Banner for Keatech

Keatech レビュヌ 121

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virker perfekt og nemt at få styr på sine km fra bilen. hurtigst svar fra kundeservice ved spÞrgsmål. varmeste anbefalinger herfra.

䌁業が回答したした

PÃ¥lideligt og brugbart system, som vi har testet nogle mÃ¥neder og Ã¥rsagen til skifte, hvor vi til enhver tid har overblik over flÃ¥den, herunder ogsÃ¥ sÞgning pÃ¥ adresser m.m. OgsÃ¥ brugbart for den enkl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super godt Gps tracking/flÃ¥destyrings system, meget nemt at opsÊtte og navigerer i, god app, som alle de ansatte nemt kan navigerer i til hverdag.👍 Dejlige og venlige kontakt personer, altid smilen... もっず芋る

Keatech levere mere end det de lover. Vi har igennem nogle Ã¥r handlet med Keatech, og det bliver vi ved med. De levere udover det aftalte en god service og nÃ¥r de laver forbedringer til systemet e... もっず芋る

䌁業情報

1. GPS 提䟛業者
  2. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Keatech er GPS tracking for professionelle. Hold styr på dine biler, maskiner og trailere. Det koster kun 89 kr. ekskl. moms om måneden per kÞretÞj, maskine eller trailer. Alt er inkluderet. Og der er selvfÞlgelig ingen binding. - PrÞv gratis i 30 dage - Let installation af GPS-enheder - Integration til fÞrende sagsstyringssystemer. På vores Live kort kan du se alle dine biler, maskiner og traileres placering i realtid. Så kan du altid sende den nÊrmeste medarbejder til en akut opgave, finde den trailer, der er tÊttest på en medarbejder eller se, hvor en maskine befinder sig lige nu. Med vores turrapport har du altid indblik i, hvor bilerne har vÊret, og hvor lÊnge de har vÊret hvert sted. Blandt meget andet har vi også en besÞgsrapport og interessepunkter. Her får du detaljeret data om de steder, der betyder noget for jeres virksomhed. Opret medarbejdere, leverandÞrer og byggepladser som interessepunkter og få indsigt i, om I bruger jeres flåde optimalt. Har vi fanget din interesse, så grib endelig fat i os.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

121件のレビュヌ

Virker perfekt og nemt at fÃ¥ styr på

2025幎12月29日

Hej Morten,

Hvor er det dejligt at hÞre, at det virker perfekt for dig, og at du oplever hurtige svar fra vores kundeservice.

Tak for den fine anmeldelse.

Virkelig godt system

Virkelig godt system. Stabilt og med smarte lÞsninger og til fornuftige priser.

2025幎12月19日

Hej Mathias,

Tusind tak for denne anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at det lever op til dine forventninger.

Virker bare

Gider som det skal. Deres live kort er også rigtig godt. Vi har 10 enheder som vi er meget glade for.

2025幎11月18日

Hej Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at det fungerer som det skal. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen fremover.

Êrlighed

Det holdt, det de lovede ved salg af udstyret, og de er nemme at få fat på med spÞrgsmål om brug osv.

2025幎10月3日

Hej,

mange tak for den flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplever, vi holder, hvad vi lover – og at det har vÊret nemt at komme i kontakt med os. Det betyder meget for os, at bÃ¥de udstyr og service lever op til dine forventninger.

Rasmus, Keatech

Tingene fungerer fint og altid god

Tingene fungerer fint og altid god service hvis der er noget man er i tvivl om

2025幎9月15日

Hej Allan.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at alt fungerer som det skal, og at du oplever, at vores service er hjÊlpsom, når der er brug for det. Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at hjÊlpe dig igen fremover.

Line, Keatech

Keatech er den perfekte lÞsning til at

Keatech er den perfekte lÞsning til at styre sin bilflåde. De kan også mange ting, de er altid venlige og hjÊlpsomme hvis man har spÞrgsmål. Jeg kan klart anbefale Keatech.

2025幎8月22日

Keatech からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at vores lÞsning hjÊlper dig med at styre din bilflåde, og at du oplever vores team som venlige og hjÊlpsomme.

Din anbefaling betyder meget for os! 😊

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Keatech. Både kundeservice og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger. Installationen var hurtig og problemfri, og systemet fungerer stabilt og prÊcist. En kÊmpe bonus er den sÞmlÞse integration med e-regnskab og Circle K.
Deres app er både brugervenlig og pålidelig.

Derudover var supporten utrolig hjÊlpsom og imÞdekommende, da jeg havde spÞrgsmål i starten. Det er tydeligt, at Keatech går op i deres kunders tilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale Keatech – super godt produkt og en service i topklasse!

2025幎6月5日

KÊre Joanna

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at bÃ¥de produktet og servicen har levet op til dine forventninger – og endda lidt til 😊

Vi er glade for, at installationen gik gnidningsfrit, og at du er tilfreds med integrationen til både e-regnskab og Circle K. Det er netop vores mål at gÞre hverdagen lettere og mere effektiv for vores brugere.

OgsÃ¥ et stort tak for din ros til vores supportteam – vi sÊtter en Êre i at vÊre tilgÊngelige og hjÊlpe hurtigt, nÃ¥r der er spÞrgsmÃ¥l.

