Heerlijk eten, je hoeft niet zelf op onderzoek of het eerlijk geproduceerd is, fijn! Tip: deel bevroren deel gekoeld bezorgen. Kaas is lekkerder als hij niet ingevroren is. Verder perfect met trun... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De box werd keurig rond 17 uur gebracht. Wat een fijne lekkere verse waar zat erin. Sinds lang bijna geen vlees gegeten maar daar is nu een verandering in ontstaan. Volle smaak, goede kwaliteit. Be... もっと見る
企業が回答しました
Zeer tevreden van de kwaliteit van het vlees en de levering , ondanks dat er bij deze levering een product ontbrak. Echter kreeg ik snel reactie van de klantenservice om dit op te lossen. Fouten maken... もっと見る
企業が回答しました
Ik vind het initiatief en de visie van EerlijkEten erg goed! Echter heb ik wel een slechte ervaring. Ik wilde de Hugo Frikandel uitproberen, dus een bestelling geplaatst. Ik bestelde 5 verpakkingen... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ontvang iedere week verse producten direct van het land. Geniet van honderden recepten en proef de smaak van Eerlijk Eten. Van EerlijkEten krijg je geen afgewogen zakjes pijnboompitten en afgemeten tomatenpuree. Wij geloven in gezonde basisproducten én de vrijheid om zelf te kiezen wat je daarmee doet. Daarom krijg je van ons iedere week een box met verse Nederlandse producten: vlees, groente, fruit, koolhydraten en soep. De basis voor drie of vier maaltijden. Je kan zelf kiezen wat je kookt, maar kan ook één van onze honderden bijpassende recepten volgen.
連絡先
ネガティブなレビューの 11%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Slechte klantenservice, geen reactie, sturen daarna incassobureau op je af
Ik was het destijds al niet eens met een bestelling omdat ik nieteens thuis was, heb ik het maar naar een vriend laten bezorgen maar daar bleek de kip bedorven te zijn. Twee jaar later krijg ik een aanmaning van dit bedrijf, daar heb ik netjes op gereageerd. Opeens krijg ik plotseling een incassobureau op mijn dak.
NOOIT HIER BESTELLEN!!
K.tbedrijf, net levering gekregen 175 euro ontdooid vlees ontvangen.
Klantenservice reageert vriendelijk maar je hoort er nooit weer wat van!! Geen restitutie geen terugbetaling helemaal niks!!
Hier NOOIT bestellen!!!!!
Topbedrijf!!
Alles is perfect verpakt/geseald en heel snel geleverd. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en alle andere producten ook. Website is ook super duidelijk. In één woord Topbedrijf!!
Vanaf bestelling tot aan levering goede…
Vanaf bestelling tot aan levering goede ervaring. Site is duidelijk en het volgen van de levering ook.
Had dit keer een grote bestelling, waardoor blijkbaar gedacht is dat extra "ijs" niet nodig was om toe te voegen aan de doos. Dit had echter wel gemoeten. Boter was niet meer volledig bevroren.
Slechte klantenservice
Vleespakket besteld. Kwaliteit is goed maar er misten wat producten.
Klantenservice vervolgens telefonisch niet bereikbaar.
Via mail gevraagd om missende items (welke gewoon op voorraad waren) zsm na te sturen.
Kreeg als antwoord dat in plaats daarvan tegoed op mijn account gestort is.
Tijdige levering en goed verpakt
Tijdige levering en goed verpakt. De producten goed diep gevroren met duidelijk etiket.
Heerlijk vlees en vlotte levering
Wij bestellen regelmatig vlees en vis van Eerlijk eten. Heerlijk stukje vlees/vis en veel keuze. Met recht een eerlijk stukje vlees en vis; van Nederlandse boerderijen en vissers, gras gevoerd, antibiotica vrij en oog voor het welzijn van de dieren. Bestellingen worden altijd vlot geleverd en je wordt via de mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles wordt diep bevroren en in thermo/foam bakken geleverd. Gaat er iets mis, dan wordt je geïnformeerd en problemen worden netjes opgelost. De service is echt geweldig. Wij zijn topfan!
