レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kommer i dag til Ekkodalhuset, hvor charmerende. Bliver taget i mod af den sÞdeste og kvikkeste og good looking vÊrtinde. Vi fik de skÞnneste tarteletter i King size stÞrrelse samt dejlig MÞller Þl... もっず芋る

Meget imÞdekommende personale, de var sÃ¥ smilende og venlige. Rigtig lÊkkert mad, vi fik selvfÞlgelig den store tartelet, som smagte dejligt, og lagde ikke for tung. KÞbte ogsÃ¥ en rom som jeg fik lov... もっず芋る

Det er hvad vi oplevede ved Ekkodalshuset. KÊmpe tarteletten var lavet fra bunden pÃ¥ kogt hÞns og smagte himmelsk. Ligeledes deres club sandwich, hvor kylling er rÞrt i hjemmelavet karry dressin... もっず芋る

En helt unik oplevelse hos Christian og co. Hvorfor? Fordi det er noget af det mest personlige betjening man finder pÃ¥ Bornholm - nÊrvÊrende, sÞde, sjove og hyggelige. NÃ¥ ja - og sÃ¥ er maden altsÃ¥ vir... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

En oase midt i Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt og klinisk renset for koncepter. Stedet, hvor tiden hverken kommer eller går, og hvor maden tilvirkes fra bunden! "Uden dikkedarer", som vor farmor altid sagde - og det betÞd ikke gourmet - men "gourmÊ...

• Ekkodalsvejen 5, 3720, Aakirkeby, デンマヌク

• ekkodalshuset.dk

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

118件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Den kvindelige forpagter og tjener var

Den kvindelige forpagter og tjener var direkte uforskammet, og svarede, at jeg fremover på forhånd skulle oplyse dem om allergi, da jeg spurgte ind til, hvad de orange perler bestod af, da jeg ikke kendte dem. Tangperlerne fremgik ikke af menukortet. Peberfrugterne smagte af gammel fisk.
Da min mand lider af akalasi og derfor har synkebesvÊr, hentede jeg en Nordic alkoholfri Þl, da den hjÊlper. Jeg gik direkte hen til hende og tilbÞd betaling for Þllen, men blev endnu en gang udskammet hÞjlydt i restauranten.
Alle gÊster havde i forvejen bestilt drikkevarer i restauranten.
Jeg sÊtter ikke mine ben der mere og det gÞr min familie heller ikke.

2025幎5月6日

Virkelig dårlig service

16.10.-24 Vi sad ude. Min sÞn på 12 bestilte to små tarteletter og en varm kakao.
Tjeneren spildte den varme kakao i skÞdet på min sÞn. Han sagde selvfÞlgelig undskyld men vi måtte selv tÞrre det meste op, til sidst kom en anden tjener med klude og hun tÞrrede gulvet.
Ingen kompensation på regningen eller tilbud om at få et tÊppe med til at dÊkke eller varme sig på på turen hjem.
Bukserne kunne ikke blive rene.

2024幎10月16日

Sejeste KyllingekÞd

Her må jeg indrÞmme at den tartelet vi bestilte var det sejeste kÞd jeg nogensinde har sat mine tÊnder i, kan huske min mor kÞbte et par gamle hÞns på landet engang og uanset for meget vi kogte dem ville de aldrig blive mÞre. Det var oplevelsen her. Tartelet dejen var ikke som den skulle vÊre, måske bliver den lavet hos en bager, så skulle han prÞve at smage på dem selv. Dog blev det hele meget vÊrre, da min veninde på 83 fik kÞdet galt i halsen, og hun havde nÊr kvalt sig i det seje kÞd, jeg måtte kalde på hjÊlp og tjeneren hjalp hurtigt med at få klumpen op, Jeg selv kunne ikke tygge kÞbet og måtte spytte flere klumper op for ikke at kvÊle mig. Det er lidt kedeligt at skulle give denne her dårlige anmeldelse, personlet er vÊldig flinke og sÞde, men der skal strammes op på hvordan man laver de her tarteletter.

2024幎8月26日
自発的なレビュヌ

Virkeligt hyggeligt og skÞn mad

Virkeligt hyggeligt og skÞn mad. Vi bestilte en tartelet og en anden lÊkker ret. Begge var rigtig gode.
Vi havde ellers lige mÞdt en familie der sagde at vi ikke skulle gÃ¥ derind, de havde lige vÊret der og mÃ¥tte ikke dele maden, det stÃ¥r faktisk pÃ¥ menukortet ☺. Man tager heller ikke pÃ¥ en anden restaurant og bestiller mad til 2 ud af 3 og sÃ¥ deler det.
Vi havde hund med og den var mere en velkommen, tjenerne var alle sÞde, jeg vil meget gerne komme igen.
SkÞn oplevelse.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, service og mad. God modtagelse og fik hurtigt bestilt. Tjenerne var sÞde med smil på lÊben og havde - trods mange gÊster - tid til småsnak. Drikkevarer kom hurtigt og det samme gjorde vores mad.
Gode sprÞde varme tarteletter med varmt smagfuldt fyld.
Eneste minus var en familie, der virkede negative fra start, men de gik heldigvis hurtigt, så der var ro og god stemning.

自発的なレビュヌ

Et sted jeg ALDRIG vil anbefale.

