeg bestilte og bagtalte for, for da jeg Ã¥bnede kassen, havde I sendt en pose, der er dobbelt sÃ¥ dyr. Uden at bede om at jeg betalte diff. Virkelig pÊnt af jer♥TAK.

2025幎10月15日

👍🐶🐶🐶

Vi havde fÃ¥et tilsendt det forkerte mad, jeg sendte en mail om det og en time efter ringede han personligt til mig og undskyldte, og derudover forklarede forskellen mellem den variant vi plejede at bestille og den vi havde fÃ¥et tilsendt (Produkterne var nÊsten ens). Mega god kundeservice og oven i kÞbet refunderede han en del af belÞbet for ulejligheden! Trods den fejl, vil jeg helt klart anbefale den kÊre mand jeg snakkede i telefon med! Og for at nÊvne en anden ting, sÃ¥ kommer hundemaden altid 1-2 dage efter man har bestilt det!🐶

2025幎7月10日

Dyrelageret.dk からの回答

Tak for de flotte stjerner, dem er vi glade for 🐟🐟

Fantastisk service....ringer og

Fantastisk service... firmaet.ringer og informere om mangel på en af de varer jeg har bestilt og straks får jeg tilbudt andet lig.produkt..hurtig levering....handler med stÞrste fornÞjelse hos dyrelageret en anden gang.

2025幎5月5日

Dyrelageret.dk からの回答

Tak - vi glÊder os til at handle med dig igen 😀

Dyrelageret.dk leverer god service

Dyrelageret.dk leverer god service. Pakken blev sendt samme dag i genbrugsemballage, hvilket er et plus. LegetÞjet er billigt og af god kvalitet. Alt i alt okay oplevelse.

2025幎1月1日

Tak for de rosende ord
.. men 3 stjerner?

I mine snart 10 år med bestilling af

I mine snart 10 år med bestilling af hundefoder, har jeg kun haft gode oplevelser. Har aldrig vÊret i kontakt med deres kundeservice, fordi det hele bare spiller. Bestilling og levering. Stor ros.

2025幎1月24日

Dyrelageret.dk からの回答

Tusind tak anmeldelsen, og de mange bestillinger 🐶