レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er imponeret over, hvor praktisk og effektivt Easy-Charge coveret er! Ikke alene beskytter det min computer, men jeg kan oplade bÃ¥de min telefon og mine AirPods samtidig – det er virkelig tidsbesp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har prÞvet computercoveret, der bÃ¥de beskytter min laptop og kan oplade min telefon og AirPods. Designet er stilrent og praktisk, med et holdbart materiale, der beskytter mod ridser og stÞd uden a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Easy Charge leverer virkelig varen med deres computercover. Stilfuldt, let og sÃ¥ oplader det bÃ¥de min mobil og AirPods uden problemer! Coveret er perfekt til min laptop, og det gÞr hverdagen meget let... もっず芋る

䌁業情報

1. パ゜コン アクセサリ店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. オフィス甚品店

圓該䌁業による蚘述

EASY-CHARGE blev skabt med et klart mål: at udvikle produkter, der gÞr hverdagen både nemmere og mere effektiv. Det hele startede som en lille gruppe teknologi-entusiaster, der drÞmte om at finde praktiske lÞsninger på moderne udfordringer. Vores dedikation til innovation og kvalitet har hjulpet os med at udvide vores sortiment og nå kunder over hele verden. Hos EASY-CHARGE tilbyder vi en bred vifte af produkter, designet til at imÞdekomme dine daglige behov. Vores populÊre 4-i-1 laptop sleeve med trådlÞs opladning kombinerer funktionalitet, beskyttelse og stil i ét produkt. Uanset om du er en travl professionel, studerende eller tech-entusiast, har vi de perfekte lÞsninger til at gÞre din hverdag lettere. I EASY-CHARGE vÊgter vi kvalitet, innovation og kundetilfredshed hÞjt. Vi ved, at fantastiske produkter starter med nÞje udvalgte materialer og gennemtÊnkt design. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at hvert produkt lever op til vores hÞje krav om ydeevne og holdbarhed, så du kan vÊre tryg ved dit kÞb. Vi tager ansvar for miljÞet og arbejder kontinuerligt på at integrere bÊredygtige materialer og metoder i vores produktion. Vores mål er at minimere vores miljÞpåvirkning og bidrage til en grÞnnere fremtid for kommende generationer. Hos EASY-CHARGE er din tilfredshed vores fÞrsteprioritet. Vores venlige og professionelle kundeserviceteam er altid klar til at hjÊlpe dig med spÞrgsmål, bekymringer eller feedback. Vi vil gÞre alt for, at din oplevelse med EASY-CHARGE bliver så nem og behagelig som muligt.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

45件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Svindel firma

Det er tydeligt et svindelfirma. Jeg har fået leveret en varer som på ingen måde ligner hverken billeder eller video. Når jeg prÞver at komme i kontakt med firmaet svarer de ikke pr. mail.

KØB ALDRIG HERFRA.

2026幎1月25日
自発的なレビュヌ

Fantastisk produkt og smart lÞsning!

Jeg har kÞbt Easy-Charge’s computer sleeve, og jeg er virkelig imponeret! Det er ikke bare et stilfuldt og godt beskyttende sleeve til min laptop, men det har ogsÃ¥ den smarte funktion, at det kan oplade bÃ¥de mine AirPods og min telefon. Det gÞr hverdagen meget nemmere, da jeg slipper for at rode med flere kabler og opladere – jeg skal bare lÊgge mine enheder pÃ¥ sleevet, sÃ¥ oplader de trÃ¥dlÞst.

Kvaliteten fÞles rigtig god, og produktet lever op til alle mine forventninger. Leveringen var hurtig, og hele oplevelsen med Easy-Charge har vÊret helt i top. Kan varmt anbefales!

2025幎3月4日

Hej Oliver,
Tak for din anmeldelse og tak for at dele din oplevelse med produktet.

Det varmer når produktet bare spiller.

Rigtig god dag!

