Vi havde Charlotte som kÞberÃ¥dgiver, hvor hun hjalp os igennem vores huskÞb. Alt fra kontakten til mÊgler til gennemgang af alle de papirer der fÞlger med ved kÞb af bolig. Charlotte er super sÞd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
EjendrÞm i Vejen har lige solgt mit hus pÃ¥ 3 uger. Ringede til Kristine fra EjendrÞm i vejen, da jeg skulle sÊlge mit hus, Var utrolig usikker pÃ¥ hvordan det hele skulle forgÃ¥r, hvad jeg skulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I forbindelse med vores hussalg og efterfÞlgende huskÞb har kÞberrÃ¥dgiver Charlotte Tobiasen fra EjendrÞm vÊret en kompetent rÃ¥dgiver, der gennem sit overblik har skabt tryghed for os. Charlotte har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥ familiens vegne vil vi gerne takke Jakob Klinge EjendrÞm Varde, for samarbejdet og salget af vores sommerhus pÃ¥ Horsfold i Bork. Jakob har vÊret yderst professionel og gennem hele forlÞbet hold... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Industrivej 62, 6740, Bramming, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
I forbindelse med vores hussalg og efterfÞlgende huskÞb har kÞberrådgiver Charlotte Tobiasen fra EjendrÞm vÊret en kompetent rådgiver, der gennem sit overblik har skabt tryghed for os. Charlotte har mÞdt vores mange spÞrgsmål og tvivl med ro og oplevelsen af at vÊre i gode hÊnder. Hun har anvendt sine tidligere erfaringer som ejendomsmÊgler til at undersÞge, spÞrge og indhente den fornÞdne dokumentation og har formidlet denne viden i en respektfuld og rar kommunikation.
Vi giver vores bedste anbefalinger til Charlotte.

ejendrÞm ããã®åç
EjendrÞm i Vejen har lige solgt mit hus på 3 uger.
Ringede til Kristine fra EjendrÞm i vejen, da jeg skulle sÊlge mit hus, Var utrolig usikker på hvordan det hele skulle forgår, hvad jeg skulle mm.
men efter en samtale, fÞlte jeg mig i trykke hÊnder hos Kristine, hun underrettede mig undervejes i hele forlÞbet. blev jeg i tvivl om noget ringede jeg blot.
Fik solgt mit hus ved fÞrste fremvisning, blot ved et billede på facebook, tage af ejendomsmÊlder.
Fra jeg skrev under på jeg ville sÊlge og til det var solgt gik der kun 3uger.
Vil varmt anbefalde EjendrÞm i Vejen til venner og fam. der står og skal sÊlge eller kÞbe.
de er imÞdekommende, profesionelle, god kemi.
Super sÞde og bahagelige personer.

ejendrÞm ããã®åç
Vi fÞlte os trygge i forbindelse med salget af vores sommerhus.
Det var god sparring når salget ikke lige skete med det samme.

ejendrÞm ããã®åç
Vi havde Charlotte som kÞberådgiver, hvor hun hjalp os igennem vores huskÞb.
Charlotte er super sÞd og gav os en stor tryghed som fÞrstegangskÞbere og derudover er hun enormt skarp!
Vi kan kun anbefale EjendrÞm og sÊrligt Charlotte for alle der i fremtiden står i et boligkÞb, hvor de har brug for en med et godt overblik!

ejendrÞm ããã®åç
Behagelig og tryg oplevelse, for to unge mennesker, som kÞbte deres fÞrste hus. Charlotte får vores varmeste anbefalinger!

ejendrÞm ããã®åç
Jeg endte ikke med at anvende Charlotte som kÞberrÃ¥dgiver, men hun fortjener alligevel 5 stjerner for sin store hjÊlp og indledende rÃ¥dgivning ð Tak.

ejendrÞm ããã®åç
en stille, men kompetent oplevelse lige fra mÊglerens start og vurdering, samt fra personalet der varetog det bagvedliggende arbejde

ejendrÞm ããã®åç
EjendrÞm har solgt vores hus 21 dage - vi har fået god service og vil klart anbefale dem

ejendrÞm ããã®åç
Tak til ejendrÞm Bramming. I er et fantastisk team. Lasse satte processen i gang, og gennemgik det hele med os, så vi vidste , hvad der skulle ske. Vi hilste også på Jacob. Lars, Emil, Loise og Lasse besÞgte os, så de alle kendte vores hus, og kunne vÊre med til at finde den kÞber, der kunne se sine drÞmme folde sig ud i vores hus. Rasmus fotograferede. Det blev Loise, der sparkede bolden i mål, men som på alle gode hold blev der glÊde på hele kontoret. Loise vakte hurtigt vores tillid, og sådan tror jeg også kÞberne havde det. Da vi mÞdtes med kÞberne for at skrive under, var stemningen i hvert fald hjertelig. Vi Þnsker det bedste for hinanden. Christian og Charlotte har hjulpet os igennem papirarbejdet. Ja, det er mange mennesker, der har vÊret involveret, men alle har vÊret dygtige på deres felt.
Fra huset blev sat til salg til der var skrevet under gik der 18 dage. Tak for samarbejdet.

ejendrÞm ããã®åç
Vi har netop solgt hus gennem ejendrÞm Vejen. Det har vÊret et super godt og professionelt samarbejde. Der er styr på tingene og alt er gået glat.

ejendrÞm ããã®åç
Vi solgte en ejendom i Esbjerg igennem EjendrÞm. Virkelig god og profesionel rådgivning og håndtering af handelen, der blev gennemfÞrt sÊrdeles problemfrit og hurtigt, på trods af at der var tale om et dÞdsbo.
Godt klaret Vinh!

