SmÃ¥kagerne er simpelthen fantastiske, men kan ikke give 5 stjerner for alle vores favoritter er forsvundet bl.a. Pistacie cookie Lakrids cookie Chokolade drage cookie Og sÃ¥ er ingen af mine bÞ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ejvind leverer simpelthen de lÊkreste cookies. Hvid du gerne vil have den perfekte cookies med god topping efter eget valg, sÃ¥ ved du hvor du skal gÃ¥ hen. Har bestilt 2 gange med forskellige cookies o... ãã£ãšèŠã
Bestilte en Êske med 4 cookies. De kom hurtigt frem, var intakte og smagte lÊkkert. Eneste minus var at cookien med hvid chokolade i midten var noget mindre end de andre tre. Kan helt klart anbe... ãã£ãšèŠã
Nu er det anden gang jeg bestiller 4 af Jeres cookies og ogsÃ¥ anden gang jeg modtager en pakke, hvor der er 1-2 cookies som er gÃ¥et i stykker, nÃ¥r jeg har modtaget varen. Dette gÞr desvÊrre at fylde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Ejvinds ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ejvinds Bageri blev grundlagt i 1956, og drives stadig af familien.
I 2020 startede vi "Homemade Cookies by Ejvinds", som er vores hjemmeside, hvor du kan bestille friskbagte Cookies, som vi bager natten efter du har bestilt, og sender samme dag som de er bagt.
Kvalitet, traditionelt håndvÊrk, og gode råvarer er vores motto, og det går gennem alle vores produkter.
På vores hjemmeside kan du se mange forskellige Cookie varianter, som du kan blande frit imellem, så du kan få den Cookie-boks som passer perfekt til dig.
Vi udvikler nye Cookies hver måned, så du altid kan komme tilbage og bestille en ny smagsoplevelse.
Vi glÊder os til at se dig på vores hjemmeside.
Mvh. Familien Ejvinds
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkeligt gode cookies og hurtigâŠ
Virkeligt gode cookies og hurtig levering. Kan anbefales!

De var fantastiskeð€
De var fantastiskeð€, dog synes jeg at den med pumpking Spice var lige stÊrk nok. Men ellers rigtig dejlige cookies. Favoritten var den med lemon curt. Men mand kunne ikke vÊre med til smagningen, da han ikke kan tÃ¥le gluten... mÃ¥ske det kunne vÊre en idé at lave nogen glutenfri ðªð€

Bedste smag
Hurtig levering, voldsom kvalitet og en smag man ikke kan fÃ¥ nok afð

Ejvinds ããã®åç
dejlige kager. Hurtig levering.
dejlige kager, fin indpakning og hurtig levering. kan fint anbefales. jeg kÞbte 2 kasse 1 til en gave vi synes alle kagerne smagte godt.

Fantastiske kager
Fantastiske kager. Det samme med det lille personlige kort i havde vedlagt. Og hurtig forsendelse. Perfekt!

Ejvinds ããã®åç
Hurtig levering og mega lÊkre cookies
Hurtig levering og mega lÊkre cookies.
Kan klart anbefale Ejvinds.

Ejvinds ããã®åç
Kvaliteten og smagen synes at vÊreâŠ
Kvaliteten og smagen synes at vÊre faldet med tiden
Der er klar nogle der er super gode dog også nogle der falder helt igennem og er meget intetsigende
Helt fantastisk og sublim service!
Helt fantastisk og sublim service!! âïžâïžâïžâïžâïž

Utrolig lÊkkert
Utrolig lÊkkert! Og meget fin lÞbende opdatering vedr. levering.

Ejvinds ããã®åç
Super lÊkre kÞber helt sikkert derfraâŠ
Super lÊkre kÞber helt sikkert derfra igen

Helt igennem fantastisk produkt
Helt igennem fantastisk produkt. Servicen, den hurtige levering, smagen af cookies, holdbarheden.. elsker alt ved det.. intet at sÊtte en finger pÃ¥. Jeg kommer helt sikkert til at bestille igen ð

Ejvinds ããã®åç
Da kagerne var rystet ved levering varâŠ
Da kagerne var rystet ved levering var bl.a. den nye lemon curd landet mellem hullerne og al curden sad på papir/låg og en anden med creme var endt samme sted.
Men kagerne er vildt gode. Kunne dog Þnske mig jeg kunne nÞjes med 4 ad gangen... SÃ¥ ville jeg nok kÞbe tiere ðð
cookies
Super lÊkre cookies. BlÞde i midten og knasende kanter uden at vÊre tÞrt. Grunde til det ikke er 5 stjerner er fordi leveringen tog 3 dage.

Ejvinds ããã®åç
DesvÊrre noget af en skuffelse
DesvÊrre noget af en skuffelse. Vi prÞvede 8 forskellige kager. Der var ikke nogen som levede op til prisen på ca. kr 40,- pr. stk. de virkede fabriksfremstillet.
Ved levering var en del af kager knÊkket. Det er nok DAOâs skyld.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