ChciaÅbym bardzo odradziÄ kupowanie kwiatów przez tÄ platforme. MiesiÄ c temu zamowiÅem kwiaty na okazjÄ roczniczy ze swojÄ dziewczynÄ . ZaleÅŒaÅo mi bardzo aby w bukciecie byÅy lilie które bardzo lubi m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bardzo pozytywne doÅwiadczenie z e-kwiaty.pl. Zamówienie zostaÅo zrealizowane sprawnie i bezproblemowo, a kwiaty dotarÅy ÅwieÅŒe i piÄknie przygotowane. Wszystko zgodne z zamówieniem, a caÅa obsÅuga pr... ãã£ãšèŠã
Jestem bardzo zadowolony z usÅugi! Bukiet byÅ przepiÄkny i dokÅadnie taki, jakiego oczekiwaÅem. Co najwaÅŒniejsze, kwiaty dotarÅy do mojej ÅŒony juÅŒ nastÄpnego dnia i zrobiÅy na niej ogromne wraÅŒenie. W... ãã£ãšèŠã
WysÅaliÅmy bukiet na urodziny naszej managerki ale niestety okazaÅo siÄ, ÅŒe jest na wyjeździe. Kwiaciarnia oÅwiadczyÅa, ÅŒe wyÅlÄ ÅwieÅŒy bukiet kilka dni później w dniu odpowiednim dla solenizantki!... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Wejdź i zamów kwiaty przez internet lub telefon. Dostawa pocztÄ - Ekspresem kwiatowym nawet w dniu zamówienia. WyÅlij piÄkny bukiet z E-kwiaty!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
GorÄ co kaÅŒdemu polecam
Kontakt znakomity , ceny nie sÄ wygórowane, a przede wszystkim piÄkne kwiaty
Wiazanka kwiatowa niezgodna ÅŒe zdjÄciemâŠ
Wiazanka kwiatowa niezgodna ÅŒe zdjÄciem ktora byÅa na stronie za którÄ zapÅaciÅam 200zl.Za ta cenÄ powinna jednak byÄ taka jak na zdjeciu
Sprawna komunikacja duÅŒy wybór âŠ
Sprawna komunikacja duŌy wybór kwiatow i dodatków
Realizacja zgodna z ofertÄ
Realizacja zgodna z ofertÄ , punktualni dostawcy, ÅwieÅŒoÅÄ kwiatów bardzo dobra .
Zamówienie zrealizowane na czas,kwiatyâŠ
Zamówienie zrealizowane na czas,kwiaty bardzo Åadne.
Perfect jak zawszeâŠ
Z poprzedniego zamówienia szybkoÅÄ realizacji.. Tym razem ze wzglÄdu na weekend dzieÅ opóźnienia.. W czÄÅci jest teÅŒ moja wina co do róŌnicy czasu..
ÅatwoÅÄ I bezpieczeÅstwo zakupu online.
ÅatwoÅÄ I bezpieczeÅstwo zakupu online.
Kwiaty ÅwieÅŒe i piÄknie uÅoÅŒone w bukiet.
Kurier uprzejmy i przewidujÄ
cy.
CaÅoÅÄ doÅwiadczenia oceniam na 5 gwiazdek.
PiÄkny bukiet
Polecam, ÅŒona byÅa zachwycona bukietem, szynka dostawa wszystko super. Polecam
Kwiaty miaÅy byÄ dostarczone naâŠ
Kwiaty miaÅy byÄ dostarczone na urodziny, miÄdzy 9 a 12. Nie doÅÄ, ÅŒe czÅowiek siedziaÅ w domu oczekujÄ c przesyÅki, to jeszcze wysÅali powiadomienie, ÅŒe przesyÅka zostaÅa dostarczona. Po mojej interwencji na drugi dzieÅ, Pani z obsÅugi klienta potwierdziÅa, ÅŒe kwiaciarnia zapomniaÅa o tym zamówieniu. PowiedziaÅabym-zdarza siÄ, ale jeÅli wysyÅajÄ powiadomienie, ÅŒe kwiaty zostaÅy dostarczone, spodziewam siÄ, ÅŒe liczono na to, ÅŒe nikt siÄ nie upomni.... Zdecydowanie nie polecam.
Warto kupowaÄ tam kwiaty
Dostawa na czas, kwiaty na rocznicÄ Ålubu bardzo Åadne
Firma dotrzymuje terminu
Firma dotrzymuje terminu, co jest bardzo waÅŒne. Prezent jest aktualny w danym dniu, a nie za dwa lub trzy dni. WaÅŒne, ÅŒe towar jest ÅwieÅŒy. Tylko trochÄ drogo. Latem, przy duÅŒej dostÄpnoÅci kwiatów powinno byÄ taniej
To ÅŒe wszystko jest na czas i ÅwietnejâŠ
To ÅŒe wszystko jest na czas i Åwietnej JakoÅci
wszystko na czas
Bardzo dobry kontakt
Wszystko w najlepszym porzÄ dku polecamâŠ
Wszystko w najlepszym porzÄ dku polecam ðð€
Wszystko przebiegÅo zgodnie z zamówieniem dostarczone na czas i do wÅaÅciwej osoby
Wszystko przebiegÅo zgodnie z zamówieniem pierwszy raz zamawialam ale jestem bardzo zadowolona na pewno bÄdÄ korzystaÅa w przyszÅoÅci
Proste zamówienie
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