ejendrÞm ããã®åç
Vi har netop solgt vores hus ved EjendrÞm Esbjerg og kan virkelig kun give vores bedste anbefalinger. Vi har haft Lasse som vores primÊre kontaktperson og der har vÊret professionel hÃ¥ndtering hele vejen igennem. Samtidig har der vÊret stor lydhÞr for vores egne ideer og tanker gennem forlÞbet. Ydermere har EjendrÞm hjulpet os med at finde vores nye drÞmmehus ððð
EjendrÞm får fuldt hus af stjerner herfra.
De bedste hilsner og tak for samarbejdet.
Rudi og Hans JÞrgen

ejendrÞm ããã®åç
At sÊlge mit hjem var en stor og fÞlelsesladet beslutning, men EjendrÞm i Bramming gjorde hele processen tryg fra fÞrste Þjeblik. Jeg blev mÞdt med varme, nÊrvÊr og en oprigtig interesse, som gjorde, at jeg hurtigt fÞlte mig i gode hÊnder.
Jeg oplevede hurtig respons, stor professionalisme og et imponerende overblik gennem hele forlÞbet. Men det, der virkelig gjorde forskellen for mig, var det menneskelige. Der blev lyttet og skabt ro â ogsÃ¥ nÃ¥r der opstod usikkerhed undervejs. Jeg fÞlte mig stÞttet og guidet hele vejen.
Selv de små ting blev tÊnkt ind, som da EjendrÞm stillede flyttekasser til rådighed. Midt i en stor forandring betÞd den omsorg mere, end ord helt kan forklare.
Jeg kan kun give min allervarmeste anbefaling til EjendrÞm i Bramming. Hvis du Þnsker en ejendomsmÊgler, der kombinerer hÞj faglighed med hjerte, menneskelighed og Êgte engagement, så er de det helt rigtige valg.

ejendrÞm ããã®åç
Hvis jeg kunne give 10 stjerne, havde EjendrÞm fået det.
Efter 91 dage på markedet kunne vi underskrive kÞbsaftale på vores hus i Vejrup. Hele forlÞbet har vÊret meget professionelt og uanset hvad vi har haft af spÞrgsmål er vi altid blevet mÞdt med smil og varme.
De 6 hverdage trak en smule ud(dette var ikke EjendrÞms skyld) men selv i denne periode har vi kunne mÊrke at folkene hos EjendrÞm virkelig arbejder for at få brikkerne til at falde på plads hurtigst muligt.
Jeg vil til enhver tid anbefale EjendrÞm til andre.
Tusind tak for hjÊlpen til folkene i Bramming - I gÞr det virkelig fantastisk.

âïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk oplevelse med EjendrÞm Blåvand.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger til EjendrÞm Blåvand og isÊr Palle. Vores hus blev solgt som skuffesag og allerede ved fÞrste fremvisning.
Hele forlÞbet gik utroligt hurtigt. Fra vi satte processen i gang, til huset var solgt og overtaget, gik der cirka 1,5 måned, hvilket var langt over vores forventninger.
Palle har en utrolig rolig og behagelig måde at vÊre på, som gav os tryghed gennem hele processen. Sammen med resten af teamet var han med os hele vejen og sÞrgede for, at vi altid fÞlte os trygge.
Vi vil uden tÞven anbefale EjendrÞm, Blåvand til andre, der overvejer at sÊlge deres bolig. Tusind tak for et super godt samarbejde og salg.:)

ejendrÞm ããã®åç
En ejendomsmÊgler som forstod VORES behov og eksekverede hele forlÞbet igennem med klar besked. Deres ejendrÞm move er kirsebÊret på toppen med fri flyttekasser og lageropbevaring. Stor tak herfra

ejendrÞm ããã®åç
Vi har vÊret rigtig glad for jer som ejendomsmÊgler.ðSÊrlig stor tak til Christian Birkedal for hans professionelle mÃ¥de at vÊre pÃ¥.Dejlig sympatiske ung mand som var os til stor hjÊlp.KÊmpe stort tak herfra ð

ejendrÞm ããã®åç
EjendrÞm i BlÃ¥vand har netop solgt vores dejlige sommerhus i Jegum. Vi har igennem hele processen fÞlt os trygge og godt behandlet af Palle og de andre medarbejdere pÃ¥ kontoret. Da vi kÞbte sommerhuset var det ogsÃ¥ Palle vi handlede med, men det er bestemt IKKE sidste gangð

ejendrÞm ããã®åç
Jeg valgte EjendrÞm Esbjerg til at hjÊlpe med at sÊlge min fars lejlighed. Da jeg selv bor langt vÊk og er primÊrt familie, var det en så god og tryg oplevelse at lade EjendrÞm stå for salget af hans lejlighed. Det er sket med en respekt og forståelse for, hvor stort et skifte et salg kan have, når man har boet et sted lÊnge. Jeg kan kun anbefale det til andre.

Kristine fra EjendrÞm Vejen er en fantastisk ejendomsmÊgler
Hun solgte vores ejendom på kort tid og var hele vejen igennem god til at holde os opdateret om hvordan de forskellige fremvisninger var gået osv.
Vores hus var kun på nettet lidt over en måned fÞr kÞberen var der og forhandlingen var i hus
Inden vi valgte at Kristine skulle sÊlge vores ejendom var der 2 andre ejendomsmÊgler ude og vurdere ejendommen og der må jeg bare sige Kristine havde den hÞjeste vurdering men også den pris vi selv mente var rigtig
Og der gik ikke en gang 2 måneder mellem vi skrev under på hun skulle sÊlge den til at vi havde skrevet under på kÞbskontrakten
Det var en god aktivitet og interesse og kun 3 fremvisninger ( og 2 der efterfÞlgende henvendte sig )

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã