Virker perfekt og nemt at få styr på sine km fra bilen. hurtigst svar fra kundeservice ved spÞrgsmål. varmeste anbefalinger herfra.

äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥lideligt og brugbart system, som vi har testet nogle mÃ¥neder og Ã¥rsagen til skifte, hvor vi til enhver tid har overblik over flÃ¥den, herunder ogsÃ¥ sÞgning pÃ¥ adresser m.m. OgsÃ¥ brugbart for den enkl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super godt Gps tracking/flÃ¥destyrings system, meget nemt at opsÊtte og navigerer i, god app, som alle de ansatte nemt kan navigerer i til hverdag.ð Dejlige og venlige kontakt personer, altid smilen... ãã£ãšèŠã
Keatech levere mere end det de lover. Vi har igennem nogle Ã¥r handlet med Keatech, og det bliver vi ved med. De levere udover det aftalte en god service og nÃ¥r de laver forbedringer til systemet e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Keatech er GPS tracking for professionelle. Hold styr på dine biler, maskiner og trailere. Det koster kun 89 kr. ekskl. moms om måneden per kÞretÞj, maskine eller trailer. Alt er inkluderet. Og der er selvfÞlgelig ingen binding. - PrÞv gratis i 30 dage - Let installation af GPS-enheder - Integration til fÞrende sagsstyringssystemer. På vores Live kort kan du se alle dine biler, maskiner og traileres placering i realtid. Så kan du altid sende den nÊrmeste medarbejder til en akut opgave, finde den trailer, der er tÊttest på en medarbejder eller se, hvor en maskine befinder sig lige nu. Med vores turrapport har du altid indblik i, hvor bilerne har vÊret, og hvor lÊnge de har vÊret hvert sted. Blandt meget andet har vi også en besÞgsrapport og interessepunkter. Her får du detaljeret data om de steder, der betyder noget for jeres virksomhed. Opret medarbejdere, leverandÞrer og byggepladser som interessepunkter og få indsigt i, om I bruger jeres flåde optimalt. Har vi fanget din interesse, så grib endelig fat i os.
SprogÞvej 2, 9800, HjÞrring, ãã³ããŒã¯

Keatech ããã®åç
Virkelig godt system. Stabilt og med smarte lÞsninger og til fornuftige priser.

Keatech ããã®åç
Gider som det skal. Deres live kort er også rigtig godt. Vi har 10 enheder som vi er meget glade for.

Keatech ããã®åç
Det holdt, det de lovede ved salg af udstyret, og de er nemme at få fat på med spÞrgsmål om brug osv.

Keatech ããã®åç
Tingene fungerer fint og altid god service hvis der er noget man er i tvivl om

Keatech ããã®åç
Keatech er den perfekte lÞsning til at styre sin bilflåde. De kan også mange ting, de er altid venlige og hjÊlpsomme hvis man har spÞrgsmål. Jeg kan klart anbefale Keatech.

Keatech ããã®åç
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Keatech. Både kundeservice og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger. Installationen var hurtig og problemfri, og systemet fungerer stabilt og prÊcist. En kÊmpe bonus er den sÞmlÞse integration med e-regnskab og Circle K.
Deres app er både brugervenlig og pålidelig.
Derudover var supporten utrolig hjÊlpsom og imÞdekommende, da jeg havde spÞrgsmål i starten. Det er tydeligt, at Keatech går op i deres kunders tilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale Keatech â super godt produkt og en service i topklasse!

Keatech ããã®åç
keatech er super nemt og navigere rundt i selvom man som jeg er max dårlig på it, deres kundeservice svarer altid og montÞrene er lynhurtige og holder altid deres aftaler, keatech giver os et dejligt overblik over flåden og vores mekaniske partnere der servicere bilerne har eget log in og dermed har de også overblik hva der er lavet og syn mm, STORT 5 tal herfra

Keatech ããã®åç
Et system der bare virker, og hurtig support ved tvivl ell. spÞrgsmål.
Kan klart anbefales.

Keatech ããã®åç
Keatech er meget kundemindet og en yderst stabil partner. De har ikke hÊvet deres priser ublu som mange andre software leverandÞrer har udnyttet ifbm. ustabilitet i verden.
Vi er meget tilfredse med vores samarbejde og håber i til evighed formår at forblive jordnÊrer og i tråd med jeres kunder.

Keatech ããã®åç
Bedste service med gps tracking

Keatech ããã®åç
Keatech levere mere end det de lover.
Vi har igennem nogle år handlet med Keatech, og det bliver vi ved med.
De levere udover det aftalte en god service og når de laver forbedringer til systemet er der aldrig tale om et mersalg, for at få de nye funktioner, de dukker bare op.
De Þnsker vi specifikt har haft til funktioner der kunne forbedre vores brug af Keatechs produkter, er blevet vel modtaget og om muligt hen af vejen blevet indarbejdet i produktet

Keatech ããã®åç
jeg har efterhånden brugt Keatech i en del år og det har endnu ikke svigtet en eneste gang.

Keatech ããã®åç
Godt system og fantastisk support.
Vi har haft systemet, primÊrt til dokumentation for myndigheder i efterhånden mange år, og det fungerer rigtigt fint, og hvis der en enkelt gang er en udfordring, er supporten både venlig og hurtig.
Flemming, Ramudden A/S

Keatech ããã®åç
Systemet virker upåklageligt, og skulle der vÊre udfordringer, er der altid en der kan hjÊlpe, også selvom man har et spÞrgsmål de ikke umiddelbart kan svare på, så nÞrder de bare i systemet, i et par timer, og så får man et brugbart svar

Keatech ããã®åç
Indtil videre, fungerer systemet fornuftigt og vi har allerede haft fordel der i. Havde en medarbejder vi kunne guide frem til en opgave, da vi kunne se prÊcist hvor han var.
Ligeledes dejligt at kunne se hvor affugterne står henne, eller om et specifikt vÊrktÞj er på lageret eller med en medarbejder, så vi sparer tid på at lede.

Keatech ããã®åç
Har kun godt at sige om Keatech og ikke mindst personalet, som altid yder en super god service med hÞjt humÞr. De er dygtige, kompetente og forklarer tingene, så det er til at forstå. Og en stor bonus i modsÊtning til andre i samme branche, er, at man altid kan ringe og få hjÊlp.
Jansen's RengÞrings Service ApS

Keatech ããã®åç
God service og rimelige priser. der ny udvikles på alle fronter.