Stor tak til eCykelhjelm.dk herfra, som sikrede, at min julegavebestilling d. 22/12 af to cykelhjelme til mine bÞrn, nÃ¥ede frem fÞr jul - en stor lettelse for mig, efter at jeg d. 21/12 fandt ud af, a... ãã£ãšèŠã
Enormt hurtig levering! KÞbte 3 cykelhjelme, hvoraf den ene (BABY NUTTY BOHO DREAMS) ikke lignede billedet pÃ¥ hjemmesiden, skrev en mail og forklarede dette og sendte den retur, fik hurtigt pengene t... ãã£ãšèŠã
Kanon oplevelse. Min bror havde kÞbt en hjelm der var for stor til min fÞdselsdag. FÞdselsdagen blev holdt 14 dage efter han havde kÞbt den. Hvor til jeg opdagede at Ecykelhjelm, kun havde retur... ãã£ãšèŠã
Bestilte 2 cyklehjelm, begge var pÃ¥ lager i fÞlge hjemmesiden. FÃ¥r sÃ¥ besked pÃ¥ at den ikke er pÃ¥ lager og de kun sender den ene hjelm. SÃ¥ nu har jeg en datter som er ked af at hun ikke fÃ¥r en ny cyk... ãã£ãšèŠã
eCykelhjelm.dk ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Velkommen til vores Trustpilotside. Du er sikkert landet her fordi du vil give os stjerner for den service vi har ydet.
Hvis du ikke er, men gerne vil se hvem vi er, så får du lige lidt flere informationer om os her:
- Praktiske informationer:
eCykelhjelm.dk åbnede i 2014 med missionen om at gÞre det lettere at kÞbe en cykelhjelm via internettet. Vores fokus er på cykelhjelme, og det betyder at vi har rigtig meget viden om emnet. - Det finder du hos os:
Cykelhjelme og cykeltilbehÞr. - Vores målgruppe er:
Hele familien. Vi sÊlger nemlig cykelhjelme til både voksne og bÞrn - Lidt af de mÊrker du kan finde i vores sortiment:
- Abus
- Nutcase
- Hövding
- Giro
- Bell - Fra os til jer:
Ved kÞb af flere hjelme får du familierabat. - Dette kan du forvente dig af os:
- Gratis fragt fra 300,-
- Hurtig levering!
- Personlig kundeservice - Vi er rigtig venlige:
Du er nemlig mere end velkommen til at kontakte os hvis du skulle have nogle spÞrgsmål. Vi står altid klar med rådgivning.
De Bedste Hilsner
Team eCykelhjelm.dk
Naverland 1C, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- support@ecykelhjelm.dk
- ecykelhjelm.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
DÃ¥rlig levering og holder ikke hvad da bliver lovet
Har desvÊrre op levet det som en del andre har. Da stÃ¥r 1 til 2 dage og varen er pÃ¥ lager. Efter jeg ikke har hÞrt noget i en uge ringer jeg til dem kommer i kontakt med en som virkelig ikke lyder som han gider arbejde der. Men han lover sÃ¥ at fÃ¥ sat gang i noget hurtigt, og som et lille plaster pÃ¥ vente tiden ville han smide et par cykellygter gratis med. 4 dage sener kommer pakken endelig. Han glemte sÃ¥ de gratis lygter som han lovet. DesvÊrre min fÞrste og sidste gang jer handler derð¶ð¶ð€
I havde sendt pakken et forkert stedâŠ
I havde sendt pakken et forkert sted hen til afhentning, men i fik det rettet med det samme ved henvendelse. God service.
Top fin service fra eCykelhjelm.dk
Top fin service fra eCykelhjelm.dk og Imran. Cykelhjelmen blev leveret fuldstÊndigt efter aftale, men min sÞn var desvÊrre ikke så glad for den som jeg havde håbet. Fik fin hjÊlp til at få den leveret tilbage i sidste Þjeblik. Mange tak for den gode service. Vi vender helt sikkert tilbage når min knÊgt finder ud af hvad han vil have!
Super dårlig service
Super dårlig service.
Jeg bestiller sÞndag, fÃ¥r besked om den er pÃ¥ vej mandag, onsdag efterlyser jeg pakken da jeg ikke kan fÞlge den pÃ¥ tracking. Her fÃ¥r jeg afvide, at GLS ikke kan finde pakken og de mÃ¥ bruge op til 10 dage, pÃ¥ at finde pakkenð³
Så jeg skal bare vente eller hvad tÊnker I?
Jeg kun nu potentielt skulle vente op mod 3 uger pÃ¥ min ordre, hvis GLS skal bruge 2 uger pÃ¥ at lede efter den, inden I vil sende en ny til migð€·ðŒââïž
Selvom det ikke er jeres skyld, at pakken er vÊk så er et såsandelig heller ikke min. I har muligheden for, at hjÊlpe jeres kunde og få en ny afsted ASAP, men det gÞr I ikke.
