alles netjes op gelost heel erg bedankt er voor en heb ook nog extra tijd gekregen om te leren nog twee extra examens gekregen super blij mee ik wil me excuses aanbieden
レビュアーのコメントを見てみましょう
Geslaagd dankzij Easytheorie.nl Wij waren op zoek naar extra ondersteuning ter voorbereiding voor het theorie examen voor onze zoon Bodhi. Na veel ge-googled te hebben zijn wij op de website v... もっと見る
Wauw vet goede cursus!! Hele goede basis maar ook de juiste tips en tricks zodat je precies weet wat het antwoord op elke vraag is! Slagen wordt zo makkelijk! Enthousiaste instructeurs, super du... もっと見る
Met Easytheorie wordt het theorie examen ineens een stuk gemakkelijker. De stof wordt heel makkelijk, begrijpelijk en inzichtelijk uitgelegd. Er wordt heel veel geoefend met echte examenvragen en de s... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
In één keer je autotheorie halen. Zonder een boek open te slaan.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hele leuke en leerzame les alles word…
Hele leuke en leerzame les alles word goed uitgelegd
Goede uitleg!
Bij easy theorie krijg je super goede uitleg en handige ezelsbruggetjes! Ik raad de cursus zeker aan.
Duidelijk en heldere lesgeving
Goed hoor mooie uitleg
Ik raad easytheori zeker aan
Ik raad easytheori zeker aan. Ze nemen de tijd met het leren en het beantwoorden van de vragen en uitleg. Ook heel lief met het denken aan eten drinken je voelt je zeker op je gemak en wat zelfverzekerd over het halen van de theori.
Bij deze mensen moet je zijn voor je…
Bij deze mensen moet je zijn voor je theorie dan ben je zeker geslaagd 100%.
Super enthousiaste leeraar met een…
Super enthousiaste leeraar met een duidelijke uitleg en aanpak. Onduidelijkheden werden zo simpel in duidelijke tips gegeven dat je dit beter en makkelijker onthoudt! Zeker een geslaagde cursus voor iemand die nog helemaal niks weet qua autorijden en regels van bestuurders. Thanks Vin!
Hele goede uitleg
Hele goede uitleg, ongelooflijk nauwkeurig tot de vragen van de CBR. Bij deze mensen moet je zijn om je theorie te halen in EEN keer!
Top cursus
Prima uitleg, gaat lekker snel, met eten en drinken. En natuurlijk ook in 1x geslaagd door Easytheorie💪🏾
Goed geregeld
Hele vlotte en duidelijke uitleg en alles was goed geregeld. Goede duidelijke leraar
Uitstekend
Scootertheorie in 1 dag gedaan bij deze…
Scootertheorie in 1 dag gedaan bij deze gasten. In de ochtend begonnen en in de middag examen, in 1x geslaagd!!!! Alles van de cursus kwam terug op het examen 😄. Het was erg gezellig en er was genoeg eten en drinken aanwezig. Alles wordt voor je geregeld wat je nodig hebt! Dankjewel easytheorie!!!👌🏾💯
Wordt heel erg duidelijk Uitgelegd
Wordt heel erg duidelijk Uitgelegd. Vin is een super aardige man met humor. Heb het erg maar me zin gehad en antwoorden worden gelijk gegeven, samen met goed uitleg.
Prima dag even bikkelen maar prima…
Prima dag even bikkelen maar prima begeleider houd goed je aandacht erbij lekkere versnaperingen ben nu terug van de examen in een keer geslaagd thanks easytheorie en de voorbereiding is meer dan genoeg om het te halen je moet vooral even opletten🥸
Prima cursus gegeven door vin
Prima cursus gegeven door vin. Duidelijke uitleg, goede afbeeldingen en handige tips waardoor je zeker kan slagen
A Theorie geslaagd!!
Echt een topdag gehad! In de ochtend les en in de middag geslaagd voor mijn A Theorie!
Naast het feit dat je alle antwoorden krijgt, krijg je ook duidelijk onderbouwd waarom alle antwoorden juist zijn. Ardjun heeft mij niet de deur doen verlaten zonder dat hij zeker wist dat ik ging slagen. Zeer leerzaam en ook super leuk. De energie was fijn en zijn wijze van lesgeven is top. Ik geloof sterk in Easytheorie en zal eenieder aanraden als ze in één keer willen slagen. Toppers!
Tevreden leerling
Je krijgt alle vragen en antwoorden die je ook op de examen krijgt en met super
goede uitleg. Nu heb ik minder stres op de examen. Heel tevreden ben ik!
Beste theorie cursus 🥳
Een hele goeie cursus , je krijg alles duidelijk uitgelegd met een plaatje en letterlijke antwoord ervan, kom hier voor de beste cursus als je wilt slagen 🤪
Vandaag nog geslaagd voor de theorie examen 🥳🥳🥳
Het is goed en duidelijk
Vandaag heb ik een dagcursus gehad + gelijk examen erachteraan. Was al 2 keer gezakt bij een ander dagcursus, omdat ik niet veel vragen durfde te stellen en werd niet veel aandacht aan mij besteed. Bij easytheorie kan je alles vragen en hoef je niet bang te zijn dat je verkeerd zecht. Je krijg veel aandacht daar en ze maken je helemaal om te gaan slagen.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。