レビュアーのコメントを見てみましょう
Bij ontvangst van een servies zat er 1 kom gebroken in de verpakking. Contact gezocht met de klantenservice via mail, whatsapp & telefoon, maar na reeds bijna 2 weken nog steeds geen reactie !!! Up... もっと見る
Vriezer besteld. Als nieuw verkocht. Later mail gehad dat er schade wat opzat en of ik de vriezer wou annuleren of €50 korting. Heel netjes. Zou alleen aan de voorkant een deukje zitten. Helemaal prim... もっと見る
企業が回答しました
Goede communicatie. De levering werd uiteindelijk vlot uitgevoerd na een foutje in het magazijn. Aan te bevelen als ‘te vertrouwen’.
企業情報
当該企業による記述
Over EcoRenu – duurzaam winkelen met nieuwe, retourdeals en refurbished producten EcoRenu staat voor verantwoord en bewust winkelen. Wij geloven dat duurzaamheid de toekomst is en bieden daarom een breed assortiment van nieuwe producten, retourdeals, refurbished en tweedehands artikelen. Door producten een tweede kans te geven, dragen wij bij aan het verminderen van verspilling en maken we kwaliteitsproducten bereikbaar voor een groter publiek. Zo bespaar je niet alleen geld, maar lever je ook een waardevolle bijdrage aan een circulaire economie en een kleinere ecologische voetafdruk. Onze aanpak gaat verder dan alleen ons assortiment. Ook bij verzending en verpakking staat duurzaamheid centraal. Waar mogelijk gebruiken wij hergebruikte en gerecyclede dozen en opvulmaterialen. Dit betekent dat jouw bestelling veilig wordt verzonden, terwijl we tegelijkertijd de vraag naar nieuwe grondstoffen verminderen en onnodig afval voorkomen. Binnen ons assortiment vind je uiteenlopende producten, van elektronica en huishoudelijke apparaten tot gereedschap en unieke vondsten. Ieder product wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit, zodat je altijd met vertrouwen kunt kopen. Daarbij hanteren we scherpe prijzen en geven we standaard drie maanden garantie. EcoRenu combineert betrouwbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid. Door bij ons te winkelen kies je bewust voor kwaliteit met een groen hart.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geen contact te krijgen
Ik probeer nu al maanden contact te krijgen over een bestelde Apple Pencil. Deze was bedoeld als kado voor m’n dochter in Italië. Na eerste contact waarbij dopje gebroken te zijn was dit maar tevredenheid opgelost. Echter bij activering van de pen, wat niet lukte. Blijkt deze in z’n geheel niet te werken. Ik wil m’n geld graag terug. Echter wordt er gewoon niet gereageerd. Niet op mail, niet op app, niet via berichtjes via Linked Inn (eigenaar). Jammer dat dit zo gebeurd. Familieleden hadden goede ervaringen. Maar dit wordt zo wel beschadigd. Ik hoop nog op een goede oplossing. Maar is ws tevergeefs:(
Alles prima gelopen
Op zondagavond een TV besteld, stond dinsdag klaar bij het DHL ophaalpunt. Scherpe prijs en TV was prima in orde, heel blij mee.
Goede prijs voor één super broek
Snel en correcte levering tegen een…
Snel en correcte levering tegen een zeer goede prijs
De kwaliteit en service was prima.
De kwaliteit en service was prima.
De levering door PostNL was waardeloos
Verkeerde levering.
Verkeerde levering.
Nieuwe goede scherm zou zaterdag komen. Hele dag thuis gebleven: geen scherm.
thermische kit
kan de kit goed gebruiken, is ruim over de houdbaarheidsdatum, maar hoop dat het nog goed bruikbaar is
lipstick chanel
Het ontvangen product , lipstick, is beschadigd. Verpakking is niet geseald, lipstickhuls zit los en schiet eruit bij het openen van de lipstick. Heb filmpje plus uitleg naar de app van ecorenu bv gestuurd, wacht nu al een paar weken op behandeling van mijn klacht. Waardeloze ervaring met het bedrijf
Reçu qu'une partie du produit, il est inutilisable!!
Je n'ai reçu que la moitié de ma lampe. Je n'ai pas eu de pied et je ne sais toujours pas ce qu'il en est! Impossible pour moi de l'utiliser!!!!
Prijs kwaliteit perfect
Fantastische fietspomp zat te prutsen met een fietspomp die niet paste bij mijn cannondale fiets nu cannondale fietspomp besteld en geweldig er blij mee
product is snel geleverd en voldoet aan…
product is snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen
Retourneren NIET MOGELIJK !!!
Wij hebben bij deze bedrijf besteld en wilde de product alsnog retourneren omdat het groter was dan gedacht bij deze webshop moet je retour eerst goedgekeurd worden. En blijkt afgewezen te zijn omdat het zakelijk is aangekocht en je dan geen recht hebt op consumenten recht maar het is helemaal GEEN ZAKELIJK AANKOOP!! maar zij beweren van wel en wij hebben met Klarna betaald en het is een touwtrekkerij JE WORDT GEDWONGEN OM TE KOPEN KOOP HIER NOOIT IETS !!!!! Beter iets meer betalen elders en altijd vrije keuze om te retourneren

Tevreden klant
Duidelijke informatie op de website over het product.
Snelle levering en stevig ingepakt.
Alles was volledig in orde.
Slechte service !!!
Bij ontvangst van een servies zat er 1 kom gebroken in de verpakking.
Update: uiteindelijk rechtgezet.
het toestel werd als nieuw aangegeven
het toestel werd als nieuw aangegeven. Is zeker nog dik ok maar niet nieuw
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen.
En contact met hun is erg lastig. Waarom word dat niet gezegd in het contact met jullie.

Vooralsnog geen positieve ervaring
Vooralsnog geen positieve ervaring. Retourneren kan alleen na aanmelding per mail, waarbij je een reactie zou moeten ontvangen… 6 dagen later nog niets gehoord. Ook de chatfunctie op de website biedt geen uitkomst.
Op mijn herroepingsverklaring reageert de verkoper vooralsnog niet. Terwijl ik keurig heb aangegeven van de koop af te willen zien. Een reden opgeven is niet verplicht, maar voor de volledigheid heb ik erbij vermeld dat het geleverde product niet overeenkomt met de foto en beschrijving.
De communicatie en het contact zijn ronduit onder de maat.

Goede communicatie
Trustpilot エクスペリエンス