レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg handler der bÃ¥de fysisk og online - mindst hver anden mÃ¥ned. Altid imÞdekommende personale og lÊkre varer. En af producenterne har smagsgaranti pÃ¥ deres foder - og butikken gav tilgodebevis uden p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er fuldt ud tilfreds med mit kÞb! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra! 🐶Bestilte tirsdag aften, og allerede onsdag tidlig formiddag, var min ordre pakket og gjort klar til afsendelse. Derudover var... もっず芋る

BesÞgte butikken for at prÞve / kÞbe en hjelm til konfirmationsgave (og se, om der var andet, som man ikke kunne undvÊre). KÊmpe ros til de ansatte for venlighed, hjÊlpsomhed og sÞde mÃ¥de at vÊre pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg var derinde for at skulle prÞve ridebukser. Der var ingen service fra medarbejdernes side, de sagde ikke engang hej og velkommen. De optog noget reklame til deres sociale medier... もっず芋る

䌁業情報

1. ペット甚品店
  2. 銬具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Foder og udstyr til hest, rytter, hund, kat, gnaver, fugle og hÞns. Webshop med stor fysisk butik beliggende centralt i Roskilde. Bredt udvalg og fokus på kundeservice.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

135件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 75に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Fantastisk nem og hurtig kÞbs- og leveringsoplevelse

Fantastisk overskuelig, nem, god og hurtig kÞbs- og leveringsoplevelse.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Rikke! ⭐

Det glÊder os rigtig meget, at du har haft en nem og god oplevelse hele vejen igennem – fra kÞb til levering 😊

Gode varer

Gode varer, god betjening.

Dyricentrum.com からの回答

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de varer og betjening 😊

Kan anbefales

Hurtig levering og en venlig hilsen med, det kan man da kun blive glad af.

Hej Britt

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glÊder os rigtig meget, at du blev glad for bÃ¥de den hurtige levering og den lille hilsen 😊

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at du kommer igen.

Rigtig dårlig kundeservice

Derudover når en stÞrrelse var forkert var der ikke nogen af medarbejderne der hjalp med at finde anden stÞrrelse eller lignende (hvilket er normalt i alle tÞjbutikker).
Derudover skulle jeg prÞve nogle ridebukser. Jeg er ny i ridning og spurgte hvor et specifikt par lå. De sagde bare det ligger i herreafdelingen (hvilket ikke er skiltet hvor er) og så var der så en der pegede hvor det så var. (Ikke den samme person som fÞrst sagde det var der). Derefter skulle jeg så selv finde bukserne i specifik stÞrrelse blandt alle mulige andre mÊrker.

Generelt rigtig dårlig oplevelse og kundeservice fra deres side.

2026幎2月25日

Hej Mathias

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er vi meget kede af at hÞre, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have hos os.

Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at byde kunder velkommen og hjÊlpe med at finde den rigtige stÞrrelse og det rette udstyr – isÊr nÃ¥r man er ny i ridning. Derfor er det Êrgerligt at hÞre, at I ikke fÞlte jer hjulpet under jeres besÞg.

Vi tager din feedback med videre internt, så vi kan blive bedre.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os på mail@dyricentrum.com, så vil vi gerne give dig kompensation for oplevelsen.

Kundeservice

Jeg havde bestilt en kentucky lÊdergrime da den var på tilbud. Men de havde lavet en fejl i lagret pg alle var solgte. De skrev straks en besked til mig. De bestilte en hjem med det samme og efter lidt tid kom grimen hjem.

Tak til Sascha for at få det til at lykkedes🙏

Meget tilfreds med kundeservicen😍

2026幎3月4日

Hej Maise

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi fik lÞst situationen hurtigt, og at grimen kom frem til dig.

Jeg giver selvfÞlgelig din ros videre til Sascha – det vil hun blive rigtig glad for 😊

Tak fordi du handlede hos os.

Emilie, Dyr i Centrum 🐟

Smidt ud af butikken, da de skulle lukke

Handler normalt i butikken og ofte, men i dag havde vi en ret kedelig oplevelse.
Vi blev nÊrmest smidt ud af butikken fordi kl. lige havde slået 18.00 og vi fik besked på at de havde lukket nu !
Den opfÞrsel fra personalet side var helt igennem uacceptabelt, og vi var lige ved at gå uden at kÞbe det vi var kommet for (kÞbt for kr. 9000) kl. 18.05 kÞrte vi derfra. Så undskyld mange gange for at vi ville handle hos jer.

2026幎1月29日

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at I har haft en oplevelse, som ikke fÞltes behagelig.

Butikken lukker kl. 18, og nÃ¥r lukketid er nÃ¥et, er personalet nÞdt til at afslutte ekspeditionen og lukke butikken – ogsÃ¥ selvom kunder stadig opholder sig i butikken. Det forsÞger vi altid at gÞre sÃ¥ respektfuldt som muligt.

Vi beklager, hvis kommunikationen i situationen ikke er blevet opfattet positivt, og tager din feedback med i vores videre arbejde.