Et sted jeg ALDRIG vil anbefale.
Mega sur mandlig tjener.
Der forventes at ALLE bestiller mad og man kan ikke dele en stor tartelet.
BÞrnefamilier ser de skÊvt til. MAN FØLER SIG OVERVÅGET OG NEDSTIRRET.
Man kan ikke få evt. Rest med det vil de hellere smide ud.
BØRNETAPAS er der gl. Frugt på.
Vi kommer aldrig igen.

自発的なレビュヌ

Skuffende og ikke bÞrnevenligt.

Skuffende og ikke bÞrnevenligt.
Tarteletten var smagslÞs og kedelig. Måtte supplere med en del salt og peber. Jeg forventede lidt mere af en reklameret hjemmelavet tartelet til 169kr. Vi kommer ikke igen. Derudover virker det ikke til at småbÞrnsfamilier er velkomne, da der kun er to bÞrnemenuer til bÞrn 0-12 år, som ikke egner sig til småbÞrn. Man må ikke give sit lille barn egen babymad og babydrikkedunk.

2024幎8月3日

BÞrnefamilier ingen adgang

De burde stÊrkt overveje at reklamere med bÞrnefamilier skal holde sig vÊk, når man ikke må give sit barn andet end mos eller modermÊlkserstatning.
Udvalget til bÞrn bestod i 2 tarteletter eller "bÞrnetapas" til 84 kr, men når man har en et årig med, så er det måske ikke lige menuen for alle.

Det er heller ikke sÊrlig rart at blive nedstirret af tjenerne, når man endvidere på en varm sommerdag giver sit barn vand fra deres egen drikkedunk.

Kommer aldrig til at anbefale dette sted, når stemningen bliver Þdelagt af sådan et standpunkt, samt en nedvÊrdigende måde at fortÊlle det til en på som tjener.

2024幎8月3日

TrÊls oplevelse

Hvis man har den forventning at man kan komme til, selvom man har bestilt bord, så skal man vÊbne sig med tålmodighed. Vi ankom 4 min fÞr tid, og blev bedt om at gå igen og vente lidt, 2 min efter var der mega lang kÞ og så kunne man vente igen i kÞen

Vi valgte at droppe oplevelsen, da vi mener man ikke er serviceminded og informativ nok som personale og ud fra deres argument over telefon, sÊtter jeg ikke mine ben i en turistfÊlde, tak men nej tak.

2024幎7月21日

Øv oplevelse

Maden levede ikke op til forventningen af både kvalitet, smag og stÞrrelse

Betjeningen var heller ikke positiv idet vores tjenere ikke havde smil på lÊben og ventetiden var også i overkanten

2024幎7月16日
自発的なレビュヌ

Hensyntagen til autisme, og lÊkker mad

Skrev i bookningen at vi havde en autist med, som har det svÊrt med stÞj og mange mennesker. Blev ringet op et par timer efter, og tilbudt at vi kunne sidde på bagterrassen i fred og ro uden andre gÊster. Det sagde vi ja tak til. Ud over fantastisk stor hensynsfuldhed og god betjening, fik vi også super lÊkker mad.

2024幎7月11日
自発的なレビュヌ

Maden var fin, men servicen fra den mandlige lidt Êldre tjener var under al kritik, surt lÞg som man siger. Sidste gang vi kommer dér. Servicen var rigtig fin fra de kvindlige tjenere. Synd at oplevelsen fra den mandlige tjener skulle overskygge besÞget.

2024幎6月28日

5 🌟 Kun fordi jeg ikke kan give flere

5 🌟 Kun fordi jeg ikke kan give flere.
Vi var hos jer i går og fik tarteletter.
Vi fik den fineste betjening og fÞlte os meget velkomne med det samme.
Kan desvÊrre ikke huske navnet på den mandlige og den kvindelige tjener , men Ida kan vi huske..
Vi mÊrkede med det samme, den hyggelige atmosfÊre og hvor skÞnt i har det sammen.
Min mand Kim vender frygteligt tilbage og spiser 6 stk. 😂♥
Tusind tak for en skÞn dag, hvor humÞret var absolut i top, da vi kÞrte derfra. ☀♥ KÊmpe ros fra os alle 4.. ♥

2024幎6月12日

Ikke bÞrne venligt

Synes det er en Êrgerlig oplevelse, at man kommer 8 personer-bestiller 6 voksen menuer med Þl, vand og vin, og når man spÞrger til om det er okay ens bÞrn på 2 og 3 år må drikke af deres drikkedunke (vand) bliver der sagt nej, da man ikke kan leve af at gÊsterne selv har drikkevare med. 2 bÞrne menuer at vÊlge imellem, for bÞrn mellem 0-12 år, så tÊnker ikke det er bÞrne familierne man har lyst til at se i restauranten.

2024幎5月9日
自発的なレビュヌ

Faldet i niveau, lunken tarteletfyld, knas tÞrre burgerbÞffer

Bestilte burgere, hvor bÞfferne var så gennemstegt at den var hård at komme igennem.
De kunne ikke lave uden syltede agurker, da det var et problem med mange serveringer
 vi var de eneste i restauranten!!!
Tarteletterne er faldet i niveau, den ene var halv kold i den ene side.
Den mandlige tjener skÊldte ud, ikke på os, men flere gange ude i kÞkkenet.

2024幎5月3日

Venlig og hÞflig betjening

Venlig og hÞflig betjening, tjener med glimt i Þjet.
Manden min bestilte en tartelet, som var rigtig lÊkker og stor. Jeg fik en varmrÞget laks med dejlig tilbehÞr.
Vi anbefaler gerne dette sted.

2024幎3月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。