Edoo - Szkoła Językowa Online  レビュヌ 21

5぀星のうち3の評䟡

䌁業情報

1. 語孊コヌス提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Uczymy języków tak, jak ludzie naprawdę się uczą: w relacji 1:1, z poczuciem sprawczości i mierzalnymi efektami. W Edoo dostajesz stałego, dopasowanego Lektora, plan nauki pod Twoje cele i wsparcie metodyka. Zero szablonów, maksimum wyników. Uczymy: angielskiego, hiszpańskiego, niemieckiego, włoskiego i francuskiego. Wejdź w naukę, która motywuje! Good Vibes, Great Results.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Niemiecki

Polecam zarówno przemiłą obsługę klienta, która sprawnie odpowiada na pytania, jak i kontakt z lektorką. Tematy lekcji są ciekawe i dopasowane poziomem do moich potrzeb i umiejętności. Lekcja wypełniona konkretnymi zadaniami i w miłej oraz przyjaznej atmosferze.

2026幎4月7日

Szkoła językowa Edoo

Szkoła językowa Edoo zasługuje na bardzo pozytywną ocenę. Zajęcia prowadzone są w sposób profesjonalny, a lektor wykazują się duŌą wiedzą oraz zaangaÅŒowaniem. Na szczególną uwagę zasługuje indywidualne podejście do ucznia – program nauczania jest dostosowywany do potrzeb i poziomu , co znacząco wpływa na efektywność nauki. Atmosfera podczas zajęć sprzyja swobodnemu przyswajaniu wiedzy i rozwijaniu umiejętności językowych. Zdecydowanie polecam tę szkołę wszystkim, którzy szukają skutecznej i przyjaznej formy nauki języka.

2026幎4月19日

Profesjonalne podejście do kaÅŒdego

Profesjonalne podejście do kaÅŒdego ucznia. Efekt nauki jest lepszy niÅŒ oczekiwałem, rewelacyjny dobór tematów i materiałów pozwala na ciągły rozwój umiejętności zarówno związanych z mówieniem, pisaniem i rozumieniem materiału. Wsparcie lektora pozwala na korygowanie błędów, rozwój w kierunku swobody w zakresie uÅŒywanego słownictwa, stylu i sposobu wypowiedzi.

2026幎4月6日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Panie Pawle, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i budującą opinię. Cieszy nas, ÅŒe efekty nauki okazały się jeszcze lepsze, niÅŒ Pan oczekiwał. To dla nas bardzo waÅŒne, ÅŒe docenia Pan zarówno dobór tematów i materiałów, jak i wsparcie Lektora w rozwijaniu swobody wypowiedzi, słownictwa oraz poprawności językowej. Właśnie na takim rozwoju nam zaleÅŒy najbardziej — skutecznym, ale dopasowanym do potrzeb Ucznia. Dziękujemy za zaufanie i trzymamy kciuki za kolejne postępy.

Szkoła która uczy

Szkoła która uczy, dziecko miało straszne problemy z językiem w szkole średniej, a po 4 latach matura rozszerzona z języka angielskiego na poziomie bardzo dobrym. Lektorki potrafią zainteresować tematem i spowodować ÅŒe nauka jest przyjemnością. Osoby z obsługi teÅŒ przemiłe, zawsze znajdą rozwiązanie. Kontynuujemy spotkania z native speaker.

2026幎2月26日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Pani Marto, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię. Ogromnie się cieszymy, ÅŒe po czterech latach nauki Pani dziecko osiągnęło bardzo dobry wynik z matury rozszerzonej z języka angielskiego — to naprawdę wielki sukces i powód do dumy. Dziękujemy teÅŒ za docenienie naszych Lektorek oraz zespołu obsługi. Bardzo zaleÅŒy nam na tym, ÅŒeby nauka była nie tylko skuteczna, ale teÅŒ po prostu przyjemna. Cieszymy się, ÅŒe są Państwo z nami dalej i kontynuują spotkania z native speakerem. Trzymamy kciuki za kolejne językowe sukcesy.

EDOO...

EDOO...
Pełen profesjonalizm, najlepsza szkoła językowa na rynku!
Polecam i zachęcam do zapoznania się z ofertą.
Uczę się w szkole EDOO od ponad 12 miesiecy.

2026幎2月17日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Panie Mateuszu, dziękujemy za tak świetną opinię! Bardzo nas cieszy, ÅŒe po ponad 12 miesiącach nauki nadal ocenia Pan Edoo tak wysoko — to dla nas duÅŒe wyróŌnienie. Dziękujemy za polecenie i ÅŒyczymy kolejnych udanych lekcji oraz dalszych postępów!