Tak fordi du valgte Keatech – og for at dele din positive oplevelse. Det giver os ekstra motivation til at blive ved med at levere hÞj kvalitet hele vejen rundt.

Line, Keatech

keatech er super nemt og navigere rundt

keatech er super nemt og navigere rundt i selvom man som jeg er max dårlig på it, deres kundeservice svarer altid og montÞrene er lynhurtige og holder altid deres aftaler, keatech giver os et dejligt overblik over flåden og vores mekaniske partnere der servicere bilerne har eget log in og dermed har de også overblik hva der er lavet og syn mm, STORT 5 tal herfra

2025幎6月4日

Hej Kenneth,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for, at Keatech er nemt at bruge og hjÊlper jer med overblik og samarbejde – prÊcis som det skal vÊre.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback! 😊

Rasmus, Keatech.

Et system der bare virker

Et system der bare virker, og hurtig support ved tvivl ell. spÞrgsmål.
Kan klart anbefales.

2025幎5月19日

Hej Frank,

Det er dejligt at hÞre! Det er sÃ¥dan det skal vÊre 😊

Stabil, Kvalitet & fornuftig pris

Keatech er meget kundemindet og en yderst stabil partner. De har ikke hÊvet deres priser ublu som mange andre software leverandÞrer har udnyttet ifbm. ustabilitet i verden.
Vi er meget tilfredse med vores samarbejde og håber i til evighed formår at forblive jordnÊrer og i tråd med jeres kunder.

2025幎4月7日

Hej Frank,

Tusind tak for de pÊne ord!

Vi er glade for, at I oplever os som en stabil og kundeminded partner, der er jordnÊr og i tråd med vores kunder. Det er netop sådanne vÊrdier, vi Þnsker at stå for.

Tak for tilliden – vi ser frem til det fortsatte samarbejde! 😊

Rasmus, Keatech

Keatech levere mere end det de lover.

Keatech levere mere end det de lover.
Vi har igennem nogle år handlet med Keatech, og det bliver vi ved med.
De levere udover det aftalte en god service og når de laver forbedringer til systemet er der aldrig tale om et mersalg, for at få de nye funktioner, de dukker bare op.
De Þnsker vi specifikt har haft til funktioner der kunne forbedre vores brug af Keatechs produkter, er blevet vel modtaget og om muligt hen af vejen blevet indarbejdet i produktet

2025幎3月27日

Hej Jens,

Hvor er det dejligt at hÞre!

Jeg er glad for at hÞre, at i synes de forslag i kommer med, er blevet vel modtaget.

PÃ¥lidelig

jeg har efterhånden brugt Keatech i en del år og det har endnu ikke svigtet en eneste gang.

2025幎1月11日

Hej Carsten,

Dejligt at hÞre, at du er glad for Keatech!

Tak for, at du har givet dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Rasmus, Keatech

Godt system og fantastisk support

Godt system og fantastisk support.

Vi har haft systemet, primÊrt til dokumentation for myndigheder i efterhånden mange år, og det fungerer rigtigt fint, og hvis der en enkelt gang er en udfordring, er supporten både venlig og hurtig.

Flemming, Ramudden A/S

2025幎1月9日

Hej Flemming,

tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi bestrÊber os altid på at vÊre tilgÊngelige samt supportere hurtigt, så vi er glade for at hÞre, at i fÞler vi gÞr det.

Systemet virker upåklageligt

Systemet virker upåklageligt, og skulle der vÊre udfordringer, er der altid en der kan hjÊlpe, også selvom man har et spÞrgsmål de ikke umiddelbart kan svare på, så nÞrder de bare i systemet, i et par timer, og så får man et brugbart svar

2024幎12月3日

Hej René,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Virkelig dejligt at hÞre, at du altid fÃ¥r et brugbart svar 😊

Hav en god dag, og tak for din tid!

Godt vÊrktÞj i hverdagen

Indtil videre, fungerer systemet fornuftigt og vi har allerede haft fordel der i. Havde en medarbejder vi kunne guide frem til en opgave, da vi kunne se prÊcist hvor han var.

Ligeledes dejligt at kunne se hvor affugterne står henne, eller om et specifikt vÊrktÞj er på lageret eller med en medarbejder, så vi sparer tid på at lede.

2024幎11月28日

Hej Bo,

Hvor er det dejligt at hÞre, hvordan produktet skaber vÊrdi for jer!

Hav en god dag, og tak for din tid 😊

Rasmus, Keatech

Har kun godt at sige om Keatech og ikke mindst personalet, som altid yder en super god service med hÞjt humÞr. De er dygtige, kompetente og forklarer tingene, så det er til at forstå. Og en stor bonus i modsÊtning til andre i samme branche, er, at man altid kan ringe og få hjÊlp.

Jansen's RengÞrings Service ApS

2024幎11月26日

Hej Else,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at I er glade for Jeres lÞsning.

Rigtig god dag til dig!

Det bedste hilsner
Rikke, Keatech

God service og rimelige priser

God service og rimelige priser. der ny udvikles på alle fronter.

2024幎11月22日

Hej Morten,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du fortsat er glad for produktet og fÞler, at der udvikles pÃ¥ alle fronter 😊
Vi gÞr rigtig meget for at sikre, at vores kunder får det mest optimale ud af vores system. Så det betyder rigtig meget, at du er glad for lÞsningen.

Hav en god dag, og tak for din tid 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。