Talkersi.pl レビュヌ 22

3. 英語講垫
  4. 語孊コヌス提䟛業者
  5. 語孊孊校

圓該䌁業による蚘述

Przełam barierę mówienia po angielsku! Talkersi to szkoła online ze skuteczną metodą nauki języka angielskiego, dzięki której poczujesz swobodę w rozmowie juÅŒ w ciągu 3 miesięcy! - Ucz się w godzinach, które Ci pasują. - Indywidualnie. - Z tematyką dopasowaną do Twoich zainteresowań. -

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dobry format nauki

Dobry format nauki, zrobiłem duÅŒy progres w krótkim czasie

2026幎5月12日

Talkersi.pl からの回答

Dziękujemy za opinię, Łukasz. Super wieści - gratulujemy i trzymamy kciuki za kolejne sukcesy językowe.

// Wiktor

Opinia dotycząca współpracy

Jako Dyrektor Szkoleń w Szkole Morskiej w Gdyni z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Talkersi.pl.

Pani Katarzyna doskonale wywiązała się ze swoich obowiązków, wykazując się pełnym profesjonalizmem oraz świetnym podejściem do kursantów. Szkolenia z języka angielskiego zostały przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie, a wprowadzone zmiany zostały bardzo pozytywnie odebrane. Uczestnicy byli wyraźnie zaskoczeni ich jakością i efektywnością.

Kursanci bez problemów zdali egzaminy, jednak najwaÅŒniejsze są ich bardzo dobre opinie, szczególnie biorąc pod uwagę specyficzny i wymagający zakres tematyczny związany z branŌą morską i rybołówstwem.

Współpraca realnie przełoÅŒyła się na wzrost jakości naszych szkoleń oraz poziomu satysfakcji klientów.

Zdecydowanie polecam współpracę.

2026幎4月24日

Talkersi.pl からの回答

Dziękujemy za podzielenie się Waszymi wraÅŒeniami ze współpracy z nami - takie partnerstwa lubimy najbardziej :-) Do usłyszenia w kolejnej edycji szkolenia!

Polecam lektorów

Polecam lektorów i szkołę. Formalności sprowadzone do minimum. Lektorzy super, istnieje moÅŒliwości zmiany jeśli nie czujesz flow. Zawsze znajdziesz wspólny temat i nawet nie wiesz kiedy czas na koniec i kaÅŒdorazowy feedback.

2025幎11月15日

Talkersi.pl からの回答

Bardzo cieszy nas, ÅŒe nasza szkoła i lektorzy spełniają Twoje oczekiwania. Staramy się, aby proces zapisów był prosty i wygodny, a kaÅŒda lekcja przyjemna i angaÅŒująca. Dziękujemy za cudowną opinię! 🥰

Emily

Talkersi to świetni lektorzy, którzy potrafią zaangaÅŒować, zmotywować i dopasować zajęcia do moich potrzeb. Chciałam, ÅŒeby ktoś mnie pilnował, sprawdzał postępy i trzymał za językowy cel i dokładnie to dostałam. Czułam się wspierana, ale jednocześnie mobilizowana do działania. Ta forma nauki naprawdę zadziałała u mnie. Polecam!

2025幎2月1日

Talkersi.pl からの回答

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, ÅŒe nasz sposób nauki spełnił Twoje oczekiwania oraz ÅŒe mogliśmy wspierać Cię w osiąganiu celów językowych. Zapraszamy ponownie! 🌞

5぀星のうち5の評䟡

Serdecznie polecam - zadowolony klient.

Przyszedłem z chęcią podniesienia poziomu języka angielskiego i dokładnie to dostałem. Dostałem polecenie z uwagi na niecodzienne podejście do prowadzonych lekcji i faktycznie, jest to coś zupełnie innego niÅŒ proponuje rynek i okazało się piekielnie skuteczne :)
Serdecznie polecam - zadowolony klient.

2025幎9月3日

Talkersi.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! Super, ÅŒe nasze podejście do lekcji okazało się skuteczne i pomogło Ci podnieść poziom angielskiego. To ogromna satysfakcja wiedzieć, ÅŒe nasi klienci są zadowoleni i osiągają realne efekty 💪

Indywidualne podejście do klienta

Świetne indywidualne podejście do klienta. Dostałem usługę szytą na miarę, idealnie dopasowaną do moich specyficznych potrzeb. Dzięki pracy z lektorką z duÅŒo większą swobodą porozumiewam się po angielsku i przełamałem początkową barierę w mówieniu.