5぀星のうち5の評䟡

so far the best online school

so far the best, flexible and customer oriented

2026幎2月10日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Paulino, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ÅŒe doceniasz elastyczność i nasze podejście zorientowane na Ucznia. Zrobimy wszystko, ÅŒeby Edoo nadal było „the best” — powodzenia w dalszej nauce! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Szkoła Językowa Edoo to był strzał w dziesiątkę, lepszego wyboru nie mogło być.

Szkoła Językowa Edoo, z którą jestem związana od 2 lat to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Dzięki lekcją z Edoo przełamałam barięrę jezykową, mogłam znakomicie przygotować się do egzaminów a takÅŒe rozwinąć swoje kompetencje jęykowe. Obecnie uczę się juÅŒ drugiego języka z Edoo i jestem bardzo zadowolona, lekcje są prowadzone w sposób profesjonalny, praktyczny w bardzo miłęj atmosferze.

2026幎2月4日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Pani Kasiu, ogromnie dziękujemy za tak piękną opinię i zaufanie przez te 2 lata! To dla nas wielka radość czytać, ÅŒe dzięki lekcjom w Edoo przełamała Pani barierę językową, dobrze przygotowała się do egzaminów i realnie rozwinęła kompetencje. Tym bardziej cieszy nas, ÅŒe kontynuuje Pani naukę juÅŒ drugiego języka — to najlepszy dowód, ÅŒe nasz sposób pracy się sprawdza. Å»yczymy dalszych postępów, duÅŒo satysfakcji i nadal tak dobrej energii na zajęciach!

Wspaniała obsługa klienta

Wspaniała obsługa klienta. Pani Monika jest niezwykle pogodną osobą z wielką empatią do człowieka po drugiej stronie . Warunki w szkole Edoo z wielkim SZACUNKIEM do klienta. Uczestniczyłam w kursie jako osoba dorosła, a teraz zapisalam moje dziecko. Polecam :)

2026幎1月28日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Dziękujemy za tak ciepłą opinię! Ogromnie cieszy nas, ÅŒe doceniła Pani naszą obsługę i podejście oparte na szacunku — to dla nas podstawa. Pani Monice przekaÅŒemy szczególne podziękowania za empatię i pogodę ducha. 😊 Tym bardziej miło, ÅŒe wróciła Pani do nas takÅŒe z dzieckiem — to dla nas największy dowód zaufania. Dziękujemy za polecenie i ÅŒyczymy samych udanych lekcji!

5぀星のうち4の評䟡

WaÅŒnym czynnikiem dla ludzi, jest porozumienie we wspólnym języku.

Pracuję w Irlandzkiej firmie i zauwaÅŒyłem, ÅŒe język angielski jest niezbędnym czynnikiem w porozumieniu się m/d ludÅŒmi. Bardzo zaleÅŒy mi na nauce j.ang. Współpracując ze szkołą językową Edoo, mam zagwarantowaną wspaniałą naukę i luÅŒny harmonogram godzin nauki.

2026幎1月14日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Dziękujemy, Panie Mirosławie, za tak miłą opinię! Ma Pan rację — wspólny język to dziś podstawa, zwłaszcza w międzynarodowym środowisku pracy. Cieszymy się, ÅŒe Edoo wspiera Pana w nauce angielskiego i ÅŒe elastyczny harmonogram pomaga dopasować lekcje do codziennych obowiązków. Trzymamy kciuki za dalsze postępy i jesteśmy z Panem na tej drodze!

Niemiecki z edoo

Korzystam z kursu języka niemieckiego z Edoo i jestem bardzo zadowolona. Lekcje są prowadzone profesjonalnie i w przyjemnej bezstresowej atmosferze.

2025幎12月7日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Dziękujemy serdecznie za Pani opinię i zaufanie. Cieszymy się, ÅŒe kurs języka niemieckiego w Edoo spełnia Pani oczekiwania, a zajęcia są prowadzone profesjonalnie i w przyjaznej, bezstresowej atmosferze. Pozdrawiam,
Kasia, Edoo.

Język włoski

Mam lekcje włoskiego z Edoo
Jestem bardzo zadowolony Pragnę podziękować Karinie za zaangaÅŒowanie, cierpliwość, zrozumieni i umiejętność zainteresowania.
Grazie mille !

