e-WNDR レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Zeer ontevreden klant. Krijg plotseling een dag voor plaatsing te horen, dat het niet door kan gaan. Meterkast is afgekeurd.????????? Het klusje gaat 760 euro meer kosten, dan de afgesproken offert... もっと見る

企業情報

1. 太陽エネルギー会社

当該企業による記述

e-WNDR biedt duurzame oplossingen voor pandeigenaren met een mix van kwaliteit en eenvoud. Hier vind je klantervaringen van e-WNDR.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 18件

レビューを書く

Zeer ontevreden klant

Het klusje gaat 760 euro meer kosten, dan de afgesproken offerte.
Onbegrijpelijk als men drie weken geleden komt kijken en mij zegt, dat voor de offerteprijs aangelegd gaat worden. Ik wil mijn 50 euro terug. Dit is broddelwerk.
E-wnd komt b ijm mijner niet meer in.

2026年10月1日

Communicatie is zeer gebrekkig

Communicatie is zeer gebrekkig. Werkt in eerste instantie niet volledig afgerond. Vragen wel om volledige betaling en zijn notoir onbereikbaar via hun AI telefoon

2026年8月10日
e-WNDR ロゴ

e-WNDR からの回答

Beste Bob, Vervelend dat onze dienstverlening je zo tegen viel. We streven er naar om iedereen zo goed mogelijk te helpen en willen graag kijken hoe we jouw situatie kunnen oplossen. Kun je ons een bericht sturen zodat we in contact kunnen treden? Met vriendelijke groet, Ace van e-WNDR

Zeer onbetrouwbaar bedrijf

Zeer onbetrouwbaar bedrijf, die vooral een AI bot inzet om te communiceren waar je niet langs komt, ze communiceren niet en zeggen kort van de voren af. Trap er niet in mensen al adviseert vereniging van eigen huis ze, ik ben al weken bezig om een aanbetaling terug te krijgen en zowel e-WNDR als vereniging van eigen huis lossen deze kwestie niet op.

2026年8月21日
e-WNDR ロゴ

e-WNDR からの回答

Beste Bob, Vervelend dat onze dienstverlening je tegen viel. We streven er naar om iedereen zo goed mogelijk te helpen en willen graag kijken hoe we jouw situatie kunnen oplossen. Kun je ons een bericht sturen zodat we in contact kunnen treden? Met vriendelijke groet, Ace van e-WNDR

Topprestatie door echte vaklieden

Alweer een kleine maand geleden is ons “project” opgeleverd. Het bestaat uit de aanleg van een thuisbatterij, de aanleg van een airconditioning alsmede de aanpassing van de meterkast. Dit alles is uitgevoerd door E-WNDR. Alles is vlekkeloos gegaan en uitgevoerd door vaklieden die weten wat ze doen. En bijzonder snel ook. Dus ik kan E-WNDR van harte aanbevelen.

2026年7月24日

Thuisbatterij via Vereniging Eigen huis geplaatst

Via Vereniging Eigen Huis in contact gekomen met E-WNDR.
Dit gaf al vertrouwen en is zeker niet beschaamd.
Vanaf het eerste gesprek waarbij de wensen werden besproken, tot plaatsing binnen korte tijd, is er een prima contact geweest.

Heldere en duidelijke offerte opgesteld, korte termijn werd de plaatsing gepland, professionele keurige monteurs hebben de meterkast aangepast en de batterij geplaatst.

Alle rommel werd meegenomen en keurig netjes is alles opgeleverd !

Top service !

2026年7月30日

Prima keus

Omdat per 1 januari de salderingsregel gaat verdwijnen heb ik de beslissing genomen om een thuisbatterij te nemen. Omdat er -denk ik- veel cowboys op deze markt werken, heb ik de aanschaf via het collectief inkopen bij Vereniging Eigen Huis gedaan. Daardoor is de keus gevallen op e-WNDR. En ik heb er geen spijt van, de installatie was snel gepland, en op korte termijn ook uitgevoerd. Zonder problemen en in een paar uur was alles gedaan, inclusief het aanmelden bij "energieleveren.nl" en het inrichten van de Zinvolt beheers app.
Eén minpuntje: De Zinvolt batterij kan maar aan één huishouden gekoppeld worden. Als je dat toch doet (zoals ik heb geprobeerd) en het bevalt je niet, kan je niet zo maar terug. Maar de service afdeling heeft mij in ider geval wel "gered".

2026年7月6日

Dubieus productcombinatie

Na uitgebreid onderzoek naar thuisbatterijen heb ik besloten een thuisbatterij aan te schaffen. Dit was geen impulsieve aankoop; ik heb mij grondig verdiept in de verschillende systemen, recensies gelezen en diverse aanbieders vergeleken. Uiteindelijk kwam ik uit bij WNDR.

Helaas begon de ellende al op de dag van installatie. De thuisbatterij werkte niet naar behoren en de monteur wilde de aanwezige problemen niet erkennen. Na meerdere bezoeken en verschillende installatiedagen was de batterij uiteindelijk werkend.

Daarna bleek echter dat de thuisbatterij niet kon samenwerken met de Slimme Rik-software, terwijl deze combinatie wel door WNDR was verkocht en gepresenteerd. Later werd duidelijk dat de software en de batterij niet op elkaar waren afgestemd. Met andere woorden: er is een product verkocht waarvan achteraf bleek dat het in de aangeboden configuratie niet functioneert. Dit stond bovendien anders vermeld in de verstrekte productinformatie en folders.