Wordt prima geleverd en het vlees is…
Wordt prima geleverd en het vlees is van bijzonder goede kwaliteit!
Vlees producten echt top, transport voor verbetering vatbaar
Vooropgesteld: de producten (vlees tot nu toe) zijn top!
Levering is echter van mindere kwaliteit. Initiele levering was helaas niet mogelijk, maar bij de tweede levering (dag erna) was alles ontdooid :(
Een pot met Ossewit was open gegaan.
En het gebruikte vervoermiddel zag er niet heel geschikt uit om voedsel (diep-gekoeld) mee te vervoeren.
Topkwaliteit
Ik was eerst wat sceptisch, vanwege dat het vlees en vis, diepgevroren is, maar wat schetst mijn verbazing? De bavette was echt verrukkelijk, een feestje in je mond. De tournados is wat prijzig, maar nog steeds goedkoper dan bij mijn lokale Griek. Vanaf nu haal ik geen vlees meer uit de supermarkt. Ik word hier echt blij van.
Super service
Ik ben bijzonder blij verrast met de service van EerlijkEten. Behalve dat ze heel lekker vlees leveren, bevroren in een foambak en in porties verpakt, is hun service super. De vervoerder leverde mijn 2e bestelling van 8/8/25 pas 3 dagen later dan afgesproken af, ontdooid en niet fris ruikend. Toen ik dat aan EerlijkEten doorgaf met foto, kreeg ik dezelfde dag mijn bestelling opnieuw, goed bevroren en ingepakt. Ik ben meer dan blij met hun. Chapeau!!
Bezorgen kon mijn adres niet vinden…
Bezorgen kon mijn adres niet vinden heeft mij gebeld hij heeft er alles aan gedaan om op tijd te leveren vriendelijk man alles nog bevroren aangekomen top ,top producten goed van smaak ik eet liever 4 keer in de week top kwaliteit vlees dan de hele week rommel 🤗
Onbetrouwbaar
Flinke bestelling geplaatst maar geen levering op beloofde datum ook dagen erna niets ontvangen. Hinderlijk voor niets wachten. Bellen en oh er was geen verzendlabel oid aangemaakt. Aangegeven geld terug te willen dit is geen manier van doen. Na aandringen zou ik mn geld terugkrijgen. Dit bleek uiteraard ook heel moeilijk uiteindelijk paar weken na mn bestelling eindelijk mn geld terug (na veel bellen en mailen). Trieste ervaring. Bestel voortaan wel weer bij een betrouwbare site. Opvallend dat ze heel makkelijk je geld paklen maar iets terugdoen blijkt heel moeilijk. Het woord eerlijk zou niet in de naam moeten staan en eten eigenlijk ook niet heb geen eten gezien.
Dit zijn hele smerige oplichters met…
Dit zijn hele smerige oplichters met een zeer misleidende advertentie van gratis spare ribs . Het is helemaal niet gratis want ik moest 9,99 betalen om iets te kunnen ontvangen. De rede waarom deze oplichters actief zijn is dat je bij de aanmelding je email adres moet geven. Je e-mail adres word verkocht aan media en marketing en daar word goed geld op verdiend .
Top top top aanrader!
Het vlees is echt heerlijk. De groente is zo vers! Wij willen niet anders meer! Betaalbaar, lekker en de klantenservice is heel vriendelijk. Top top top aanrader!
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Altijd netjes op tijd bezorgd en vooraf duidelijke communicatie. Het vlees is van geweldige kwaliteit en de porties zijn meer dan voldoende. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Het enige verbeterpunt zou zijn om het pauzeren van de box makkelijker te maken, bijvoorbeeld via een app.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。