Helt fantastisk service... Jeg bestilte en Onyx Boox 10.3 gen2 og kort efter blev jeg kontakte af eBookReader om hvorvidt det var den korrekte model jeg havde valgt. Da den ikke var på lager endnu pga... もっと見る
企業が回答しました
Super oplevelse Rigtig fin kundeservice og vejledning Jeg fik svar på alle spørgsmål og fik også flere gode råd i forbindelse med køb af min ebogslæser Kan klart anbefale at kontakte eBookReader... もっと見る
企業が回答しました
Jeg ledte efter en ebookreader med adgang til eReolen og var kommet frem til at det skulle være en Onyx Boox Go 6. Det var hos eBookReader jeg fandt den billigst, hvortil der også følger 3 måneders gr... もっと見る
企業が回答しました
Super god oplevelse hos ebookreader.dk! Hurtig levering og god kommunikation hele vejen igennem. Der var en lille fejl med det cover, jeg modtog, men det blev håndteret virkelig professionelt og... もっと見る
企業が回答しました
Specialister i salg af e-bogs læsere og tilbehør
Todsbølvej 42, 6360, Tinglev, デンマーク
Super hurtig levering på trods af ferie. Og ingen problemer med at bytte til en større model.

eBookReader からの回答
Jeg var på jagt efter en Kindle og var lidt i tidspres. Jeg havde først lagt en ordre på en Kindle, på en anden hjemmeside, som efterfølgende skrev til mig, at den var i restordre og ikke kunne blive leveret i tide. For at undgå det samme igen, startede jeg med at ringe til ebookreader.dk for at høre, om de havde den pågældende Kindle på lager. Jeg fik fat i André, som ydede en fantastisk kundeservice. Han ved meget om de forskellige modeller og kunne pege mig i retning af en, som han tænkte jeg ville blive tilfreds med og som var på lager. Jeg bestilte et pakketilbud hos ham torsdag og kunne hente pakken fredag. Da jeg skulle lade min Kindle op, duede kablet desværre ikke, men André var hurtig til at svare og tilbagebetale pengene for opladerkablet.

eBookReader からの回答
Er lidt svær at starte op, men efter at have talt med eBookreader gik det ganske fint,havde en god hjælp
er godt tilfreds !

eBookReader からの回答
Fuldstændig fantastisk kundeservice hos ebookreader.dk!
Efter jeg havde bestilt en Kindle hos ebookreader.dk havde jeg nogle spørgsmål til leveringstiden. Jeg ringede derfor ind til André, der endte med at give mig den bedste service! Han guidede mig igennem fordele og ulemper ved de forskellige Kindles og hjalp mig med at finde ud af, hvilken Kindle passede bedst til mine behov. Han sendte min Kindle afsted fredag formiddag og jeg kunne afhente den lørdag middag i min lokale pakkeshop.
10/10 oplevelse og kan kun anbefale andre at handle hos ebookreader.dk!

eBookReader からの回答
God service med telefonisk henvendelse ved forsendelse forsinket med kun 1 dag. Anbefalinger herfra.

Levering til tiden.
Godt produkt holder hvad der blev lovet
(ONYX BOOX Go Color 7 (2024) - 7")

eBookReader からの回答
Jeg er super tilfreds med min ebogslæser. Den er lækker at håndtere, og den virker præcis som den skal. Jeg kan læse via mine apps og i buldermørke, såvel som i bragende sol.
Virksomheden virker enormt seriøs og som om de gør sig ret umage for at deres kunder skal have en god oplevelse med deres produkt. De har f.eks. lagt vedledninger ud, så man ikke er helt på herrens mark ift. opsætning etc. De svarer også nærværende på fb, hvis folk har problemer med et eller andet. Dette tilsammen gjorde, at jeg var tryg nok til at handle et så dyrt produkt på en webshop, jeg ikke kendte i forvejen. Jeg købte en Onyx 7'' inkl. cover og lader.

eBookReader からの回答
Jeg købte for år tilbage en ebog hos firmaet og husker den gode service. Derfor vendte jeg tilbage, da jeg troede, at det var tid til en udskiftning. Jeg sendte en mail med nogle spørgsmål og næste morgen ringede ejeren til mig, da han hellere vil tale med mig om det. Han endte med at give så god en vejledning, så problemerne med den jeg har, blev løst og han anbefalede mig at vente med at købe en ny, da den gamle nu vil fungere godt igen og en ny ikke vil tilføre noget særligt endnu. Dvs intet salg, men en super god service og jeg vil helt klart både anbefale firmaet til andre og selv vende tilbage, når det blir aktuelt igen. Absolut fem stjerner fra mig

eBookReader からの回答
Jeg bestilte en kindle d. 31.7 kl 16.57 og fik en bekræftigelse med en obs på at de havde ferie fra 31.7-9.8. Alligevel, 10 minutter senere havde gls modtaget information om min pakke og fredag d. 2.8 kl 11 havde jeg min kindle hjemme og klar til brug. Vanvittig hurtig service!

eBookReader からの回答
Skrev en mail en sen eftermiddag da jeg var i tvivl om jeg havde bestilt den korrekte model og fik et opkald ganske kort efter hvor jeg blev kyndigt vejledt. Næste dag blev min ordre afsendt og modtog den næste dag.

eBookReader からの回答
Hurtig levering. Jeg glæder mig til at tage min eBooK læser i brug.

eBookReader からの回答
God vejledning inden køb og fantastisk reader!

eBookReader からの回答
Det er anden gang jeg handler hos eBookReader. Begge gange har jeg fået en god reader til en god pris. Og begge gange en fantastisk personlig betjening

eBookReader からの回答
Helt som forventet... jeg har handlet nogle gange hos Ebookreader, og det lever helt op til de 5 stjerner.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。