Easytheorie レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

alles netjes op gelost heel erg bedankt er voor en heb ook nog extra tijd gekregen om te leren nog twee extra examens gekregen super blij mee ik wil me excuses aanbieden

5つ星のうち5の評価

Geslaagd dankzij Easytheorie.nl Wij waren op zoek naar extra ondersteuning ter voorbereiding voor het theorie examen voor onze zoon Bodhi. Na veel ge-googled te hebben zijn wij op de website v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wauw vet goede cursus!! Hele goede basis maar ook de juiste tips en tricks zodat je precies weet wat het antwoord op elke vraag is! Slagen wordt zo makkelijk! Enthousiaste instructeurs, super du... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Met Easytheorie wordt het theorie examen ineens een stuk gemakkelijker. De stof wordt heel makkelijk, begrijpelijk en inzichtelijk uitgelegd. Er wordt heel veel geoefend met echte examenvragen en de s... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 教室

当該企業による記述

In één keer je autotheorie halen. Zonder een boek open te slaan.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6件

レビューを書く

Easy theorie

De website van Easytheorie is duidelijk en makkelijk te bedienen en de video's zijn erg goed opgebouwd. Er is duidelijk alles aan gedaan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie examen: zoals de voorbeeldplaatjes bij elk onderdeel wat wordt uitgelegd, tot de video's met examenvragen waar je wordt uitgelegd wáárom een antwoord goed of fout is. Easytheorie doet zijn naam eer aan, want mijn theorie halen ging easy. Een grote aanrader, dus!

2026年7月29日

super geholpen

alles netjes op gelost heel erg bedankt er voor

2026年7月2日

Aanrader

Door de video’s van EasyTheorie heb ik op een leuke en duidelijke manier kunnen leren voor mijn theorie-examen. Alles werd simpel uitgelegd, waardoor ik het snel begreep en goed kon onthouden. Dankzij EasyTheorie heb ik mijn theorie gehaald. Echt een aanrader!

2026年2月13日

Beter bestaat niet

Vanwege de easytheorie videocursus heb ik mijn theorie in één keer weten te halen. Alles werd super duidelijk uitgelegd en zag er mooi uit. Voor iedereen die zijn theorie wilt halen zeker een aanrader om hier je videocursus te halen

2025年9月29日
5つ星のうち5の評価

Ik heb mijn theorie gehaald dankzij…

Ik raad EasyTheorie echt aan aan iedereen die zijn theorie snel en goed wil halen. Ik heb mijn theorie gehaald dankzij EasyTheorie! De uitleg was superduidelijk en alles werd stap voor stap uitgelegd op een manier die makkelijk te begrijpen is. De cursus is goed opgebouwd, met veel handige tips en oefenvragen die echt lijken op het echte examen. Dankzij hun lessen ben ik in één keer geslaagd! Zeker een aanrader 🥳🥳24

2024年11月22日

In 1x geslaagd!!

In 1x geslaagd na 28 dagen van videos kijken en oefen examens maken.

Na alle 8 hoofdstukken kijken maakte ik 3 oefen examens en deed dat tot de dag van me theorie examen bij cbr

2025年10月1日

Hele duidelijke uitleg

Hele duidelijke uitleg. Na het volgen van deze cursus weet je precies wat je kunt verwachten op het theorie-examen en ga je er goed voorbereid naartoe. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn theorie. Zeker een aanrader dus!

2025年6月25日

Beste theoriecursus van Den Haag

Alles was duidelijk ze helpen je ook als je moeite hebt met het begrijpen van de theorie zei willen ervoor zorgen dat jij je theorie haalt en dat je met een fijn gevoel naar huis kan gaan ze zijn niet net als andere rijscholen die alleen erin zitten voor je geld

2023年9月28日
5つ星のうち5の評価

Ik heb laats de theorie cursus gevolgd…

Ik heb laats de theorie cursus gevolgd bij easytheorie. Het was een hele informatieve cursus! Naast dat het informatief was was het ook heel duidelijk en leuk. Ik heb er zo veel aan gehad en voel mij al helemaal ready voor het theorie examen. Zeker een aanrader !!!

2023年12月2日

Easy je theorie halen

In Januari een cursus gedaan bij Easytheorie. De cursus begon in de ochtend om daarna in de middag direct examen te doen. Ik zat 1 op 1 en door middel van een uitgebreide powerpoint liepen we door alles heen. Er was genoeg tijd voor pauzes waar je wat te drinken kreeg en kon relaxen.
Tijdens het theorie examen zelf kwamen veel vragen voor die ik diezelfde ochtend nog had besproken in de cursus. Hierdoor wist ik deze gelijk goed in te vullen en heeft bij mij HÉT verschil gemaakt in zakken of slagen.
Omdat ik door deze cursus in 1x ben geslaagd en mede door de relaxte ervaring kan ik deze cursus zeker aanbevelen;)

2023年1月30日

Trustpilot エクスペリエンス