Perfekt butik

Dyr i centrum er en butik med et stort udvalg af bl.a. tilbehÞr til vores kÊledyr, og her kan du få en kompetent betjening af en person der ved hvad det er hun sÊlger. Jeg kan varmt anbefale den til alle ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月5日

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Poul! ⭐
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du oplever Dyr i Centrum som en butik med stort udvalg og kompetent betjening.
Vi gÃ¥r meget op i at kende vores produkter og give Êrlig, faglig rÃ¥dgivning – sÃ¥ din anbefaling betyder ekstra meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse🐟

Perfekt

Nemt og lev. Til dÞren, ingen problemer 👍🏻

2025幎12月29日

Tusind tak for din fine anmeldelse, Jeanett! ⭐
Hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de bestilling og levering gik nemt – og helt til dÞren 👍
Vi er glade for, at alt fungerede som det skulle, og håber, du bliver rigtig glad for dit kÞb.
Du er altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe igen 🐟

I har nogle fantastiske produkter som i

I har nogle fantastiske produkter som i rent faktisk også ved noget om. Der er altid en professionel til stede. Hvis man er i tvivl om noget. Stor ros her fra.

2025幎12月27日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, Linda! ⭐
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du oplever både vores produkter og rådgivning som noget sÊrligt.
Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at vÊre til stede og hjÊlpe, nÃ¥r der er spÞrgsmÃ¥l eller tvivl – sÃ¥ din ros gÞr os ekstra glade.
Tak for den store anbefaling 🐟

Fin service

Fin service, gode varer, rimelige priser dansk ejet 🫶

2025幎12月27日

Tusind tak for din anmeldelse, Tinamaria! ⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med både service, varer og priser.
Og tak for at fremhÊve, at vi er dansk ejet – det betyder meget for os 🧡

Bestilling op mod jul

Bestilte et par DavosstÞvler til min datter, og de blev leveret super hurtigt. PÃ¥ trods af, at jeg bestilte dem temmelig tÊt pÃ¥ juleaften, blev de pakket og leveret sÃ¥ de kunne nÃ¥ at komme under juletrÊet🎄 Super service💪

2025幎12月20日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, Marie! ⭐
Hvor er vi glade for at hÞre, at stÞvlerne nÃ¥ede frem i tide – isÊr sÃ¥ tÊt pÃ¥ juleaften 🎄
Det er skÞnt at vide, at de kunne komme under juletrÊet, og at du oplevede hurtig levering og god service.
Vi hÃ¥ber, din datter bliver rigtig glad for sine DavosstÞvler 🧡
Tak fordi du handlede hos Dyr i Centrum 🐟

jeg bestilte en pakke fredag fik den

jeg bestilte en pakke fredag fik den tirsdag virkelig god kvalitet og fik små bolcher med virkelig godt 5 stjerner

2025幎12月2日

Hej Sofie

Tusind tak for den finde anmeldelse!

Vi er glade for at du kan lide kvaliteten af vores varer og at de ankom hurtigt! :)

Endnu engang tusind tak! :D

Emilie, Dyr i Centrum

Her kan jeg kÞbe hvad jeg har brug for

Her kan jeg kÞbe hvad jeg har brug for af foder ifa råt kÞd til mine hunde. Har også kÞbt seler, halsbånd og liner, og alt til de nye kuld hvalpe, som vi ind imellem har.
Rideudstyr, som jeg ind imellem mangler, kÞber jeg også her.
Er kommet på Industrivej siden begyndelsen af 00'erne, og aldrig blevet skuffet. Fortrinlig hjÊlp.

2025幎11月26日

Hej Gitte

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse!

Vi er super glade for at vores butik og personale lever op til dine forventninger, og endda at du har vÊret loyal kunde siden starten! Det sÊtter vi ekstra stor pris på :D

Rigtig god dag til dig!

Super!!

Hurtig levering og altid en lille snack til hest og rytter 😍 og rigtig mangle lÊkre vare og mÊrker

2025幎10月31日

Hej Marlene

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det betyder utrolig meget for os :D

Vi prÞver at have et bredt og varieret udvalg, samt at sÞrge for hurtig levering :D

Rigtig god dag til dig :)

Emilie, Dyr i Centrum

Hurtig levering og opdatering fra kundeservice

2025幎6月26日

Hej Karin

Tusind tak for den skÞnne anmeldelse!

Vi gÞr vores bedste for at give alle vores kunder en både god og hurtig service :)

God dag til dig :)

Hundefoder

Altid god betjening ☺

2025幎9月26日

Hej Birgit

Tusind tak for den skÞnne anmeldelse!

Vi gÞr en stor Êre i at vejlede og betjene vores kunder :D
Så det er skÞnt at se at du har fået god betjening :)

God dag til dig!

Mega hurtig levering

2025幎9月26日

Hej Anja

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi gÞr alt hvad vi kan for at få pakkerne så hurtigt som muligt ud af dÞren, så det er skÞnt at du også vÊrdsÊtter det! :D

God dag til dig :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。