Detta systemstöd Àr det starkaste pÃ¥âŠ
Detta systemstöd Àr det starkaste på marknaden enligt mig. Det Àr enkelt att anvÀnda och ligger hela tiden i framkant vad gÀller utveckling. Transparent prisbild som ligger i en klass för sig.
EasySteps erbjuder en komplett plattform för företag som vill förbÀttra och rapportera sitt hållbarhetsarbete. I plattformen finns moduler för VSME, CSRD och ISO rapportering, risk och utvÀrdering av leveranskedjor samt kompletta livscykelanalyser som förbereder er för digitala produktpass och EPDer. Med en plattform kan ni utvÀrdera och rapportera på verksamheten, leveranskedjorna och produkterna. Plattformen anvÀnds av såvÀl miljardbolag som enmansföretag. Vill du ha en plattform som Àr transparent, skalbar och enkel att anvÀnda Àr EasySteps för dig. EasySteps Àr marknadens enda plattform som erbjuder helheten med både hållbarhetsrapportering, due diligence av leveranskedjan samt livscykelanalyser. Vi Àr Àven en av få som Àr 100% transparenta med våra priser, in på hemsidan för att lÀsa mer!
ã¹ãŠã§ãŒãã³
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