Onderkin lipo laser ondergaan bij Dokter James. Hij is calm, cool, collected. Binnen 40 minuten stond ik weer buiten. Onwijs blij met het resultaat!
レビュアーのコメントを見てみましょう
counterfeit product, I bought Shiseido day cream, and it was completely different in texture and scent than the original I bought at Douglas perfumery. It irritated my skin. It's outrageous that th... もっと見る
企業が回答しました
Gemakkelijk te bestellen, snelle levering (vanuit Duitsland) én een origineel product tegen een uiterst concurrerende prijs. Nou, wat moet ik hier nog aan toevoegen?
企業情報
当該企業による記述
Al 19 jaar de Botox kliniek van Amsterdam. Maak nu een afspraak voor behandelingen zoals botox, hyaluronzuur, fillers, peeling, ooglidcorrecties en draadlift.
連絡先
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Onderkin lipo laser ondergaan bij…
Weltklasse
Weltklasse
Absolut zufrieden
Tolle Preise,
erstklassige Produkte , schnelle unkomplizierte Abwicklung.
Schnelle Lieferung
Bin endlich begeistert es gefunden zu haben
Positieve ervaring
Originele Clarins produkten tegen uitstekende prijs. Levering 4 dagen. Leveringsupdates.
Gemakkelijk te bestellen
Nou, wat moet ik hier nog aan toevoegen?
counterfeit product
counterfeit product,
I bought Shiseido day cream, and it was completely different in texture and scent than the original I bought at Douglas perfumery. It irritated my skin. It's outrageous that they sell fake products.
mein parfum ist kaputt angekommen
Gute Verpackung
Die Qualität ist immer gut und die Verpackung so sicher, dass nichts brechen kann. Auch die Lieferung ist immer im Zeitrahmen
Beter contour
Fijn dat de arts niet alleen maar wil verkopen. Hij gaf aan dat hij verwachte dat het maar een klein resultat zou geven en dat het niet echt nodig was. De behandeling was kort en geen pijn. Het resultaat weet nog niet want het is pas 10 dagen gelede maar ik zie nu toch al een echt verschil, waar ik ben heel blij mee.

Easy Cosmetics からの回答
Levering voor iets dat in stock is ..4…
Levering voor iets dat in stock is ..4 dagen en nog niets????

Easy Cosmetics からの回答
Vandaag mijn lippen laten doen en zoals…
Vandaag mijn lippen laten doen en zoals altijd weer perfect! Luisteren goed naar je wensen!

Easy Cosmetics からの回答
Tot nu toe ben ik heel tevreden over de…
Tot nu toe ben ik heel tevreden over de liposuctie van de onderkin die 10 dagen geleden bij mij werd gedaan. Dr. Fouché was vriendelijk, geduldig, en bracht mij van alles op de hoogte wat hij ging doen. De behandeling duurde maar ca 30 minuten. Over het resultaat ben ik ook tevreden, al is het eindresultaat pas na enkele maanden te zien. Het drukverband dat ik de eerste week 24/7 om mijn hoofd moest was het enige dat ik minder vond.. al had ik het er natuurlijk graag voor over. Al met al ben ik positief.

Burberry hero intense
Amazing product 👌
Really fast shipping and the price is really good too.
Very satisfied 😊
Overdaad schaadt als je er zo over denk moet je bij Easy Cosmetics zijn
Ja verschillende factoren spelen mee , natuurlijk de behandelaar is fijn en prettig, je voelt je gehoord en ik ben altijd op mijn gemak. En dan de wetenschap dat het verfrissen en je er goed uit laten zien op een natuurlijke manier, bij hun voorop straat. Geen duck lippen of onherkenbare barbie’s dat vind ik persoonlijk heel fijn en betrouwbaar. Ook de dame van de receptie is altijd even vriendelijk en gastvrij. Ik voel me altijd happy als ik er vandaan kom.

Geweldig!
Ik kom al jaren bij Toby. Hij is vakkundig, persoonlijk, betrokken en bovenal eerlijk. Nog nooit ben ik ontevreden de deur uit gegaan en ik blijf er als het aan mij ligt nog heel wat jaren komen.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。