ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Córka jest zadowolona z zajÄÄ. ZajÄcia sÄ ciekawe. ChÄtnie w nich uczestniczy. Podoba jej siÄ indywidualny kontakt z lektorem. Polecamy takÄ formÄ nauki jÄzyka.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
E-native to nowoczesna szkoÅa jÄzykowa prowadzÄ ca konwersacje z Native Speakerami online.
é£çµ¡å
Mickiewicza 62, 37-300, Lezajsk, ããŒã©ã³ã
- 737590316
- tomasz@e-native.pl
- e-native.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Great customer service the guy wasâŠ
Great customer service the guy was super nice
Niestety
Niestety, nie miaÅem zbyt duÅŒo zajÄÄ z powodu zaangaÅŒowania w inne sprawy i czÄsto przekÅadaÅem zajÄcia. Mimo to spotkaÅem siÄ ze zrozumieniem ze strony lektorów. MusiaÅem zrezygnowaÄ z powodu braku wolnego czasu.
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu iâŠ
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i poziomu lekcji oraz przyjaznej atmosfery, którÄ zapewniajÄ lektorki - Josslyn i Melissa. Lekcje sÄ ciekawe, przebiegajÄ w dobrym tempie, dostosowane sÄ do poziomu uczniów a po kaÅŒdej lekcji dostajemy na maila podsumowanie zajÄÄ. Serdecznie polecam.
Uwielbiam lekcje w e-native
Uwielbiam lekcje w e-native. Moja lektorka Zina, jest nie tylko Åwietnym nauczycielem, ale i fantastycznym czÅowiekiem, który potrafi zbudowaÄ doskonaÅÄ atmosferÄ zajÄÄ. Lekcje sÄ zawsze dostosowane w 100% do moich potrzeb i oczekiwaÅ, poznajÄ mnóstwo sÅownictwa i szybko go przyswajam dziÄki konwersacjom. ChodziÅam do róŌnych szkóŠjÄzykowych od dziecka, ale nigdy nie widziaÅam takich efektów jak teraz. Polecam kaÅŒdemu! Edukacja i Åwietna zabawa w jednym.
Spotkania z Mary A.
Dla mnie, spotkania z Mary A. to nie lekcje. To wspaniaÅa jÄzykowa przygoda. Åwietnie nam siÄ rozmawia na róŌne tematy, od ÅŒyciowych, przez kulturowe i filozoficzne. Mary A. jest mÅodÄ i bardzo wraÅŒliwÄ osobÄ . Ma duÅŒe doÅwiadczenie w pracy z uczniami w róŌnym wieku. Åwiadomie dostosowuje sÅownictwo do mojego (wysokiego) poziomu jÄzykowego, wiÄc zawsze notujÄ nowe wyraÅŒenia i idiomy. Jest super!
Profesjonalizm o szeroki zakres materiaÅów
Bardzo ciekawe i profesjonalne zajÄcia, moÅŒliwoÅÄ wyboru tematyki. Ogólnie, polecam!
I have classes with Natalee
I have classes with Natalee. I recommend
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona z lekcji angielskiego. Moja nauczycielka Cheyenne jest bardzo wspierajÄ ca i docenia moje postÄpy, co bardzo mnie motywuje do nauki. KaÅŒda lekcja jest dla mnie przyjemnoÅciÄ i moÅŒliwoÅciÄ odkrycia ciekawostek zarówno dot. jÄzyka jak i róŌnych zakÄ tków Åwiata. Moja nauczycielka ma super poczucie humoru, co uwaÅŒam,ÅŒe jest bardzo pomocne w uczeniu siÄ w serdecznej atmosferzeâºïž Bardzo polecam tÄ szkoÅÄâºïž
Jestem bardzo zadowolona z lekcjiâŠ
Jestem bardzo zadowolona z lekcji angielskiego. Lekcje dostosowane do moich potrzeb. PotrzebowaÅam "rozgadania siÄ" w jÄzyku angielskim i to otrzymaÅam na bardzo wysokim poziomie.
Working with e-native was great fromâŠ
Working with e-native was great from the beginning. Mary is one of the best teachers on this platform. This is mainly due to the attitude towards the student. It's a small thing, but it makes a difference. Additionally: 100% professionalism, no lateness, empathy, accent, pronunciation - these are Mary's strengths. Classes are organized, there is no chaos. I would like to add that Mary is an understanding teacher. He can adjust the level to each student. My 9-year-old daughter was delighted with the lessons. Mary calmly and empathetically conveyed information, tasks (example: seasons, number, months). The most important thing is that Mary showed pictures and encouraged conversation. My Tosia wrote words on the other side of the screen. Mary was checking it out. I wouldn't have believed it myself if I hadn't seen it. It's hard to believe that a 9-year-old can enjoy lessons with someone who doesn't speak her native language so much. Additionally, e-native always sends feedback and sends a lesson summary (top words or phrases). I wholeheartedly recommend Mary and the entire platform
Cheyenne - wspaniaÅa nauczycielka
W wakacje przeszÅam kurs w E-native i jestem bardzo zadowolona. Åwietny kontakt ze szkoÅÄ , elastycznoÅÄ, ÅŒadnych dÅugoterminowych umów. Rozmowy odbywaÅam z lektorkÄ Cheyenne i z caÅego serca polecam. Sympatyczna, uÅmiechniÄta, zaangaÅŒowana. Lekcje dopasowane byÅy do moich potrzeb i zainteresowaÅ, przeprowadzane w bardzo ciekawy sposób. UdaÅo mi siÄ przeÅamaÄ barierÄ jÄzykowÄ i w konwersacjach czujÄ siÄ teraz swobodniej. DziÄkujÄ Cheyenne:)
Gadiel is the best teacher
Gadiel is the best teacher of learning English and confidence in speaking the language
Profesjonalne zajÄcia w miÅej atmosferze.
