Evidensia Dania Dyrehospital レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super sÞde, gode ved dyrene, gode til at kloklippe nervÞse hunde, nemt at fÃ¥ tider - Men deres prisstruktur er svÊr at gennemskue og sammenlign. Min oplevelse er at regningerne bliver "pyntet" med for... もっず芋る

Egne tidligere erfaringer Det bedste personale, hjÊlpsom og omsorgsfuld. Der er altid et svar og godt rÃ¥d klar. Hvis vi mÃ¥ fremhÊve en person bliver det Julie, vores dyrlÊge til Aika, vores SchÊfer... もっず芋る

Meget prof. hÃ¥ndtering af min hund, klare og forstÃ¥elige svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Helt klart en dyrlÊge der prÊsis viste hvad hun skulle gÞre og sige og en dygtig assistent. Var henvist fra egen... もっず芋る

DyrlÊgegruppen Dania har vist sig at vÊre et godt valg. Der er en Ã¥benlys glÊde ved dyr hos alle, jeg har mÞdt, dertil venlighed og god tid. Dette kombineret med hÞj faglighed. Jeg har vÊrdsat det hel... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医
  2. 動物病院
  3. 救急動物医療サヌビス
  4. 家畜飌料販売業者

圓該䌁業による蚘述

Evidensia Dania Dyrehospital er en hÞjtspecialiseret dyrlÊgepraksis. Vi er lokalt forankret med moderne hospitalsfaciliteter i Hinnerup og Hammel til medicinsk og kirurgisk behandling af de fleste lidelser hos hunde, katte og andre smÃ¥dyr. Foruden faciliteter til smÃ¥dyr bestÃ¥r hospitalet i Hammel af en veludstyret hesteafdeling med undersÞgelses- og operationsfaciliteter. Derudover har vi udkÞrende hestepraksis. Vi har sÊrlig ekspertise i reproduktion og arbejder lokalt, nationalt og globalt med fertilitetsbehandling af hunde, katte og heste. Vi er dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker med mere end 150 Ã¥rs erfaring og en begivenhedsrig historie, der gÃ¥r 120 Ã¥r tilbage: Fra kvÊg, svin og geder til faglig specialisering i heste og smÃ¥dyr. Vi er en del af et vagtsamarbejde og tilbyde behandling til sÃ¥vel smÃ¥dyr som heste dÞgnet rundt. Faglig passion og omsorgsgen Vi er drevet af en passion for faglig udvikling og et omsorgsgen for dyr. Derfor interesserer og bekymrer vi os for dyr. Det er det, vi kalder for omsorg. Derfor arbejder vi med omsorg, sÃ¥ du fÞler tryghed og nÊrvÊr. Samtidig vil vi vÊre rigtig dygtige til alt det, vi gÞr. Derfor gÃ¥r vi i dybden og sÞger hele tiden den nyeste viden gennem blandt andet efter- og videreuddannelse, og vi investerer lÞbende i den nyeste teknologi til at diagnosticering og behandling. Vi henter inspiration og deler ogsÃ¥ vores indsigt med andre specialiserede dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker fra hele verden. Vi er certificeret efter ISO 9001-standarden. Det er din garanti for, at du vÊlger det bedste for dit dyr. Vi arbejder systematisk og dokumenterer forlÞbet – med dit dyr i centrum, og vi arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ hver eneste dag at optimere vores kvalitet. Fra Frijsenborg til Dania Vi blev grundlagt tilbage omkring Ã¥r 1900 af dyrlÊge JÞrgensen, der nedsatte sig som praktiserende dyrlÊge i Hammel, og efter nÊsten 100 Ã¥rs udvikling og historie skiftede vi i januar 1996 navn til det seneste: DyrlÊgegruppen Frijsenborg. Det navn har vi i juni 2021 Êndret til DyrlÊgegruppen Dania og senere til Evidensia Dania Dyrehospital. Årsagen er udviklingen pÃ¥ dyrehospitalerne og i den veterinÊre branche generelt. Selvom vi er stÊrkt forankret som de specialiserede og lokale dyrehospitaler i Hinnerup og Hammel, breder vi os stadig mere og mere geografisk. Vores hestepraksis har hele Øst- og Midtjylland som arbejdsplads, og med en stigende efterspÞrgsel inden for reproduktion arbejder vi ikke lÊngere kun lokalt, men hjÊlper hunde, katte og heste med fertilitetsbehandling i hele Danmark og resten af verden. Den udvikling og vores vÊrdier favnes af vores nye navn: DyrlÊgegruppen Dania. Som den latinske forkortelse for Danmark illustrerer Dania, at vi er danske og danskejede dyrehospitaler baseret pÃ¥ de nordiske vÊrdier som kvalitet, trovÊrdighed, omsorg, uddannelse, lighed og demokrati – vÊrdier, der er en del af vores fÊlles forstÃ¥else og DNA. Vores tilgang, engagement og mÃ¥den at mÞde dyr og jer som ejere pÃ¥ kan beskrives med et enkelt ord: Omsorg. Velkommen til Evidensia Dania Dyrehospital– stedet med omsorg for dyr og mennesker