Bruger den hver evig eneste dag på

Bruger den hver evig eneste dag på arbejdet og til at opbevarer min computer i når den ikke er fremme.

Super lÊkkert produkt!

2025幎2月7日

Hej Mathias,

Tak for at dele din oplevelse og vi er rigtig glade for at hÞre du anvender vores produkter hver dag.

Glimrende sleeve

Glimrende sleeve, perfekt til kontoret! Vi bruger det alle sammen i WebContent og er rigtig glade for det!

2025幎2月21日

Hej Sebastian,

Fedt at hÞre det er blevet et fast inventar på kontoret & tak for at dele din oplevelse med os.

Rigtig god dag.

Virkelig en smart alt-i-en lÞsning

Virkelig en smart alt-i-en lÞsning, så man slipper for 100 ledninger. Produktet virker upåklageligt og bliver leveret super hurtigt.
Varm anbefaling herfra!

2025幎2月20日

Hej Mille,

Tak for at dele din oplevelse med vores Produkt!
Vi er glade for anbefalingen.

Virkelig lÊkkert cover

Virkelig lÊkkert cover! Bruger det hver eneste dag på farten og kan kun anbefale andre at få kÞbt et i en fart, life changing

2025幎2月18日

Hej Rasmus,

Tak for at dele din oplevelse med os, og samtidig komme med din anbefaling, det er hjertebÊrende at det har vÊret med til at gÞre forskel.

Levering gik smertefri

Levering gik smertefri. Super tilfreds med mit produkt. Den er virkelig smart!

2025幎1月22日

Hej Nikolaj,

Tak for at dele din oplevelse med at handle hos Easy-charge.dk

Hav en rigtig god dag!

Super produkt

Super produkt, og rigtigt hurtig levering, alt i alt super firma

2025幎1月16日

Hej Mikkel
Tusind tak for at dele din oplevelse hos os!

Vi er glade for alt er gået godt!

Stilrent og funktionelt

Stilrent og funktionelt, hvad mere kan man bede om?
Kan klart anbefale det til alle, som sÊtter pris på at gÞre hverdagen nemmere.

2025幎1月16日

Hej Bjarne,

Tak for at dele din mening og vores produkt og anbefalingen.

Praktisk og pÊn lÞsning!

Jeg bruger både min telefon og computer hver dag, og opladeren her har virkelig vÊret en genial lÞsning for mig. Jeg er meget glad for den, og samtidig fungerer det flotte sleeve perfekt til at beskytte min computer, når jeg er rundt i KÞbenhavn til mÞder. Det er både praktisk og pÊnt, og jeg kan helt klart anbefale det!

2024幎12月26日

Hej Stella,

Vi er glade for at det har hjulpet dig i din hverdag, og tak for at dele din oplevelse med os.

Rigtig god dag

Vildt lÊkkert ikke at skulle bÞvle med

Vildt lÊkkert ikke at skulle bÞvle med en masse ledninger men bare have alt samlet.
Stor anbefaling, og fed detalje med musemåtte:)

2025幎1月8日

Hej Sarah

Tusind tak for at dele din oplevelse hos os!
SÊtter vi stor pris på.

Vi er glade for at alle detaljerne bliver brugt og lagt mÊrke til.

Rigtig god dag!

Kudos herfra på et smart produkt

Er så glad for min nye sleeve - gÞr virkelig en forskel på de ekstra travle dage.
Kudos herfra på et smart produkt.

2025幎1月2日

Hej Philip

Tak for at fortÊlle om oplevelsen med dit nye sleeve!

Det fortÊller bare at vi på rette vej.

Fedt og brugbart produkt

Fedt og brugbart produkt. Rart at jeg ikke behÞver at have for mange ledninger med.

2025幎1月7日

Hej Kristoffer

Tusind tak for at dele din oplevelse med produktet!

Vi er glade for at du har fået gavn af dette.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。