2025幎9月3日

Talkersi.pl からの回答

Dziękujemy za ciepłe słowa! Cieszymy się, ÅŒe nasze indywidualne podejście i zajęcia odpowiadają Twoim potrzebom. Super, ÅŒe dzięki pracy z lektorką mówienie po angielsku stało się dla Ciebie łatwiejsze. Å»yczymy dalszych sukcesów i wspieramy Cię w dalszej nauce! 🌞

5぀星のうち5の評䟡

Skuteczni w wyciskaniu efektów i motywacji.

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Talkersi. Metoda nauki jest skuteczna i dobrze dopasowana do moich potrzeb. Szczególnie doceniam zajęcia jeden na jeden – indywidualne podejście sprawia, ÅŒe nauka jest szybka, efektywna i przyjemna. Polecam kaÅŒdemu, kto chce realnie poprawić swój angielski!

2025幎7月31日

Talkersi.pl からの回答

Dziękujemy za świetną opinię! Dobrze słyszeć, ÅŒe nasza metoda i indywidualne podejście Ci odpowiadają i naprawdę pomagają w nauce. Zapraszamy do dalszej nauki i dziękujemy za polecenie! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Angielski w firmie który działa

Piszę jako kursant ORAZ menedÅŒer zespołu który korzystał przez kilkanaście miesiecy z kursów - samodzielnie i firmowo (sam poleciłem rozwiązanie w firmie - to chyba najlepsza rekomendacja)
Talkersi to Lekcje, które naprawdę coś dają = uczą, podnoszą poziom i odblokowują bariery - to chyba ta formuła 1na1, świetni lektorzy rozmawiający z nami w naszej specjalizacji (biznes, rozwój, sprzedaÅŒ) - i po prostu chce sie na lekcje przychodzić.
Super jest to, ÅŒe moÅŒna z danym lektorem/ką pracować długo, a nie skakać z jednego na drugiego losowo.
Materiały teÅŒ są spoko, elastyczność godzinowa (z awaryjnym odwołaniem), podgląd pod Raporty i generalnie porządek rozliczeń - doceniam jako menedÅŒer zespołu.
Polecam zarówno indywidualnie jak i jako rozwiazanie dla firm.

Co bym zmienił? Dodałbym nowe języki :) hiszpański? Włoski? MoÅŒe..chiński?

2024幎11月1日

Talkersi.pl からの回答

Dziękujemy za tak wyczerpującą opinię! Cieszy nas, ÅŒe nasze indywidualne lekcje, lektorzy oraz elastyczne podejście spotykają się z Twoim uznaniem i realnie wspierają Twój rozwój językowy 💪

Jeśli chodzi o ofertę, rozwaÅŒamy róŌne opcje i pomysły rozszerzenia zakresu dostępnych języków. Twoje sugestie są dla nas bardzo cenne i na pewno zostaną wzięte pod uwagę. Dziękujemy za zaufanie i rekomendację - mamy nadzieję na dalszą, owocną współpracę! 🌞

Trudny Klient

Jestem trudnym zawodnikiem i najbardziej mnie urzekło, to ÅŒe za trzecim razem firma mi dobrała lektora, z którym mogłem porozmawiać na intersujące mnie tematy. Jednocześnie cały czas czułem chęć pomocy i opieki nad moim angielskim

2024幎11月3日

Talkersi.pl からの回答

Cieszymy się, ÅŒe udało nam się znaleźć kogoś z kim rozmowy są interesujące i motywujące. Bardzo nam zaleÅŒy, aby kaÅŒdy znalazł odpowiedniego lektora i czuł wsparcie na swojej drodze do płynności w angielskim. Trzymamy za Ciebie kciuki! 🌞

Dzięki Talkersi "mam to"

Dzięki Talkersi wreszcie zaczęłam w pełni korzystać z języka angielskiego. Kilka przydatnych rad na początek, takich jak przełączenie wszystkich urządzeń na język angielski, plus świetny lektor i motywacja do nauki sprawił , ÅŒe wreszcie poczułam "mam to" i mogę się rozwijać językowo