Synes det er super dÃ¥rlig stil, at holde kunden til gidsel i sÃ¥dan en situationð€ŠðŒââïž
hurtig levering
Cykelhjelm
Jeg bestilte en cykelhjelm og oplevede da den kom at der var et lille hak i lakken. Var lidt ked af det var små tydeligt, da den er helt ny, så skrev for at hÞre ad. Her endte jeg med, at få halvdelen af belÞbet tilbage! Så god service
Har betalt hele ordren for over enâŠ
Har betalt hele ordren for over en mÃ¥ned siden, men har fortsat ikke modtaget det sidsteâŠ.
God service
SpÞrger indtil prismatch fredag middag, de matcher prisen i lÞbet af en time, og modtager min cykelhjelm lÞrdag. Det er god og hurtig service!
Bedste pris
I havde det jeg skulle bruge til den bedste pris jeg kunne finde. Hurtig afsendelse. Så nu venter jeg blot på, at den når frem.
Magen til god service skal man ledeâŠ
Magen til god service skal man lede lÊnge efter!
01-06-2023 FÞrste, sidste og eneste gang, jeg har handlet hos eCykelhjelm.dk
01-06-2023: Jeg bestiller en cykelhjelm til mit lille barnebarn, som bliver 3 år og skal fejres den 10-06-2023.
07-06-2023: Jeg har intet hÞrt fra cykelhjelm.dk endnu, men ringer for at spÞrge til min ordre, som jeg har bestilt 01-06-2023. Han siger, at "det er da også utroligt dårligt", han håber at kunne sende den i dag, så jeg har den senest 09-06-2023.
08-06-2023: Jeg hÞrer intet fra firmaet, men ringer igen til cykelhjelm.dk for at spÞrge til ordren. De siger, at de får varen hjem fra Abus kl. 13 "i dag", og at den bliver sendt med GLS "i dag". Gaven skal bruges senest 10-06-2023, som er en lÞrdag, hvor der jo ikke bringes GLS-pakker ud.
09-06-2023: Gaven kommer ikke.
10-06-2023: Mit barnebarn må nÞjes med et billede af en cykelhjelm - hun er selvfÞlgelig skuffet.
Mandag 12-06-2023: Jeg ringer igen til firmaet og spÞrger til min ordre og forklarer sagen. Manden, jeg taler med, undrer sig over, at hjelmen ikke er sendt, da den kom på lager om torsdagen, hvor jeg også ringede. Han lover at sende pakken, så jeg har den den efterfÞlgende dag.
13-06-2023 Pakken kommer som lovet, og hjelmen er helt fin.
Men hvor er det bare dårligt med sådan en slendrian omkring ordrehåndtering. Jeg handler ikke hos eCykelhjelm.dk igen.
Jeg vil pÃ¥ det kraftigste frarÃ¥de atâŠ
Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle hos eCykelhjelm. Bestilte en cykelhjelm. HÞrte intet i en uge og ringede for at rykke. De ville så sende den samme dag. Da jeg rykkede igen, var den fortsat ikke afsendt. Jeg annullerede mit kÞb. Deres telefonmedarbejder var slÞv og uforskammet.
Super nemt og hurtigt tak for det
Leveringstid er en by i Rusland hos dette firma
Jeg bestiller fredag d. 19/5, 2 cykelhjelme og 2 cykelkurve med leveringstid 1-2 hverdage, som de reklamerer med. Efter 6 dage har jeg intet hÞrt og ringer til kundeservice, hvor jeg snakker med Habiba. Hun siger, at den ene cykelkurv ikke er pÃ¥ lager, (pÃ¥ hjemmesiden stÃ¥r der nu 2-4 dages leveringstid, som jo allerede er gÃ¥et). Hun siger, at jeg kan fÃ¥ de bestilte varer sidst i nÊste uge (sÃ¥ er der gÃ¥et 2 uger). Jeg ber hende sÃ¥ledes om at slette den cykelkurv, som ikke er pÃ¥ lager, sÃ¥ de kan fÃ¥ sendt de andre 3 ting afsted. Dagen efter er der stadig intet sket, sÃ¥ jeg ringer igen, og hun siger, at tingene ikke er sendt endnu. Jeg bliver vred og siger, at de kan slette min ordrer, hvis ikke den bliver sendt afsted i dag. 1 time senere fÃ¥r jeg en mail om, at de nu har sendt to cykelhjelme afsted, men det betyder jo sÃ¥, at den cykelkurv jeg skulle have som var pÃ¥ lager, nu ikke er med. Sikke en gang rod. Jeg er spÊndt pÃ¥ at se de cykelhjelmeð£
Super hurtig levering og rigtigt oplagtâŠ
Super hurtig levering og rigtigt oplagt og god kundeservice pÃ¥ telefonen ð€
Lever helt op til forventningen
Fik allerede min cykelhjelm efter kun 2âŠ
Fik allerede min cykelhjelm efter kun 2 dage, og den er af god kvalitet!
Fin webshop/god kundeservice
Fin webshop/god kundeservice. De bedste anbefalinger herfra.
TrÊkker fÞr afsendelse af vare
TrÊkker pengene fÞr de afsender varene
tog 3 uger inden varen kom

eCykelhjelm.dk ããã®åç