レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg er ærligt talt meget skuffet over dette legetæppe. Kvaliteten lever slet ikke op til forventningerne – materialet føles billigt, og det virker ikke særlig holdbart. Endnu mere frustrerende... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super dejligt tæppe/måtte. Dufter ikke stærkt og kan tørres af med det samme og tages i brug🥰 Virker behageligt og blødt at ligge på og har den perfekte størrelse til et børneværelse eller stu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Måtten er både pæn og blød, og det er perfekt at der findes en kompaktmodel, når det skal passe ind i et lille legeværelse (det praktiske sammenligningsdiagram hjalp til at vælge rigtigt). God kommuni... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ベビー用品店

当該企業による記述

Little Ven – Playmats you'll be proud to own Little Ven laver smukke, sikre og funktionelle legemåtter, der passer ind i moderne hjem. Vores måtter er lavet af blød memory-skum, er 100% vandtætte, nemme at rengøre og fri for skadelige stoffer. De er CE- og EN71-certificerede og vendbare med to elegante designs. Vi er en dansk virksomhed startet af en mor til tre, som ønskede et alternativ til de klassiske skummåtter. Resultatet er en kollektion af legemåtter, du med stolthed kan lade ligge fremme. Hos Little Ven kombinerer vi skandinavisk æstetik med høj funktionalitet og fokus på børns sikkerhed. Vi tilbyder hurtig levering, god kundeservice og produkter, der vokser med familien. Tak fordi du støtter en lille virksomhed med store drømme og et ønske om at gøre hverdagen lidt smukkere.

4.3

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Jeg er ærligt talt meget skuffet over…

Endnu mere frustrerende er det, at man som kunde selv skal betale for returneringen, selvom produktet ikke lever op til en acceptabel standard. Det gør det ærligt talt ikke værd at tage chancen med dette køb.

Jeg har efterfølgende købt et legetæppe fra Hyppi, som er i en helt anden og langt bedre kvalitet, så forskellen er meget tydelig.

Kan bestemt ikke anbefales – overvej kraftigt, om det er besværet og pengene værd.

2026年4月1日
Little Ven ロゴ

Little Ven からの回答

Hej Camilla,

Jeg er virkelig ked af at høre, at legemåtten ikke levede op til dine forventninger, det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Selvfølgelig har alle ret til deres egen mening, men jeg vil gerne nævne, at vores legemåtter er lavet med stort fokus på kvalitet og sikkerhed. Vi bruger premium TPU, som er uafhængigt testet for at sikre, at det er sikkert for babyer. Det er et dyrere materiale end f.eks. PVC eller EVA-skum, men vi vælger det, fordi vi mener, det er et af de bedste og sikreste valg.

Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende selv at skulle betale for returnering. Det fremgår tydeligt på vores hjemmeside, og det er også almindelig praksis for mange brands, både små og større.

Jeg er glad for at høre, at du har fundet en legemåtte, der passer bedre til dig, og jeg ønsker dig alt det bedste med den.

Little Ven 💛

Dårligt produkt & dårlig kundeservice

Vi har købt et legetæppe til vores stue. Produktet lever på ingen måde op til prisen, og vi har fortrudt at vi har købt det. Lejetæppet buler op i begge ender, selv efter have ligget fladt i over 3 måneder. Vi har prøvet at placere tunge genstande oven på tæppet i flere dage i håb om at få tæppet fladt men det gør ingen forskel. Vi har været i kontakt med firmaet omkring dette problem at det lejetæppe vi har købt ikke kan lægges fladt ned på gulvet. Den løsning som firmaet kom med var blandt andet at vi skulle sætte dobbeltklæbende tape fast på gulvet for at det kunne blive fladt. Jeg syntes ikke det kan være rigtigt at vi skal tape et lejetæppe fast til gulvet for at få det fladt. Specielt ikke når man tænker på hvad tæppet koster. Vi syntes hverken produkt eller løsningsforslag lever op til vores forventninger, og vi ville ønske at vi kunne få pengene refunderet.

2026年2月11日
5つ星のうち4の評価

Prodotto e assistenza ottimi.

Prodotto e assistenza ottimi.
La spedizione, però, non è avvenuta a domicilio bensì presso un punto di ritiro, dettaglio non chiaramente indicato sul sito.
Per il resto, esperienza positiva

2026年1月28日
5つ星のうち5の評価

Lækker legemåtte og hurtig levering

Hjemmesiden var nem, varen godt beskrevet og super hurtig afsendelse af ordren.
Vi har nu haft legemåtten fra Little Ven i en uges tid, og jeg må bare sige, at det eneste jeg ærgrer mig over ved købet er, at jeg ikke købte den noget før!
Den er pæn, blød og komfortabel (både for baby og forældre). Den er supernem at holde ren, da den bare kan tørres over med en våd klud hvis eks. baby gylper eller der spildes andet på den.
Smart med vendbart design så man egentlig lidt får 2-i-1.

2025年11月3日

Super dejligt tæppe/måtte

Super dejligt tæppe/måtte.
Dufter ikke stærkt og kan tørres af med det samme og tages i brug🥰
Virker behageligt og blødt at ligge på og har den perfekte størrelse til et børneværelse eller stue i mellem størrelsen🥰

Dejlig service og hurtig afsendelse - dog noget bøvl med GLS, der ikke ville levere til 3. Sal og der måtte to klager til, da vi havde betalt 65 kr. for hjemmelevering, men til sidst selv måtte ned i pakkeshop for at hente 😔

Kan klart anbefale Little Ven til andre med små poder, der skal ligge godt på gulvet 💖

2025年10月9日
5つ星のうち5の評価

Super dejlig blød legemåtte til mine drenge !

Super dejlig blød legemåtte til mine drenge! Jeg valgte specielt Little Ven fordi størrelsen matchede vores stue bedst, og farverne/udvalget af design var mere mig fremfor de andre legemåtte firmaer der findes.
Webshoppen var fin nem at bestille fra, og Måtten blev sendt fra shoppen lynhurtigt
Tak for et godt produkt

2025年8月8日