Ik ken de producten (shirts en wandelsokken) reeds, van vroegere aankopen, goede kwaliteit. 1 kledingstuk was beschadigd, maar ze hebben me zonder probleem een nieuw exemplaar toegestuurd
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestelling geplaatst en omdat er enige haast bij geboden was voor een spoedlevering gekozen. Volgens de website zou de bestelling 2 dagen later worden bezorgd. Naderhand bleek dat de adresgegevens nie... もっと見る
企業が回答しました
Ik wist precies welke bergschoenen ik wilde, omdat ik al jaren dit merk tot volle tevredenheid draag. E sportkleding bood deze schoenen voor een zeer mooie prijs aan. Ze kwamen goed verpakt aan. De le... もっと見る
企業が回答しました
Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Vooraf per mail vraag gesteld over de maatvoering en kreeg snel antwoord. Ook de bestelling ontving ik al na een paar dagen. Tip voor verkoper: zet bij alle Pr... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede ervaring,
Goede ervaring,
Het winkelen op de site ging goed.
In sommige categorieen waren wat weinig artikelen te verkrijgen. Ook is het wat lastiger om op je eigen account terecht te komen.
Wat betreft het kopen en versturen prima.

E Sportkleding からの回答
Goede levering
Goede levering, niet duur en ook de afhandeling van de retour was in orde. Levertijd mag wat korter en bij veel webshops kun je zonder verzendkosten retourneren, daarom 4 ipv 5 sterren.
Goede service , netjes op de hoogte gehouden via de mail, goed verpakt en een duidelijke overzichtelijke website goed bezig mensen👍🏻
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit. De verzending naar België kiet wel een beetje op zich wachten.
Super!
Snelle levering en ben erg goed geholpen door de klantenservice.
Erg fijn bedrijf

E Sportkleding からの回答
Precies zoals omschreven !
Precies zoals omschreven : Goede afhandeling en weinig tot geen tegenvallers.Goede Service, Prijs en Kwaliteit verhouding dik in orde.
Alles prima in orde
Alles prima in orde, we hadden maar een kleinigheid besteld dus voor grotere of duurdere artikelen kunnen we geen ervaring geven.
Snel en duidelijk contact en correcte…
Snel en duidelijk contact en correcte levering.
goede kwaliteit en snelle levering van…
goede kwaliteit en snelle levering van de artikelen
Vlugge levering en goed materiaal.Ben zeer content met deze petanque zak..
Vlugge levering en goed materiaal. Ben zeer content met deze Petanque zak.
Prima prijs/kwaliteit
Prima prijs/kwaliteit! Ik heb nu vijf shirts, het zijn niet de meest modieuze shirts qua kleurstelling maar de stof is gewoon prima.
Het ene sportbroekje wat ik heb heeft eigenlijk iets te weinig rek voor squat toepassingen, verder is die ook prima.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。