Lekcje bardzo profesjonalne, ciekawe, w miÅej atmosferze. NabraÅem ÅmiaÅoÅci i pewnoÅci w rozmowie, na czym mi najbardziej zaleÅŒaÅo. Szczerze polecam zajÄcia z AnjÄ !
SzkoÅa godna zaufania
Natalee jest po prostu Åwietna. Na zajÄciach nigdy nie jest nudno, a to juÅŒ prawie rok :))) DziÄki konwersacjom z NiÄ przestaÅam siÄ wstydziÄ mówienia po angielsku. Polecam z czystym sumieniem!!!
Lekcje z Natalee
Lekcje z Natalee sÄ bardzo przyjemne, zawsze wita mnie z uÅmiecham i pozytywnÄ energiÄ . Dostosowuje zajÄcia pod moje potrzeby. RozwiÄ zujÄ z Natalee testy z egzaminu ósmoklasisty przez co czujÄ siÄ pewniej. Jestem bardzo zadowolona z naszych lekcji :)
DziÄkujemy za bardzo dobre nauczanie.
JesteÅmy bardzo zadowoleni z zajÄÄ jÄzyka angielskiego w szkole jÄzykowej e-native . Nasza córka Zuzia, chodziÅa na inne zajÄcia, ale mÄczyÅa siÄ tam i efekty byÅy niewielkie. Natomiast na zajÄcia z PaniÄ Bel przychodzi z chÄciÄ . Uczy siÄ i dodatkowo robi to w atmosferze dobrej zabawy.
Opinia po 2 miesiÄ cach kursu
PiszÄ
c recenzjÄ jestem juÅŒ po dwóch miesiÄ
cach kursu i po tym okresie oceniam wspóÅpracÄ ze szkoÅÄ
e-native bardzo pozytywnie. Dobry i szybki kontakt, wszystko jest dobrze zorganizowane. NajwiÄkszÄ
zaletÄ
i tym co wyróŌnia tÄ szkoÅÄ jest brak umowy i dowolnoÅÄ przerwania, zakoÅczenia kursu, czy swobodnego powrotu. Obecne czasy nie sprzyjajÄ
wiÄ
zaniu siÄ dÅugoterminowymi umowami.
Moje zajÄcia prowadzi Åwietna i sympatyczna lektorka Sarah. Z ÅatwoÅciÄ
nawiÄ
zaÅyÅmy kontakt, szybko znalazÅyÅmy wiele wspólnych tematów. Sarah jest zawsze punktualna, uÅmiechniÄta, mówi bardzo wyraźnie, zawsze dopytuje, czy wszystko zrozumiaÅam i pozytywnie nastawia mnie do nauki. Nie pospiesza mnie przy wypowiedzi, pozwala na znalezienie wÅasnych sÅów, a jeÅli potrzebujÄ, wskazuje najlepsze okreÅlenia na to, co chciaÅabym powiedzieÄ. ZauwaÅŒam postÄpy i przeÅamanie moich barier jÄzykowych.
Recenzja szkoÅy z angielskiego e-nativ prowadzonej przez nauczycielkÄ o imieniu Chayen:
SzkoÅa e-native to doskonaÅe miejsce dla tych, którzy chcÄ
nauczyÄ siÄ jÄzyka angielskiego w wygodny i skuteczny sposób. MiaÅam przyjemnoÅÄ korzystaÄ z kursów online oferowanych przez tÄ szkoÅÄ i mogÄ szczerze powiedzieÄ, ÅŒe jestem zadowolona z efektów.
Jestem zachwycona moÅŒliwoÅciÄ
podzielenia siÄ mojÄ
opiniÄ
na temat szkoÅy z angielskiego prowadzonej przez nauczycielkÄ Chayen.
Nauczycielka Chayen jest fantastycznÄ
nauczycielkÄ
, która doskonale zna jÄzyk angielski i potrafi go przekazaÄ w sposób prosty i zrozumiaÅy. Jej cierpliwoÅÄ i zaangaÅŒowanie sprawiajÄ
, ÅŒe lekcje sÄ
naprawdÄ efektywne i interesujÄ
ce. Zawsze jest otwarta na pytania i zawsze stwarza przyjaznÄ
atmosferÄ, dziÄki czemu nauka staje siÄ przyjemnoÅciÄ
PodsumowujÄ
c, szkoÅa e-native to doskonaÅe rozwiÄ
zanie dla tych, którzy chcÄ
nauczyÄ siÄ jÄzyka angielskiego w wygodny i skuteczny sposób. Profesjonalni nauczyciele, intuicyjna platforma e-learningowa oraz elastycznoÅÄ nauki online sprawiajÄ
, ÅŒe szkoÅa e-native wyróŌnia siÄ na tle innych szkóŠjÄzykowych. Serdecznie polecam.
Polecamð
Åwietna szkoÅa. ZajÄcia prowadzone w tak przyjemnej atmosferze, ÅŒe niewiadomo, kiedy siÄ koÅczÄ . MoÅŒna nauczyÄ siÄ wielu przydatnych sÅów i zwrotów przez rozmowy. Nauczyciele bardzo mili, w kreatywny sposób prowadzÄ lekcje.
Bardzo polecam tÄ szkoÅÄ
Bardzo polecam tÄ szkoÅÄ. Lekcje byÅy cudowne. NauczyÅam siÄ bardzo duÅŒo sÅówek i zwrotów w sposób naturalny (przez rozmowÄ). A co najwaÅŒniejsze, nie baÅam siÄ mówiÄ. Atmosfera byÅa niesamowita, dlatego teÅŒ czuÅam siÄ swobodnie rozmawiajÄ c na rozmaite tematy.

e-native ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