ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Niestety na ten moment ta strona to scam. Wykup opcji premium nie dziaÅa, brak moÅŒliwoÅci kontaktu. Kasa wtopiona. Nie polecam. Update: zwracam honor. Kontakt dziaÅa i opcja premium zostaÅa aktywowan... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
problemy techniczne czy bÅÄ d strony?
podczas oglÄ dania ciÄ gle zatrzymuje film nawet gdy siÄ go wÅÄ czy to mija minuta lub wiÄcej i nagle siÄ zatrzymuje sam z siebie
25 Euro stracone
25 Euro wydane. Konto premium byÅo przez dwa dni potem zmienili mi na standardowe.
Nie odpisujÄ
na e-maile majÄ
gdzieÅ czÅowieka. Nie polecam zmarnowane prawie 120 zÅ.
Najgorsza platforma jaka byÅa.
ekino-tv.pl
Chyba jestem kolejna osobÄ , która zostaÅa oszukana ,od tygodnia wysyÅam emaila z informacjÄ , ÅŒe po platnosci na konto premium, nie mogÄ skorzystaÄ z voucheru ,proby skontaktowania sie z firma bezowocne,smutne jest to ,ÅŒe jestem od lat staÅym klientem
UWAGA!!! Handel danymi osobowymi
Wykupienie konta premium jest bardzo ryzykowne, czasochÅonne i przekierowuje na strony zewnÄtrzne, poniewaÅŒ serwis akceptuje tylko zakup kryptowalut. Na stronach zewnÄtrznych musisz podaÄ wszystkie, bardzo szczegóÅowe dane na swój temat takie jak; zdjÄcie twarzy, zdjÄcie dowodu toÅŒsamoÅci oraz jego numer, dokÅadny adres zamieszkania, datÄ i miejsce urodzenia. Po zapÅaceniu i przejÅciu przez ponad godzinnÄ weryfikacjÄ, okazuje siÄ ÅŒe zostaÅeÅ/aÅ oszukany/a i otrzymujesz mniej dni premium niÅŒ zapÅaciÅeÅ np. wykupujesz 125 dni dostÄpu - otrzymujesz 56. Nikt nie odpowiada na twoje e-maile
RadzÄ uwaÅŒaÄ
Strona naraÅŒa cie na utratÄ wraÅŒliwych danych takie jak numer dowodu osobistego. Gdy chcesz wykupic konto premium kaÅŒÄ wykupic kryptowalute i jestes przekierowany na strony zewnÄtrzne gdzie trzeba podac wszystkie dane miedzy innymi dowód osobisty. Poza tym sugeruja aby wyÅÄ czyÄ przy tym VPN tym samym naraÅŒajÄ c cie na ataki hakerów. KiedyÅ strona byla godna polecenia ale teraz radze uwaÅŒaÄ
Scam i tyle
Scam i tyle! Wyludzili 14zl...Niby nic ale jak reklamuja ,ze maja do obejrzenia jakis najnowszy film i nabierze sie na to 100osob, ba jak nie 1000! to spora sumke maja.
Uwaga
Uwaga, strona e-kinofil.eu.pl to oszustwo, pobierajÄ 14.99 blikiem za opÅatÄ za dostÄp do filmu np extra.vod. dom-dobry. A filmu nie ma
Dla mnie dziaÅa i strona i kontoâŠ
Dla mnie dziaÅa i strona i konto premium. Mam nadziejÄ ÅŒe oby tak najdÅuÅŒej.
NieustajÄ ce problemy. Stara wersja Kodi.
CiÄ
gle problemy z poÅÄ
czeniem. Filmy przez Kodi siÄ nie ÅadujÄ
bo jak zwykle coÅ nie tak.
Strona to poraÅŒka.
Ja rozumiem, ÅŒe strona dziaÅa nielegalnie ale jeÅli brane sÄ
opÅaty za konto typu premium to powinno byÄ wolne od wad i problemów.
Premium aktywne
ð Uwaga na eKinoTV
ð Uwaga na eKinoTV â przekierowuje do nieuczciwego serwisu!
Zdecydowanie odradzam korzystanie z eKinoTV. Podczas próby obejrzenia filmu na ich stronie, po kilkudziesiÄciu sekundach odtwarzania zostaÅam automatycznie przekierowana na zewnÄtrzny serwis (filmo.agency), gdzie wymagano rejestracji i opÅacenia pakietu w celu kontynuowania seansu.
SÄ
dziÅam, ÅŒe to element oferty eKinoTV â dlatego wykupiÅam caÅoroczny pakiet za 39,99 zÅ, wierzÄ
c, ÅŒe uzyskam dostÄp do filmu. Dopiero po zapÅacie okazaÅo siÄ, ÅŒe serwis, do którego mnie przekierowano, nie umoÅŒliwia oglÄ
dania filmów, a jedynie oferuje wyszukiwarkÄ tytuÅów â zupeÅnie bezuÅŒytecznÄ
usÅugÄ, której nikt Åwiadomie by nie kupiÅ.