2025幎7月31日

Talkersi.pl からの回答

To świetnie, ÅŒe nasze porady i wskazówki lektora pozwoliły Ci nabrać pewności siebie w języku angielskim. Z radością wspieramy Cię w rozwoju i utrzymaniu motywacji do dalszej nauki! 😊

Polecam :)

Zdecydowałam się skorzystać z nowej usługi, która polega na tym , ÅŒe spotykam się tylko na rozmowy w języku angielskim. Dla mnie jako przedsiębiorcy, opcja idealna . DuÅŒo dostępnych godzin od rana do wieczora, nie muszę mieć ksiÄ…ÅŒki, zadań domowych, po prostu tylko ćwiczę mówienie. Bardzo fajna alternatywa do nudnych zajęć lekcyjnych. Ja korzystam juÅŒ 4 miesiąc:)

2025幎7月30日

Talkersi.pl からの回答

Wspaniale słyszeć, ÅŒe nasza nowa oferta idealnie wpisuje się w Twój rytm dnia. Talkersi NOW to świetna alternatywa dla tradycyjnych lekcji, stworzona z myślą o kursantach potrzebujących więcej elastyczności. Å»yczymy wielu dalszych sukcesów! 🥰

5぀星のうち1の評䟡

Moja szczera opinia o pracy w Talkersi

Moja szczera opinia o pracy w Talkersi

Trafiłam do Talkersów w akcie desperacji – byłam wtedy w trudnej sytuacji ÅŒyciowej i pomyślałam: „MoÅŒe to coś się rozwinie, moÅŒe będzie fajnie.” Przepracowałam tam łącznie około 17–19 miesięcy i zrezygnowałam jesienią zeszłego roku. Od tego czasu mija prawie rok, odkąd jestem wolna. I powiem jedno: czy polecam pracę w Talkersach? Nigdy w ÅŒyciu.

To jest firma, która wygląda dobrze na zewnątrz, ale w środku przypomina domek z kart – niby trzyma się na jakimś kleju, ale w kaÅŒdej chwili moÅŒe runąć.

1. Grafik, dostępność i brak klientów
To prawda, ÅŒe grafik ustala się samemu. Ale zaraz potem dostajecie listę „godzin chodliwych” i „niechodliwych” – co uwaÅŒam za absurd. Bo wszystko zaleÅŒy od klientów, których notabene Talkersi nie są w stanie Wam zapewnić. Kiedy zaczynałam, minimum godzin to było 20 tygodniowo. Nigdy mi ich nie wypełniono. Nigdy. Pod koniec zeszłego roku zeszłam do 12 godzin – z własnej inicjatywy. Dlaczego? Bo i tak nie było komu tych godzin wypełnić. A przecieÅŒ mieli 16–17 tysięcy polubień i obserwujących na Facebooku. Gdzie ci klienci?

2. Brak wsparcia, puste obietnice
Talkersi obiecują pomoc, wsparcie metodyczne, opiekunów, konsultacje. W praktyce: nie liczcie na nic. Problemy są zbywane półsłówkami, a metodyczne porady ograniczają się do „a spróbuj tak” albo „ja robię inaczej.” Jeśli jesteście nauczycielami z wykształceniem, wiecie, ÅŒe to nie jest wsparcie metodyczne. Ja jestem magistrem filologii angielskiej. Mogę wykładać literaturę, analizować gramatykę. Ale nie specjalizuję się w Business English – i uczciwie o tym mówiłam. Talkersi mimo to przydzielili mi ucznia, który chciał Business English. Bez pytania, bez refleksji.

3. Stawki: śmiech na sali
W 2023 roku przed opodatkowaniem dostawało się ok. 46–47 zł brutto za godzinę. Po podatkach wychodziło 30 parę złotych na rękę. Serio? Za godzinę pracy osoby po studiach, z kwalifikacjami, często z dodatkowymi kursami lub certyfikatami? A kursanci płacą ok. 110 zł za godzinę. Reszta idzie w firmę. I to bym jeszcze przełknęła, gdyby nie to, ÅŒe nie zapewniają Wam klienteli. Zarabiacie grosze, a i tak często nie pracujecie, bo klient odwołał zajęcia, a zastępstwa nie ma. Dostępni jednak być musicie.

