Utrolig hurtig og effektiv service, bÃ¥de fra fÞrste kontakt som var i helligdagene og til at fÃ¥ udfÞrt arbejdet. Mega fleksible og hÞflige medarbejdere. Vil til hver en tid benytte firmaet igen, hvis/... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kan klart anbefale Effektiv TotaltÞmning. Jeg stod med en firvÊrelses lejlighed, plus et stort og et mindre kÊlderrum, efterlagt af en dame, der havde gemt rigtig meget efter plus 50 Ã¥r i boligen... ãã£ãšèŠã
Skulle have tÞmt et dÞdsbo loft, efter 40+Ã¥rs beboelse i ejendommen. Fik et utrolig godt tilbud og meget hurtig afhentning af tingene. De lovede 4 mand men endte med at komme 7 mand. Det var virk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Effektiv TotaltÞmning står vi klar til at hjÊlpe dig, hvis du Þnsker en effektiv og grundig rydning af dÞdsbo og restbo med alt hvad det indebÊrer. Vi kan kontaktes alle ugens dage, og kan for det meste rykke ud med kort varsel. Vi klare både store og små opgaver, og tilbyder også slut rengÞring. Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super professionel team
Super professionel team, som bare leverer hvad der var aftalt og indenfor den aftalte tid og til og med, med et smil. Tusinde tak for kanon serviceðð
Familie Andersen fra Hvidovre
Super godt
Super godt, overholdt aftalen , leverede et perfekt stykke arbejde. Mvh JA
Enestående godt firma
Fantastisk firma, kan kun anbefales!â€ïž
BedÞmt til 5 ud af 5 stjerner
En flok meget sÞde og kompetente flyttefolk mÞdte op, prÊcis til tiden.
Mine ting blev flyttet, gelinde hurtigt og med stor forsigtighed, og alt blev sat på plads det nye sted, prÊcis som jeg gerne ville have det.
Jeg har altid hadet at flytte, men det gÞr jeg virkelig ikke mere!!!â€ïž
Og samtidig med at de er professionelle, hurtige og dygtige så er de også fantastisk sÞde,
Jeg kan kun anbefale dette firmaâŠ.
Firmaet lever op til sit navn
Firmaet lever op til sit navn, det er total rydning og effektivt! En sÊrdeles positiv oplevelse, og med en meget behagelig og enkel kommunikation. Jeg kan varmt og trygt anbefale firmaet.
Vh Lars
Lever op til deres navn
Navnet holder i den grad hvad det lover, for de var enormt effektive og dygtige, og afleverede også nogle skabe vi Þnskede at beholde på vores adresse. Derudover var det nogle super rare gutter, der passede godt på mÞblerne og gulvet i lejligheden. Kan varmt anbefale Effektiv totaltÞmning :-)
Jeg kan klart anbefale EffektivâŠ
Jeg kan klart anbefale Effektiv TotaltÞmning. Jeg stod med en firvÊrelses lejlighed, plus et stort og et mindre kÊlderrum, efterlagt af en dame, der havde gemt rigtig meget efter plus 50 år i boligen. Alt blev fjernet, mÞbler, tÊpper, gardiner, nips, kÞkkenudstyr osv. Gulvene fejet og vasket, og sÞm og skruer blev taget ud af vÊggene. Et rigtig flot stykke arbejde, der tog en mindre hÊr af positive folk fra ETT, ca. 8 timer. Og de havde stadig overskud til smil ved overleveringen, selvom opgaven nok var lidt stÞrre end forventet. Prisen var som aftalt på forhånd. Man skal som privatperson dog lige huske at bede om prisen inklusiv moms :-)
Alt-i-alt value for money.
En god oplevelse.
En god oplevelse.
Jeg skulle have tÞmt et dÞdsbo.
Jeg fik et tilbud som jeg sagde ja tak til. Vi aftalte tid og sted.
Alt klappede. Alle aftaler blev overholdt. Der var pÊnt ryddet og fejet da de var fÊrdige.
Det var en fornÞjelse. Det var sÞde og rare mennesker, der havde overskud til en lille snak.
De har mine varmeste anbefalinger.
Super god oplevelse - effektivt og professionelt
Super god oplevelse - ETT arbejdede professionelt og effektivt. Kom hurtigt og lÞste opgaven til fuld tilfredshed. Skruede endda mÞbler ned og fjernede, som ville have taget os lang tid at klare selv. Ryddede flot op efter sig og havde fejet hele huset. Det var som at komme til et helt andet hus. De havde fundet personlige effekter, vi selv havde overset, som de havde lagt til side og gemt til os. Kan varmt anbefale ETT til at hjÊlpe i en svÊr situation.
Kom til tiden.
Kom til tiden.
Det var virkelig en â effektivâ tÞmning af huset.
Og alt blev skruet ned fra vÊgge mv.
Venlige medarbejdere.
Hurtige betjening og god service
Jeg skulle have ryddet min mor dÞdsbo, som samtidig var meget medtaget rengÞringsmÊssigt.
De tÞmte boligen og leverede en rigtig fin og god rengÞring, så boligen nu fremstod i en helt anden stand.
Overholdte alle aftaler, og klarede opgaven hurtigt.
ETT lavede superflot rydning af rÊkkehus
ETT ryddede et rÊkkehus med tilhÞrende have flot, hurtigt og effektivt. De kan i hÞj grad anbefales.
Super service.
Super service.
De var så profesionelle da min mor skulle på plejehjem og hendes lejlighed efterfÞlgende skulle tÞmmes. Klar en anbefaling herfra
Jeg kan varmt anbefale EffektivâŠ
Jeg kan varmt anbefale Effektiv TotaltÞmning, som lige har hjulpet med rydning af lejlighed i flere etager. De kom til tiden, gennemgik hurtigt opgaven og ryddede omhyggeligt, påpasseligt, effektivt og hurtigt. Meget professionelt firma med meget venlige og hjÊlpsomme flyttefolk. Igen tak for en god oplevelse - kan varmt anbefale firmaet.
Jeg fÞler IKKE man kan stole på denne virksomhed
Min mor dÞde 21/10 2023.
I den forbindelse skulle hendes plejehjemsbolig tÞmmes. Ved tilfÊldigt opslag på Google fandt jeg denne virksomhed. DesvÊrre.
ForlÞb:
1. Da sagde, at de ikke vil betale for mÞblerne, fordi eks. stolene "er kopier"
2. Deres tilbud lÞd på DKR 1.000 og afhentning tirsdag, fordi de var på Amager allerede med fire mand
3. Sent tirsdag sendte de SMS, hvor de fortÊller, at de fÞrst kommer onsdag
4. Jeg skriver og siger, at jeg havde forventet dem tirsdag
5. FÞrst derefter fortÊller de, at de sidder fast i trafikken
6. SÃ¥ de vil komme og hente tingene onsdag
7. En af dem ringer til mig onsdag eftermiddag, og siger, at "det mest 'fair' nok vil vÊre, at jeg betaler DKR 1.500, fordi de kommer med fire mand"
8. Dertil var der er en skade på en af stolene, så "vi kan ikke tjene så mange penge på dem, som vi forventede" - altså, jeg må således konstatere, var mÞblerne ikke kopier alligevel?!
9. Dertil vil de have pengene her og nu på Mobilepay?? De presser og prÞver at undgå, at jeg kan nå at tÊnke mig om. Dette er ret ubehageligt og faktisk sÊrdeles respektlÞst i betragtning af, at min mor dÞde 4 dage forinden (hvad F. bilder de sig ind at presse en person, som sÞrger på den måde, som de gjorde her?!). Jeg henviser til, at fakturaen SKAL sendes til boet, hvilket de modvilligt accepterede
10. De sendte en faktura på kr.1500 INKL MOMS. Den afviste jeg bl.a. med kommentaren, at en mundtlig aftale er juridisk bindende.
11. De sendte efterfÞlgende en ny faktura på kr.1000 EXCL MOMS. Altså på kr.1250. Eftersom vi principielt set ikke have talt om moms, da vi aftalte belÞbet, så accepterede dette, selvom det var en anden måde at gÞre det på end den fÞrste faktura.
Konklusion: Jeg sidder med fÞlelsen af
1.Man kan ikke stole på firmaets pristilbud
2. Man kan ikke stole på firmaets vurdering af mÞbler
3. Man kan ikke stole på de afhentningtider, firmaet aftaler
Med andre ord, jeg fÞler ikke at man kan stole på firmaet, og vil derfor anbefale, at alle undgår denne virksomhed.
HVIS I vÊlger at bruge dem, så få ALT på skrift med det samme. Ellers skalter og valter de bare med alt, som det passer dem.
Undgå dem for enhver en pris!

Effektiv TotaltÞmning ããã®åç
Kan ikke anbefales!
Jeg havde desvÊrre en meget dårlig oplevelse med Effektiv TotaltÞmning.
Jeg er en kvinde i 20âerne, som har boet sammen med min krÊftsyge mor i nogle Ã¥r for at passe hende, inden hun desvÊrre dÞde denne juni.
Jeg stod og skulle have ryddet vores lejlighed, og kontaktede i den forbindelse Effektiv TotaltÞmning for at indhente et tilbud.
I juli havde jeg Lyhne pÃ¥ besÞg for at fÃ¥ et tilbud pÃ¥ rydning og opkÞb af min mors designermÞbler. Han ankom med sin hund, og vi drak kaffe sammen og snakkede i et stykke tid. Han sagde, at han ville give 4-5000 kroner for mÞblerne. Jeg spurgte om det inkluderede rydning, og det bekrÊftede han. Ingen anden potentiel pris blev nÊvnt. Jeg spurgte, om jeg kunne fÃ¥ det pÃ¥ skrift, og han sagde at ânu havde han jo sagt detâ. Han bad mig om at tage kontakt til ham igen tÊttere pÃ¥ min fraflytningsdato i start-september. Han spÞrger mig gentagende gange i lÞbet af samtalen om jeg har hans private telefonnummer (jeg har det nummer, som han har kontaktet mig pÃ¥, efter jeg har henvendt mig skriftligt via hjemmesiden).
Efter vores mÞde sendte han mig en SMS om hvor sÞd han syntes at jeg var, og at âHvis du har lyst til at tale skriver du bare sÃ¥ chatter vi lidt âºïžâ.
Jeg svarede pÊnt og venligt, men responderede ikke pÃ¥ hans opfordring til at âchatteâ yderligere. Meget besynderligt med en sÃ¥dan personlig henvendelse, isÊr taget i betragtning at jeg tydeligvis stod midt i efterdÞnningerne af min mors dÞdsfald.
En uge inden jeg skal fraflytte min mors lejlighed kontakter jeg Lyhne sÃ¥ han kan rydde lejligheden. Han kan pludselig ikke huske vores aftale lÊngere. Jeg har ham pÃ¥ besÞg og han siger at han âdesvÊrre mÃ¥ sige nej takâ til opgaven. Da jeg spÞrger ham hvorfor han sÃ¥ fÞrst sagde, at han gerne ville tage opgaven pÃ¥ sig, kan han ikke svare pÃ¥ det.
Jeg står altså, i kÞlvandet på min mors dÞd, og skal rydde hendes lejlighed helt selv med én uges varsel. Der er på davÊrende tidspunkt ikke andre virksomheder, der har tid til at varetage opgaven inden jeg skal vÊre ude. Hvis Lyhne ikke fÞrst givet udtryk for at sige ja til opgaven, ville jeg have haft rigeligt med tid til at enten indhente et andet tilbud, eller selv tÞmme lejligheden i ro og mag.
Kort sagt, en meget dårlig oplevelse i en meget sårbar situation, og jeg vil råde andre til at holde sig langt vÊk fra Effektiv TotaltÞmning.
kommer som aftalt.
Dygtige folk, kommer til tiden og har leveret et pÊnt stykke arbejde. 5/5 herfra
Skulle have tÞmt min fars dÞdsbo og detâŠ
Skulle have tÞmt min fars dÞdsbo og det blev gjort super hurtigt og fejet efterfÞlgende. En god service og anbefalelsesvÊrdigt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