Reklamacja zostaÅa odrzucona, a wÅaÅciciel serwisu zrzuca winÄ na eKinoTV jako âpodmiot trzeciego rzÄduâ. W mojej ocenie to celowe dziaÅanie majÄ
ce na celu wprowadzenie w bÅÄ
d uÅŒytkowników i wyÅudzenie opÅat.
Uwaga! JeÅli zobaczysz jakÄ
kolwiek opcjÄ rejestracji lub pakietu po klikniÄciu w film na eKinoTV â NIE PODAWAJ swoich danych i nie pÅaÄ! To puÅapka, która wyglÄ
da na zorganizowane oszustwo.
Na ekino-tv.pl jestem odkÄ d pamiÄtam
Na ekino-tv.pl jestem odkÄ d pamiÄtam, niemam premium,mam aldbloka i ghostery, byÅ taki okres na przeÅomie roku nie dziaÅaÅ player , ale to juÅŒ poprawiono .Przy wÅÄ czaniu kaÅŒdego filmu pojawiajÄ siÄ strony z reklamami i trzeba z 5 razy je zamknÄ Ä ÅŒeby otworzyÄ peÅny ekran Poza tym caÅy czas dziaÅa niemam z tym problemu.
Typowi naciÄ gacze
Typowi naciÄ gacze, najpierw za darmo, później po zaÅoÅŒeniu konta, później po podaniu danych karty i subskrypcji na miesiÄ c, na szczÄÅcie zakoÅczyÅem na pierwszym etapie. Nie polecam. Za darmo nic nie ma, ale nie trzeba oszukiwaÄ.
Nie warto zabierajÄ kasÄ tylko nie daâŠ
Nie warto zabierajÄ kasÄ tylko nie da siÄ wejÅÄ na konto kiedyÅ siÄ zapÅaciÅo
Premium opÅacone i cisza
Premium opÅacone i cisza,dalej jest konto standard, czyÅŒby to nowa polityka serwisu?
Nie mogÄ odzyskaÄ od paru dniâŠ
Nie mogÄ odzyskaÄ od paru dni hasÅa,nigdy tak nie byÅo.
Nie wysyÅajÄ
zwrotnego meila.
Nigdy tak nie byÅo.
Filmy dobre ale strona tak g*wnianaâŠ
Filmy dobre ale strona tak g*wniana zeby sie dokopac do filmu i zaczac ogladac z 10 min trzeba wachlowaÄ po tych reklamach ...
ZapÅaciÅem Visa bo jest w opcji
ZapÅaciÅem Visa bo jest w opcji. Później dopiero zobaczyÅem ,ÅŒe Visa nie jest niby akceptowalna ale pÅatnoÅÄ przyjÄli. ZÅodzieje.konta premium nie mam dalej.
Nie da siÄ tam nic w caÅoÅci obejrzeÄâŠ
Nie da siÄ tam nic w caÅoÅci obejrzeÄ caÅy czas wywala juÅŒ nie zaplace wiÄcej
telewizja
DajÄ cztery gwiazdki, poniewaÅŒ w rzadkich przypadkach, gdy odpowiadajÄ
lub naprawiajÄ
problemy, jest naprawdÄ przyzwoita zawartoÅÄ do obejrzenia âjeÅli masz premiumâ, to znaczy, poniewaÅŒ bez niej jest to doÅÄ trudne.
Czekam juÅŒ cztery dni, aÅŒ zajmÄ
siÄ moim problemem z wadliwym kuponem aktywacyjnym premium i nie mogÄ powstrzymaÄ siÄ od wyraÅŒenia swojej niecierpliwoÅci. Problem zostaÅ opisany w dziale âkontaktâ, poniewaÅŒ tylko w ten sposób moÅŒna siÄ z nimi skontaktowaÄ. To doÅÄ irytujÄ
ce.
Strona byÅa kiedyÅ w porzÄ
dku, ale ostatnio wydaje siÄ, ÅŒe rzucili ostroÅŒnoÅÄ na wiatr. Niemniej jednak, jeÅli komuÅ uda siÄ uzyskaÄ dostÄp do wersji premium po wydaniu pieniÄdzy, bÄdzie moÅŒna cieszyÄ siÄ dobrÄ
zawartoÅciÄ
Wylancza sie dzwiek podczas oglÄ daniaâŠ
Wylancza sie dzwiek podczas oglÄ dania czy ma ktoÅ ten sam problem??wczesniej dziaÅo wszystko normalnie
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