Ik ken de producten (shirts en wandelsokken) reeds, van vroegere aankopen, goede kwaliteit. 1 kledingstuk was beschadigd, maar ze hebben me zonder probleem een nieuw exemplaar toegestuurd
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestelling geplaatst en omdat er enige haast bij geboden was voor een spoedlevering gekozen. Volgens de website zou de bestelling 2 dagen later worden bezorgd. Naderhand bleek dat de adresgegevens nie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik wist precies welke bergschoenen ik wilde, omdat ik al jaren dit merk tot volle tevredenheid draag. E sportkleding bood deze schoenen voor een zeer mooie prijs aan. Ze kwamen goed verpakt aan. De le... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Vooraf per mail vraag gesteld over de maatvoering en kreeg snel antwoord. Ook de bestelling ontving ik al na een paar dagen. Tip voor verkoper: zet bij alle Pr... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede en goedkope levering.
Goede en goedkope levering.
Betaling via de site liep stroef.
Snel en correct geleverd.
Snel en correct geleverd.
Een boules-tas nergens voor deze prijs.
2 caps erbij en toen had ik ook nog gratis verzenden.
Top !!
Ik heb voor het eerst via deze website âŠ
Ik heb voor het eerst via deze website gekocht. Snel geleverd joggingbroeken zeer goede kwaliteit.
Goed verpakt. Overzichtelijk webistite en duidelijk.
Webesite E-sportkleding heeft kleurig bon bij geleverd. Klantvriendelijk prima. Komt hun afspraken na.
Vriendelijk gr. Ferd
Keurige hulp geboden
Keurige hulp geboden, erg attent. Prima snelle levering.
Goede service en snelle levering
Denken mee en zorgen voor een snelle levering. Producten voldoen aan mijn verwachting. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Voor herhaling vatbaar
Vergeleken met andere webshops een iets wat langere levertijd, maar daarvoor krijg je goede kwaliteit kleding en een uitstekende prijs!
Mooie kleding!
Prima, goede klantenservice!
Prima! Uitstekende klantenservice!
Prima service
Prima service, artikelen precies als omschrijving en plaatjes en snel bezorgd,
Goede produkten en geen probleem met âŠ
Goede produkten en geen probleem met levering
Tot op heden niets ontvangen dan een âŠ
Tot op heden niets ontvangen dan een mail dat de goederen later geleverd zullen gaan worden.

E Sportkleding ããã®åç
Correcte levering van het aangevraagde âŠ
Correcte levering van het aangevraagde product, goede prijs kwaliteit. Snelle levering.
Goede correcte en snelle afhandeling âŠ
Goede correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling incl. snelle reactie op vragen. Er wordt gedacht in oplossingen, niet in problemen.

E Sportkleding ããã®åç
Prima
Keurige mail dat item tijdelijk niet leverbaar was met de tijd erbij wanneer het item er weer was en aanbod om het na te zenden.
Ik heb de bestelde goederen binnen een âŠ
Ik heb de bestelde goederen binnen een week afgeleverd gekregen.Alles was in orde .Denk dat ik hÃer wel vaker ga bestellen.
accuraat
al diversen keren schoenen besteld, altijd netjes en op tijd bezorgd
tevreden
keurig netjes alles geregeld, gewoon zoals het hoort!
Snelle en correcte communicatie
Snelle en correcte communicatie betreffende niet op voorraad zijnde product. Al met al toch nog vlotte levering.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã