Jeg bestilte i starten af maj et enkelt vindue, som skulle laves efter bestemt mål. Det blev lovet til levering i uge 29-33. Jeg modtog vinduet i uge 29, flot vindue, god kvalitet, helt perfekt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har kÞbt hoveddÞr med sideparti, samt bryggersdÞr og fik fra starten rigtig god vejledning i hvordan jeg skulle fÃ¥ mÃ¥lt og bestilt dÞrene, dÞrene kom som aftalt, og kvaliteten er helt i top, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det virker som om virksomheden er gÃ¥et konkurs. Ingen tager telefonen eller svarer pÃ¥ mine henvendelser. Jeg har i mere end to mÃ¥neder forsÞgt at fÃ¥ pengene retur for en dÞr, der var vind og skÊv og... ãã£ãšèŠã
En virkelig god oplevelse at handle med Eiko Vi har fÃ¥et nye vinduer i hele huset og en skydedÞr, i trÊ og alu, som passer perfekt til vores murstenshus. De er super fine og det er virkelig kvalitet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos EIKO finder du kvalitetsproducerede vinduer og dÞre til bÃ¥de fritidshuset og din helÃ¥rsbolig â og vores sortiment indeholder bÃ¥de PVC, TrÊ/alu og rene trÊlÞsninger, sÃ¥ du kan fÃ¥ prÊcis, det som passer ind i din bolig. Vi har sparet mellemledet vÊk, sÃ¥ du modtager dine produkter direkte fra fabrikken. Det giver dig mulighed for at bestille kvalitetsvinduer og dÞre direkte hjemme fra sofaen til en god pris.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÃ¥ hjÊlpsom service i deresâŠ
Så hjÊlpsom service i deres salgsafdeling. Havde svÊrt ved at vÊlge mine vinduer, men efter deres hjÊlp var jeg ikke lÊngere i tvivl. Tusind tak for den gode service og venlighed.
Har anbefalet jer til alle jeg kender ð
- Njord
Rodebutik - Nu under konkurs
Eiko er under konkurs.
Jeg havde lidt specielle krav til en dÞr ind til et vinrum. Eiko var super venlige over telefon og hjalp mig med at customise dÞren lige som jeg ville havde den.
Der var en del tumult ift. levering af dÞren undervejs i processen, hvilket gjorde at projektet blev trukket i langdrag af flere omgange.
DÞren blev ved med ikke at blive leveret og jeg stod der med håndvÊrkere der ikke havde en dÞr at sÊtte i - af to omgange!
Endeligt kom dÞren og den blev monteret. Efter 6mdr begyndte håndtaget at drille og der skulle en teknikker ud.
Han dukker aldrig op og finder.så ud af at Eiko.dk er under konkurs.
Det er desvÊrre nok bedst for alle at det er endt sÃ¥dan. Ãv for en Êrgerlig omgang for alle involverede.
Vi har fået de flotteste vinduer
Vi har fået de flotteste vinduer, dÞre og skydedÞr fra EIKO! Der har under hele forlÞbet vÊret god kommunikation samt super service - dette har vÊret både ved valg af vinduer, opmåling og levering!
KÃMPE anbefaling herfra!
God kvalitet og fin hjemmeside
Vi har bestilt en dÞr til voresâŠ
Vi har bestilt en dÞr til vores sommerhus og vi er rigtig glade for resultatet. Vi skal helt sikkert handle her igen.
God service og kvalitet
God service og kvalitet
Vi har oplevet en hurtig og enkelt handel, Hvor EIKO opfylder vores aftaler, ganske enkelt en go handel, vores nye vinduer ser godt ud og kvaliteten er rigtig fin
Kan anbefales herfra
En virkelig god oplevelse at handle med Eiko
Vi har fået nye vinduer i hele huset og en skydedÞr, i trÊ og alu, som passer perfekt til vores murstenshus. De er super fine og det er virkelig kvalitet og gode materialer.
Vi fik prÊcis vejledning og rigtig god hjÊlp til at vÊlge, hvilke vinduer vi skulle have og til vedligeholdelse af dem. Servicen var helt i top og de svarede med det samme på vores henvendelser med spÞrgsmål.
Der er ikke meget at sige ;)
Der er ikke meget at sige - alt kÞrer derfra upåklageligt. Varen leveret til tiden trods stor og kompleks ordre. Servicen i top med lÞsningsmodeller jeg ikke selv kunne se - var bare flere virksomheder som Eiko, så var Trustpilot nok unÞdvendig ^^
Kan anbefales
Vi havde nogle lidt specielle Þnsker til nogle kombivinduer og da vi ringede til Eiko med de Þnsker var de rigtig sÞde til at hjÊlpe os med ordren. Vinduerne ser godt ud. Hurtig levering. Kan anbefales herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