4. Kwestia odwołań i odpowiedzialności
Zdarzy się Wam problem techniczny – np. burza, awaria internetu – lekcja przepada. Przepraszacie, odrabiacie. I tak, odrabiacie na własny koszt. Czyli za darmo. Nawet jeśli to nie była Wasza wina. A jeśli klient odwoła lekcję? Wszystko jest ok, pełne zrozumienie. Gdzie tu sprawiedliwość?

5. "Unikalna metoda"?
Talkersi reklamują się jako twórcy „unikalnej metody nauczania” – czyli konwersacji 1:1. No błagam. Od lat wiadomo, ÅŒe rozmowa to najlepszy sposób na przełamanie bariery językowej. To ÅŒadna unikalna metoda, nie ma na to patentu, nie ma teÅŒ konkretnego autora. Wszyscy to wiemy od dawna. A mimo to, firma robi z tego złoty argument marketingowy.

6. Kwalifikacje nauczycieli – czy ktoś to weryfikuje?
Nie. Naprawdę nie. Wystarczy zdać test i nagrać filmik z autoprezentacją. Nikt nie pytał mnie nigdy o dyplomy, certyfikaty, nic. I to mnie przeraÅŒa – bo klienci nie mają pojęcia, czy osoba, która ich uczy, naprawdę ma do tego kompetencje. MoÅŒna wrzucić test do ChatGPT, zrobić autoprezkę z ładnym uśmiechem i juÅŒ jesteście lektorem.

7. TalkBook – czyli "ksiÄ…ÅŒka"
Nie, TalkBook to nie ksiÄ…ÅŒka. To ryza papieru zbindowana w PDF-ie z jednym wyjaśnieniem i sześcioma zdaniami do przećwiczenia na stronie. Chcecie ksiÄ…ÅŒek? Zajrzyjcie do Altenberga, Edgarda, Preston Publishing, Słówko. To są materiały dydaktyczne. TalkBook to kpina.

8. Zastępstwa i „opiekunowie”
Czasem dostajecie kogoś w zastępstwie. Bez materiałów, bez przygotowania, bez przekazania informacji. Pracujecie „w ciemno”, robicie z siebie idiotę. A kiedy próbujecie kulturalnie opisać sytuację i poprosić o wyjaśnienia, jedyne co słyszycie to... uwagi o tonie. Å»e ktoś się poczuł uraÅŒony. Zero przeprosin. Zero odpowiedzialności.

Podsumowanie
Nie polecam. Nigdy. Chyba ÅŒe jesteście naprawdę zdesperowani.

Pracujecie za śmieszne pieniądze, jesteście dostępni 24/7, nie macie gwarancji niczego, a jeszcze macie się kłaniać firmie w pas. Nie macie prawdziwego wsparcia, uczniowie traktowani są jak towar, a nauczyciel jak tani zasób.

Chcecie zarabiać? Zacznijcie na własną rękę. Ja w trzy tygodnie znalazłam 21 klientów na grupach na Facebooku. Jeśli przekroczycie próg 3499,50 zł miesięcznie, zakładacie działalność gospodarczą. Jeśli mniej – robicie PIT 36 i nie płacicie podatku. MoÅŒna pracować za 60, 70, 80 albo i 100 zł/h. Bez pośredników, bez ściemy, bez TalkBooków.

Wybór naleŌy do Was.

2025幎8月2日

Talkersi.pl からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią i szczegółowym opisem doświadczenia.

Jest nam naprawdę przykro, ÅŒe współpraca z Talkersami nie spełniła Twoich oczekiwań. Zawsze zaleÅŒy nam na otwartej komunikacji oraz zrozumieniu perspektywy kaÅŒdego lektora. Twoje uwagi traktujemy powaÅŒnie - część poruszonych kwestii jest nam znana i od dłuÅŒszego czasu aktywnie nad nimi pracujemy, część wymaga naszego dalszego przyjrzenia się i działania, a jeszcze kolejna część nie jest opisana zgodnie z prawdą.

Cieszymy się, ÅŒe udało Ci się znaleźć własną drogę i klientów, i ÅŒyczymy Ci powodzenia oraz satysfakcji zawodowej na dalszej ścieÅŒce.

