Fik renset, algebehandlet samt imprÊgneret min trÊ terrasse. Super fint arbejde - informerede undervejs hvis der opstod forsinkelse pga vejret og kom helt som aftalt. Tak til Daniel og makker.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte sidste Ã¥r til at lave gÃ¥rdsplan for rydding af ugrÊs og nyt grus. Formidabelt arbejde ððððð Med stor tillid bestilte jeg klip og beskÊring af vores gamle bÞge hÊk som trÊng... ãã£ãšèŠã
God kommunikation, let at lave aftaler med, kom til tiden og udfÞrte et godt stykke arbejde. Vi fik lagt trÊflis, luget samt andet havearbejde. Derudover fik vi renset og olieret trÊterrasse samt rens... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vel udfÞrt arbejde. DesvÊrre havde det vÊret meget regnvejr. Godt tilfredse.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Velkommen til Ejlersens Haveservice - din erfarne partner inden for gartnerfaget! Med mere end 10 års erfaring indenfor gartnerbranchen er vi klar til at rådgive og guide dig gennem dit nÊste haveprojekt. Vores vision er altid at sikre vores kunders fulde tilfredshed. Når du vÊlger os til dit haveprojekt, er der mange fordele at nyde godt af. Vi garanterer altid den bedste behandling, og vi sÞrger for at overholde alle aftalte tidsrammer. Derudover benytter vi udelukkende miljÞgodkendte produkter for at beskytte vores naturlige omgivelser. Vi er stolte over at vÊre à rets HåndvÊrker 2025. Vi tilbyder fÞlgende: * Fliserens og algerens * Rensning af trÊterrasse * HÊkklipning og beskÊring * Pleje og vedligeholdelse * GrÊsslåning * GrÊspleje * Algebehandling af tag * Rensning af tagrender
Bromme Ãstermark 24a, 4190, Munke Bjergby , ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fin oplevelse af tilbudsgivning, besÞget, og ikke mindst udfÞrsel af klipning af vores 100m bÞgehÊk.
Kan anbefales

Ejlersens Haveservice ããã®åç
Flot arbejde/hÊkkeklipning. Bestilte arbejdet sÞndag, udfÞrt tirsdag. Fin service. Fair pris.

Ejlersens Haveservice ããã®åç
Hurtig, HÞflig, Ãrlig Service.
Daniel rykket hurtigt ud. kom som aftalt, spredte godt humÞr og var dygtig til sit arbejde.
Vh. Ham der går op i at hÊkken er lige ;)