Ecigaret Land Roskilde レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Opdatering efter ejerens svar på min anmeldelse: Jeg har nu modtaget et svar fra ejeren, som jeg mener siger mere om virksomheden end selve leveringstiden. I stedet for at anerkend... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Mega fed Butik stort udvalg, Super dejlige medarbejde / Butikschef som er stående i butikken' Altid hyggeligt og komme forbi og få Følgende snak omkring de diverse ting. Mange råd til Både Coils Væske... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse her! Jeg havde bestilt for cirka 1000 kroner og glemte selv at købe små blandeflasker med. Jeg skrev til kundeservice, om de kunne nå at få dem med inden det blev pakket og se... もっと見る

企業情報

1. 電子タバコ店
  2. ベイパー専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Køb billig E cigaret med nikotin, ✔ Kvalitets el cigaret ✔ Hurtig Levering ✔ Alt i e juice og tilbehør ✔ Fysisk butik.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

De stjæler fra deres kunder.

Det er første og sidste gang jeg handle hos ecigaretland.dk, da de efter min opfattelse stjæler penge fra deres kunder. Det er ikke i orden at sende en billiger vare, og sælge den dyre end den koster.
Jeg fik ikke et valg og uanset om jeg valgte at få 1 liter i stedet for 500 ml, skal jeg da ikke betale mere for det. Det er dem der ikke har det på lager jeg bestiller, derfor er fejlen hos dem.
Det er en rigtig dårlig måde at drive forretning på og behandle sine kunder på.

Jeg har bestil følgende, på deres hjemmeside:
Ordrereference OAIWBOUZG - afgivet den 20-08-2022.
1. stk. Nikotin Base Kit - 50VG/50PG 1 liter.
Reference: 5050-1000ml. - 89 kr.
6. stk. Nikotin Base Kit - 50VG/50PG 500ml.
Reference: 5050-500ml. - 59 kr.
I alt. 443 kr.

Jeg modtog i stedet 4 x 1 liter Nikotin Base af 89 kr.

Der lå en seddel i kassen der jeg åbne den hvor der stod:
Hej Sif, vi er desværre udløbet for 500 ml flasker, derfor 1 liter flasker.

Mit regnestykke siger så, at det ville blive billiger, da 1 liter flasker kun koster 89 kr, så det vil blive 356 kr. i stedet for 443 kr.
Så der er en restance på 87 kr, som jeg har betalt for meget.

Jeg skriver til dem at de har trukket for meget og jeg gerne vil have det resterende.

De svare mig:
Vi har samme udgifter uanset hvad du køber af størrelse. Alternativt havde vi annuleret ordren.
Men du er velkommen til at returnere dem, så du kan få den rigtige størrelse flaske da de er på lager nu, eller pengene retur.

Kundeservice

————————————-
Svar til Ecigarets kommentar til min anmeldelse:

Jeg indrømmer at bruge ordene “at I stjæler fra kunderne”, er hårde ord og det vil jeg gerne tage til mig.
Men hvad skal jeg så kalde det? At I tager flere penge for jeres vare end de koster?

Jeg fik ikke mulighed for at vælge, I spørger ikke engang jeres kunder om de vil have en anden vare.
Havde jeg bestilt det I sendt, havde det været billiger. Men jeg kunne jo osse bare have returneret dem og bestilt dem igen, sikken en gang rod.
Jeg sagde til jer at det var helt i orden, at I havde sendt 4 liter i stedet for, men jeg ville bare ikke betale mere for dem. Jeg forstår virkelig ikke, at I ikke kan se at der er noget galt her?

Hvis du bestiller en vare et sted og de ikke har den vare, og de så bare sende en anden vare der er billiger uden at spørge dig, men samtidig mener at du skal betale det sammen, hvad ville du selv sige til det?
Når jeg så venligt henvender mig til jer, bliver jeg mødt med at jeg bare kan sende den retur.
Helt ærlig, syntes du ikke det er for langt ude? Skulle jeg sende det retur og så bestille det igen for at får mine 89 kr? – Jeg tror vidst det er dig der er “MY Way, or no Way”

Du kan kalde mig hvad du vil og tro om mig hvad du vil, men jeg syntes at det er vigtig at fortælle andre kunder at det er den behandling, man kan få hos jer.
Nu kan de også se hvordan man behandler kunder der ikke bare acceptere at betale mere for en vare en den koster Mr. My Way!

2022年8月20日
Ecigaret Land Roskilde ロゴ

Ecigaret Land Roskilde からの回答

Du er sku da ikke for smart. At kalde os for tyveknægte, når vi har forklaret dig at du er velkommen til at returnere varerne for refundering, eller nogle andre tilsendt.

Godt ikke alle vores andre kunder har en skrue løs, som du åbenbart har. Du er rent faktisk den første i 10+år som ikke fatter ordet 'returnere'. Så stort tillykke med det.

Men mon ikke bare du er en drama queen, eller hvad det så flot hedder nu til dags, når man vil gøre opmærksom på sig selv på de sociale medier, som du sikkert bruger din tid 24/7 på. Det er ihvertfald lykkedes for dig, så igen tillykke med det Siff.

Og undskyld det sure opstød til alle vores andre kunder, der heldigvis godt ved hvordan vi normalt opfører os :) Siff har bare været en af de få, eller rettere den eneste der har haft en ' My way, or no way' tilgang.

Svar omkring ny kommentar:

Nej, det er også første og forhåbentligt sidste gang vi gør det.

Men vil jeg prøve at forklare en allersidste gang.

Du har modtaget fuldstændig samme mængde base som du har bestilt, vi var dog udløbet for 500ml flasker, så du fik dem i 1 liters.

Vi skriver endda vi kan sørge for en retunering af baserne, så du kan få dine penge refunderet eller få sendt en ny pakke med dine baser i 500ml flasker som du bestilte dem i. Man kan virkelig kun undre sig over hvorfor du ikke tager i gør dette når det nu er så vigtigt, og i stedet skal gøre dig opmærksom på sociale medier, og svine vores ry til med løgnagtig omtale some tyveknægte, når du er tilbudt at få dine penge refunderet.

Vi sætter en lid i at få vores ordrer afsted samme dag de er bestilt, og derfor valgte vi at få din ordre afsted samme dag.
Alternativt havde vi annuleret den, eller skulle vente til næste dag til vi havde fået kontakt med dig.
Den havde vi nok også fået en grisser for, når der åbenbart ikke skal mere til.

Jeg vil varmt anbefale E-cigaret Land

Jeg vil varmt anbefale E-cigaret land, som en selvblander af ejuice er denne ebutik den bedste jeg har handlet med (ud af 6-7 andre jeg har prøvet) de har ikke det største udvalg, men de har gjort det nemt, uden at skulle betale extra for nikotin vg/pg og deres kundeservice er super.
Mange tak for en god handel, der vil blive mange flere. Hilsen Morten

2022年3月10日

Jeg er i tvivl.

Jeg har bestilt væske, jeg får ingen bekræftelse, eller noget som helst pr mail eller sms.
Jeg har så modtaget min pakke i dag, der er ikke nogen følgeseddel, der ligger bare en lille rød lap papir, hvor der med håndskrift står, at de sidste vil blive eftersendt???
Der står intet på min ordre på jeres side om, at jeg har vare tilgode.
Hvis det hele bare går sin gang og jeg modtager de sidste vare, så vil jeg tilføje stjerner til min anmeldelse, men lige nu er jeg i tvivl.

Opdateret.
Jeg har fået det sidste væske i postkassen, så trods den meget uformelle forretningsgang, så er tingene iorden og jeg giver selvfølgelig stjerner derefter.

2021年9月18日
Ecigaret Land Roskilde ロゴ

Ecigaret Land Roskilde からの回答

Hej,

Det lyder godt, og tak for stjernerne :)

Mvh,
Ecigaret Land

Bestilte 2 produkter

Bestilte 2 produkter som begge havde en rigtig fin pris. Dagen efter ringer de fra Ecigaret-land og fortæller at den ene af varerne desværre ikke var på lager, så jeg kunne vælge en anden vare til samme pris eller få pengene tilbage. Super fedt at de lige ringer og hører ad, og det var en rigtig flink gut jeg snakkede med!

2021年9月2日

Fremragende.

Fremragende.
Det er første gang jeg handler på siden, men ikke sidste.
Jeg fandt nemt den vare jeg søgte og jeg havde pakken i hånden under et døgn efter min bestilling var lagt.

2021年5月28日
5つ星のうち5の評価

Jeg får altid rigtig god service

Jeg får altid rigtig god service. Er der pakket noget forkert eller en enkelt gang har jeg oplevet utæt væske. Så løser kundeservice med det samme problemet. Jeg har kun positive ting at sige om dette sted. Og så har de forresten mega hurtig levering. Så tak ecigaret land for altid god service!

2020年12月9日

Altid gode oplevelser!

Jeg har efterhånden handlet her i nogle år, både fysisk i butikken, og i deres online shop.
Online leveringen er super hurtig, og den ene gang DAO mistede min pakke, blev der sendt en ny afsted samme dag som jeg kontaktede dem.
I butikken kom jeg en dag afsted med det forkerte, hvilket jeg først opdagede da jeg var hjemme. Da jeg kom ned i butikken blev mine coils byttede med det samme uden omkostninger, på trods af at jeg havde åbnet pakken, jeg havde haft med hjemme.

Jeg stopper bestemt ikke med at handle her!

2020年12月8日

Fantastisk service

Fantastisk service, efter bestilling af e-væske, bliver pakke væk hos dao, ny pakke bliver tilsendt og dagen efter modtager jeg begge pakker. Da jeg spørger indtil hvad den ekstra pakke jeg har modtaget skal koste, kan jeg blot beholde den pga lang leveringstid. Ikke sidste handel jeg gør her 👍👍👍😊😊😊

2020年8月19日
5つ星のうち5の評価

Bliver glædeligt overrasket hver gang…

Bliver glædeligt overrasket hver gang jeg handler her. Bestiller altid de samme e-væsker (og her finder jeg dem billigst og de er altid på lager) - og det er som om at de er i konkurrence med sig selv om, hvor hurtigt de kan sende dem afsted 😅😍... pakken kommer SÅ hurtigt efter jeg har bestilt HVER gang. Jeg er fan. Fuld plade herfra.

2020年5月13日

Trustpilot エクスペリエンス