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Dygtige dyrlÊger

Dygtige dyrlÊger, veludannet personale hele vejen rundt. Jeg kom akut med en hundehvalp med et brÊkket ben en travl morgen. På en eller anden måde lykkedes det, at få tid til min hvalp samtidig med alle de hunde der kom til reproduktionen, som jo altid er under et hvis tidspres. Jeg er meget imponeret.

2024幎8月12日

TOTAL DÅRLIG BEHANDLING!!!!

Jeg har idag nede ved dyrelÊgegruppen dania med min kanin. Hun har haft problemer med hendes Þre og skulle derfor tilses! Jeg får dyrelÊgen TINA, som virker total uprofessionel! Hun tager en podning af min kanins Þre, for at kigge efter bakterier på et mikroskop i 30 minutter! Hun kommer tilbage uden svar på hvad det er efter 30 minutter! Hvorefter hun igen går i yderligere 15 minutter, for at finde en behandling på noget hun ikke ved hvad er! Hun mener den skal have en sprÞjte mod Þremider? Men den har ikke Þremider!!!!
Jeg NÆGTER at betale 1.236kr for noget jeg intet har fÃ¥et ud af andet end kaninen har irriteret Þre! og hun mener det skal behandles mod noget den ikke har!
VILLE ALDRIG BRUGE DEN DYRELÆGE IGEN!

2024幎9月2日
Evidensia Dania Dyrehospital ロゎ

Evidensia Dania Dyrehospital からの回答

Hej Julie
Vi er kede af den oplevelse du har haft hos os. Jeg har talt med Tina og ved hun ligeledes har forsÞgt at trÊffe dig i dag telefonisk. Tina er en meget omhyggelig og erfaren dyrlÊge og vi kan ikke genkende den oplevelse du her har haft. Det er korrekt at Tina havde mistanke om mider i Þrene men fandt ingen mikroskopisk, hun fik derfor andre dyrlÊger ind over for at hÞre om de evt. kunne se noget og for at vende patienten med de andre dyrlÊger i klinikken. Det er en kÊmpe fordel at vende de kliniske cases med kollegaer og få flere Þjne på sagen og ja dette tager lidt extra tid.
De kom frem til at det kunne vÊre mider der ikke var fanget i mikroskopet og tilbÞd derfor beh. for dette. Jeg er oplyst om at du ikke Þnskede beh. grundet den lange vente tid og du ville have noget at smÞre Þrene med. Dette er ikke optimal beh. for en lidelse der markant minder om Þremider til trods for manglende diagnostik. Vi beklager at grundighed ind imellem tager lÊngere tid og vi er kede af at du ikke fandt vores forslag til behandling acceptabel. Vi håber du finder nogle dyrlÊger som passer til dig og dine dyr i fremtiden. Rigtig god bedring med din kanin.
De bedste Hilsner
DyrlÊge Ditte Heidemann Nielsen
DyrlÊgegruppen Dania

Hver gang vi kommer med et af vores

Hver gang vi kommer med et af vores dyr, oplever vi en hensynsfuld og kÊrlig tilgang til vores firbenede bÞrn, man er ikke i tvivl om kÊrligheden til dyrene. God og professionel hjÊlp, med fokus på at dyrene skal have det godt. Tusind tak til jer!

2024幎8月19日
自発的なレビュヌ

Altid kompetent og dygtig vejledning og

Altid kompetent og dygtig vejledning og behandling. Jeg har aldrig oplevet at få en dyrlÊge ud som er forhastet eller virker uinteresseret i dyret eller mig. De tager sig altid tid til både at sikre dyret og ejerens tilstand.
Jeg er sÊrligt glad for at dyrlÊgerne ringer efterfÞlgende for at tjekke op på dyrets tilstand siden behandling. Det giver en tryghed og en ro som ejer.

Jeg vil altid anbefale Dania og har gjort det de sidste 18 år.

2024幎7月23日

God og professionel behandling

Meget omsorgsfuld og tålmodig personale, god information ang forlÞbet, Meget beroligende velkomst til vores hund, som er generalt meget utryg ved dyrlÊgebesÞg. SÊrligt tak til Kathrine, som har behandlet vores Lady❀
Varmt anbefales.
Kh Svetlana og Lady Jensen