In de maanden die volgden zijn meerdere afspraken niet nagekomen en bleef een volledige oplossing uit. Het product functioneerde daardoor niet zoals beloofd. Nu, maanden later, heb ik eindelijk bericht gekregen dat de Slimme Rik-app kan worden aangesloten. Tegelijkertijd geeft het bedrijf aan dat zij het zo druk hebben dat zij wel een installatie kunnen toezeggen, maar niet binnen vier weken kunnen uitvoeren.

Ik vind dit onbegrijpelijk. Een thuisbatterij die in april is geplaatst, is maanden later nog steeds niet volledig opgeleverd zoals afgesproken. Mijn vertrouwen in dit bedrijf heeft hierdoor een flinke deuk opgelopen. Niet alleen zet ik vraagtekens bij de betrouwbaarheid van WNDR, maar ook bij hun deskundigheid en voorbereiding op de producten die zij verkopen.

Mijn advies aan potentiële klanten: denk goed na voordat u met dit bedrijf in zee gaat. Een investering van deze omvang verdient een betrouwbare leverancier die zijn afspraken nakomt en producten levert die daadwerkelijk werken zoals beloofd.

2026年6月16日
5つ星のうち4の評価

Plaatsing thuisbatterij

De monteur heeft de thuisbatterij netjes geplaatst en alle vuil ook zelf opgeruimd. We hebben één van de nieuwste batterijen gekregen. Hoe het gaat werken weten we nog niet, maar het ziet er tot nu toe goed uit

2026年5月19日

Goed, snel en netjes geplaatste Alpha batterij door E-WNDR

Conform afspraak zijn de mannen van E-WNDR op 18-5-2026 met een Alpha ESS batterij gekomen. De installatie en ingebruikname is super goed en netjes uitgevoerd. Omdat wij geen andere bereikbare locatie hebben als in de gang, moets het naast kwalitatief ook heel netjes en schoon worden afgewerkt. Super goed gedaan mensen van E-WNDR, bedankt.

2026年5月18日

Onbetrouwbaar!

Telefonisch benaderd. Goed gesprek over thuisbatterij. Afspraak gemaakt voor bezoek aan huis. Deze afspraak is per mail bevestigd en dag ervoor nog een reminder.
Echter is niemand op komen dagen.
Ze hadden geen ‘energie’ om vooraf even af te zeggen of naderhand contact op te nemen. Zo ga je niet met mensen om. 1 ster is eigenlijk nog een ster teveel.

2026年3月29日

Professional & Easy & Quick Service

I highly recommend e-WNDR. I had 8 solar pannels and home battery installation yesterday. The installation team was very professional and hardworking. They completed all the installation very fast, and the job which was completed was excellent. They checked the system, explained all and the cleaned installation place before leaving.

2026年3月16日

plaatsing van een thuisbatterij

Wij hebben een thuisbatterij aangekocht met een backup box. E-WNDR mocht de ALPHA ESS batterij plaatsen. De installatie en het in gebruik nemen is allemaal keurig verlopen. Goede en heldere communicatie. Een monteur die enorm enthousiast is over het product en er met veel passie over spreekt. Van harte aanbevolen

2025年12月8日

Leugenachtig bdrijf

Zelfs de belofte als er stroom uitvalt dat nog stroom hebt als je accus volt zijn .ook dat is een give leugen stroom is in de straat uitgevallen alles geprobeerd om via onze extra accus toch stroom te krijgen voor de kachel en vriezer dat gaat niet ze beloven alles maar doen niets een waardeloos bedrijf ,ik raad iedereen aan om dit bedrijf te mijden het is zo een waardeloze investering

2025年11月13日
5つ星のうち5の評価

prima advies en levering en plaatsing

Snelle afspraak voor het leveren en plaatsen van de airco. Eerst prima advies van Gijs over aanschaf van de airco. Daarna vrij snelle plaatsing. Keurig nette en beleefde monteur. Alles in zijn eentje geplaatst, na plaatsing instructie gegeven en uiteraard netjes achter gelaten. Afval netjes opgeruimd en meegenomen. Prima!

2025年10月24日

plaatsen airco

Dikke 10 voor het plaatsen van de Airco, snel vakkundig geplaatst. Nette monteurs, beleefd en vakmannen. Ze waren met zijn tweeën en waren ongeveer 2 uurtjes bezig. En alles werd uitgelegd van de werking en onderhoud en werkend achtergelaten.
Netjes alles opgeruimd, sjappoo!

2025年9月12日
5つ星のうち5の評価

E-wndr heeft bij mij een thuisbatterij…

E-wndr heeft bij mij een thuisbatterij geïnstalleerd, na advies van een 3de partij was E-wndr geslecteerd als installateur, monteur heeft net werk achtergelaten maar nog veel belangrijker was dat ik bij e-wndr kon terug vallen met mijn vragen over het gebruik, het persoonlijke contact en service gerichtheid in een tijd dat de verduurzamingsbranche onder druk staat doet mij ook voor de toekomst kiezen voor deze partij.

2025年9月2日

Trustpilot エクスペリエンス