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo celny strzał jeÅŒeli chodzi o

Bardzo celny strzał jeÅŒeli chodzi o szkołę jezykową, szkołę poleciła mi koleÅŒanka,która juÅŒ od jakiegoś czasu uczy się z Talkersami. Świetni nauczyciele, dopasowanie poziomu do umiejętności i potrzeb. Dzięki nauce z Talkersami pokonałam barierę mówienia po angielsku, zamierzam zostać z Talkersami na dłuÅŒej

2024幎8月7日

Talkersi.pl からの回答

Dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, ÅŒe dzięki naszym lektorom udało Ci się pokonać barierę językową. Super, ÅŒe chcesz zostać z nami na dłuÅŒej - trzymamy kciuki za kolejne sukcesy! 🌞

Nauka w Talkersach pozwoliła mi
przełamać barierę mówienia po angielsku 😊

Nauka w Talkersach pozwoliła mi przełamać barierę językową i to na poziomie A1 - świetni nauczyciele, którzy dopasowują program do poziomu ucznia ale równieÅŒ do osobistych zainteresowań i pasji ucznia ! Obsługa biura równieÅŒ na 5 !

2024幎7月3日

Talkersi.pl からの回答

Przełamywanie barier językowych to nasze motto, dlatego cieszymy się, ÅŒe mogliśmy Ci w tym pomóc. Miło słyszeć, ÅŒe nasi lektorzy i obsługa biura spełniają Twoje oczekiwania. Trzymamy kciuki za Twoje dalsze sukcesy! 🌞

3 x TAK

Zdecydowanie polecam! Świetna obsługa biznesowa, zaangaÅŒowanie lektorów oraz ciekawy program odczarowywują naukę języka anielskiego i wspierają w realizacji nawet najambitniejszych celów.

2024幎6月24日

Talkersi.pl からの回答

Cieszymy się, ÅŒe spełniliśmy Twoje oczekiwania i mogliśmy pomagać Ci w nauce języka angielskiego. To dla nas bardzo waÅŒne, aby wspierać naszych kursantów w osiąganiu celów - nawet tych najbardziej ambitnych! ✹

Profeska!

Mój powrót do współpracy z talkersami po 4 latach przerwy pokazał mi, ÅŒe nadal trzymają najwyÅŒszy poziom profesjonalizmu! Kolejny krok w drodze do płynności w obcym języku zrobiony!

2024幎5月24日

Super! Trzymamy za Ciebie kciuki Mateusz 🀗

Super podejście do klienta

Super podejście do klienta, firma idzie na rękę nawet jeśli coś nie do końca jest zgodne z ich regulaminem, do tego świetny kontakt

2024幎5月6日

Talkersi.pl からの回答

Indywidualność to jedna z wartości Talkersów, którą kierujemy się w kontakcie z klientem. Cieszymy się, ÅŒe udało się znaleźć rozwiązanie dopasowane do Twoich potrzeb 😊

Rewelacyjny kurs

Sąsiad mi polecił Talkersi i się nie mylił. Przed kursem czułem się dość pewnie z swoim angielskim, ale dzięki niemu zidentyfikowałem swoje braki i systematycznie nad nimi pracuje z lektorem. Jestem mega zadowolony!

2024幎4月27日

Talkersi.pl からの回答

Sąsiad zawsze wie co dobre 😉 Bardzo dziękujemy za zaufanie i fingers crossed za Twoje postępy!

5぀星のうち5の評䟡

W końcu udało się znaleźć dobrą szkołę

Po wielu zmianach udało mi się znaleźć szkołę, która spełnia moje oczekiwania i potrafi się naprawdę dostosować do moich potrzeb :) Moja lektorka zawsze z otwartością przyjmuje feedback ode mnie i realizuje zawsze to, co w danym momencie potrzebuje. Wszystko jest zawsze przygotowane i nie ma opóźnień. TakÅŒe strona organizacyjna szkoły jest bez zarzutu. Polecam!

2023幎9月13日

Talkersi.pl からの回答

MoÅŒna powiedzieć, ÅŒe odnaleźliśmy siebie 🩷 Praca z takimi uczniami to dla nas przyjemność!

Polecam 11/10

Świetne zajęcia ze sporą dawką wiedzy! Dzięki Talkersom nauka języka angielskiego nie kojarzy się juÅŒ z przykrym obowiązkiem, a z przyjemnie spędzonym czasie :) Polecam! :)

2024幎2月19日

Talkersi.pl からの回答

Poza skalę! To lubimy 😊Słowo "bariera" nie występuje w słowniku Talkersów. Miło nam, ÅŒe to z nami spędzasz ten miły czas na nauce.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。