2025幎11月24日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Panie Pawle, dziękujemy za opinię i zaufanie do Edoo. Bardzo się cieszymy, ÅŒe lekcje włoskiego spełniają Pana oczekiwania. PrzekaÅŒemy Karinie podziękowania za zaangaÅŒowanie, cierpliwość i sposób prowadzenia zajęć — takie sygnały są dla nas bardzo waÅŒne. Grazie mille i ÅŒyczymy dalszych postępów. Pozdrawiamy, Zespół Edoo.

5぀星のうち3の評䟡

Byłam bardzo zadowolona z lekcji - dopóki firma jue zaczęła korzystać do połączenia z Microsoft teams. Dopóki lektor dzwonił i dziecko czekało lekcje przebiegały beazorobkemowe. Teraz jak małe dziecko

Byłam bardzo zadowolona z lekcji - dopóki firma nie zaczęła korzystać z programu do połączenia z Microsoft teams. Dopóki lektor dzwonił na zoom lub skyp i dziecko czekało lekcje przebiegały beazorobkemowe. Teraz jak małe dziecko ma się samo łączyć z lektorem, bo rodzice pracuje - tracę mnóstwo lekcji i pieniędzy.

2025幎11月28日

Edoo - Szkoła Językowa Online からの回答

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Przykro nam, ÅŒe po zmianie narzędzia do prowadzenia zajęć pojawiły się trudności z dołączaniem do lekcji, co było szczególnie kłopotliwe przy zajęciach dziecka. Pozostawaliśmy z Państwem w kontakcie w tej sprawie i dziękujemy za przekazane informacje — na ich podstawie wprowadziliśmy usprawnienia w Panelu Ucznia, które ułatwiają dostęp i dołączanie do lekcji. Mamy nadzieję, ÅŒe obecnie proces działa juÅŒ stabilnie i wygodnie. Jeśli mimo zmian nadal pojawiają się problemy, prosimy o krótką wiadomość — wrócimy do tematu priorytetowo. Pozdrawiamy, Zespół Edoo.

5぀星のうち5の評䟡

Edoo to szkoła, która sprawia, ÅŒe nauka języka staje się przyjemnością !

Edoo to szkoła, która daje realne poczucie postępu i sprawia, ÅŒe nauka staje się prawdziwą przyjemnością. Zajęcia są dopasowane do ucznia, prowadzone z indywidualnym podejściem i duÅŒym zaangaÅŒowaniem lektora. To miejsce, które skutecznie motywuje i pomaga przełamać barierę mówienia.

Jako kobieta bardzo cenię elastyczność, komfortową atmosferę i przytulny, wspierający vibe – i właśnie to Edoo zapewniło mi od samego początku mojej przygody z językiem niemieckim. Mimo ÅŒe lekcje odbywają się online, mają energię i naturalność spotkań na ÅŒywo, a wsparcie lektora i całego zespołu jest odczuwalne na kaÅŒdym etapie nauki.

Moja lektorka Monika to osoba z wyjątkową charyzmą i cudownym podejściem – jej energia udziela się od razu, a zajęcia są zawsze świetnie zorganizowane i dostosowane do moich potrzeb. Tempo i materiały idealnie trafiają w mój styl nauki – bez stresu, pośpiechu i presji.

Nie mogę pominąć równieÅŒ konsultantów szkoły – są po prostu przesympatyczni i zawsze gotowi do pomocy. Rozmowy telefoniczne prowadzone są na najwyÅŒszym poziomie, z ogromną ÅŒyczliwością i zaangaÅŒowaniem, a pozytywna atmosfera jest wyczuwalna od pierwszych sekund.

Widać, ÅŒe Edoo tworzy zespół ludzi, którzy pracują z pasją i szacunkiem do ucznia oraz klienta. Serdecznie polecam z ręką na sercu – to zdecydowanie właściwy adres dla kaÅŒdego, kto chce uczyć się skutecznie, w swoim tempie i w świetnej, wspierającej atmosferze! 💛🇩🇪📚✚

2025幎11月28日

Podkreślam profesjonalizm zarówno

Podkreślam profesjonalizm zarówno lektora jak i innych pracowników firmy. Dbanie o zadowolenie klienta sprawia, ÅŒe uczenie się zmierza we właściwym kierunku. Materiały do nauki przygotowywane są z uwagą i przydatnością. Firma cały czas monitoruje jak klient ocenia uczenie się. Bardzo dziękuję. Pełna satysfakcja. Ewa

2025幎11月19日

Moja osobista recenzja

Pierwsza szkoła językowa, kóra daje porządny focus na ucznia i on rzeczywiście stoi w centrum wszystkich wydarzeń. Czuję się jako kursantka naprawdę bardzo zaopiekowana i doceniona. Polecam gorąco wszystkim!

2025幎11月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス