Heerlijk eten, je hoeft niet zelf op onderzoek of het eerlijk geproduceerd is, fijn! Tip: deel bevroren deel gekoeld bezorgen. Kaas is lekkerder als hij niet ingevroren is. Verder perfect met trun... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De box werd keurig rond 17 uur gebracht. Wat een fijne lekkere verse waar zat erin. Sinds lang bijna geen vlees gegeten maar daar is nu een verandering in ontstaan. Volle smaak, goede kwaliteit. Be... もっと見る
企業が回答しました
Zeer tevreden van de kwaliteit van het vlees en de levering , ondanks dat er bij deze levering een product ontbrak. Echter kreeg ik snel reactie van de klantenservice om dit op te lossen. Fouten maken... もっと見る
企業が回答しました
Ik vind het initiatief en de visie van EerlijkEten erg goed! Echter heb ik wel een slechte ervaring. Ik wilde de Hugo Frikandel uitproberen, dus een bestelling geplaatst. Ik bestelde 5 verpakkingen... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ontvang iedere week verse producten direct van het land. Geniet van honderden recepten en proef de smaak van Eerlijk Eten. Van EerlijkEten krijg je geen afgewogen zakjes pijnboompitten en afgemeten tomatenpuree. Wij geloven in gezonde basisproducten én de vrijheid om zelf te kiezen wat je daarmee doet. Daarom krijg je van ons iedere week een box met verse Nederlandse producten: vlees, groente, fruit, koolhydraten en soep. De basis voor drie of vier maaltijden. Je kan zelf kiezen wat je kookt, maar kan ook één van onze honderden bijpassende recepten volgen.
連絡先
ネガティブなレビューの 11%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super snelle levering en top kwaliteit…
Super snelle levering en top kwaliteit vlees
Slechte ervaring met deze webshop
Slechte ervaring met deze webshop. Telefonisch onbereikbaar en op e-mail wordt al helemaal niet gereageerd. Eerste bestelling gedaan maar vanwege de slechte recensies en contact mogelijkheden gelijk de gehele bestelling geannuleerd.
Heerlijk én eerlijk…
Heerlijk én eerlijk…. Blij met jullie en vooral de producten. Blijf vooral door gaan 🤩😃👌🏻
wat er mis gaat is voornamelijk de…
wat er mis gaat is voornamelijk de levering met Trunks.
-bij de laatste levering waren er van de 6 eiren er nog maar 2 heel dus 1 doffe ellende in de doos.
- de laatste levering hebben wij niet gehad men kon het adres niet vinden.
Eigenlijk was alles perfect.
Eigenlijk was alles perfect.
Eenvoudig te bestellen.
Snel en perfect geleverd.
Alles nog diepgevroren. Zo in de vriezer.
En. Als klap op de vuurpijl. Zowel vlees. Gehakt als kipsmaakte voortreffelijk.
Aanzienlijk beter dan grote supermarkt en kleine supermarkt vlees.
Ik kan het iedereen aanraden.
Nog een ding. Vroeg de bij de 2e levering ofde veroakking van de eerste pokmee terugkon. Nee dat deden ze niet.
Zowel doos als piepschuim binnen stuk zou zo weer gebruikt kunnen worden.
Alles geleverd,had nu vlees
Alles geleverd,had nu vlees, ossenwit en olijfolie besteld, en prachtig bevroren. 👍Elke week zoiezo de groente en top vlees box.
Bedankt voor jullie har(t)d en goed werk.
Echt goed vlees
Echt goed vlees! Iedere maaltijd thuis is een feestmaal geworden met de variatie aan vlees uit de box.
'Oneerlijk en onbereikbaar' eten
Contact proberen te zoeken ivm onjuiste informatie op hun website en bijbehorende marketing uiting. Twee mails gestuurd - geen reactie. Meermaals geprobeerd te bellen - voicemail is vol of wordt niet opgenomen. Via Instagram DM - meermaals onder berichten moeten verzoeken tot reactie op DM. Vervolgens via DM een maand aan het lijntje gehouden met slechts korte reacties en zonder een inhoudelijk antwoord.
Het betreft hier een blog over hun claim dat het vogelgriep vaccin een mRna-vaccin is, wat pertinent onjuist is en wat een verzinsel lijkt te zijn om hun eigen eieren te promoten.
'Eerlijk' eten zou beter 'Oneerlijk' of 'Niet bereikbaar' eten moeten heten willen ze hun naam eer aan doen.
Zag er bijna allemaal prima uit
Zag er allemaal prima uit, alleen de speklappen waren jammer genoeg niet gemarineerd.
Snelle levering van een goed stuk vlees…
Snelle levering van een goed stuk vlees voor een redelijke prijs.
Goed vlees
Goed vlees, op tijd geleverd conform afspraak, producten zoals beschreven op website
Servicegericht en snelle levering!
Best quality of products
Everything was nicely packed, fresh products from the local farmers 👌🏻
Elke week weer een variatie van …
Elke week weer een variatie van groenten en vlees . Heerlijk om daar elke keer weer inspiratie uit te halen wat je daar weer voor heerlijke gerechten van kan maken .
Erg lekker vlees
Erg lekker vlees, duidelijk veel beter dan uit de supermarkt! Verzending etc. was ook helemaal in orde.
Top product en bedrijf
Goeie kwaliteit, snelle levering en perfect verpakt. Woensdag besteld, donderdag in huis. Echt een aanrader.
Wat er in de box zit is goed en lekker.
De spullen zijn goed ,het vlees is perfect alleen hebben we regelmatig kapotte eieren en mist er af en toe wat. Ook vind ik het jammer dat je soms geen verse bonen en/of snijbonen krijgt maar een pot.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。