First time having the course in Denmark and it was a really great experience. The instructor was knowledgable and answered all our questions.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtig godt kursus med en kompetent og engageret underviser! Man lÊrer alt man har brug for om fÞrstehjÊlp, bÃ¥de almindelig og trafikmÊssig. Man fÃ¥r god mulighed for at prÞve alt fra at redde en nÞd... ãã£ãšèŠã
Rolig og tryg stemning og god afveksling i lÞbet af kurset mellem undervisning, video og Þvelser. Kunne godt have Þnsket mig et program i forvejen, muligvis med en tidsplan sÃ¥ man kan danne sig et o... ãã£ãšèŠã
Jeg tog fÊrdselsrelateret fÞrstehjÊlp i forbindelse med kÞrekort. Jeg har tidligere taget kursus hos en anden udbyder som bÃ¥de var dyrere, lÃ¥ om sÞndagen og som var drabeligt kedeligt. Hos ekstratid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
EkstraLiv tilbyder DFR-certificerede fÞrstehjÊlpskurser i hele Danmark. Kurserne kan også tilpasses kundensÞnsker og behov.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nice kursus aligevel
Fed underviser
Godt, grundigt og ikke nÞdvendigvis alt for langt
Sjovt og brugbart
Jeg syndes at det var et fÞrstehjÊlpgodt kursus
Jeg syndes at det var et godt kursus
Jeg syndes det var en godt oplevelse
Og syndes det var nemt
Super godt
Super godt, god pris og en super fin forklaring i gennem det hele
Godt og nemt forståeligt kursus.
Godt og nemt forståeligt kursus.
Meget fint kursus
God oplevelse ð
Kan klart anbefales!
Jeg er virkelig tilfreds med fÞrstehjÊlpskurset hos Ekstra Liv! For kun 600 kr. fik jeg en fremragende blanding af teoretisk viden og praktisk trÊning. InstruktÞrerne var yderst kompetente og engagerede, hvilket gjorde hele lÊringsprocessen både spÊndende og effektiv. Jeg fÞler mig nu godt rustet til at yde fÞrstehjÊlp i nÞdsituationer. Kan klart anbefales!
Billigt, nemt og interaktivt
Jeg tog fÊrdselsrelateret fÞrstehjÊlp i forbindelse med kÞrekort. Jeg har tidligere taget kursus hos en anden udbyder som både var dyrere, lå om sÞndagen og som var drabeligt kedeligt. Hos ekstratid har jeg sparet 250 kr, kunne tage kursus på en hverdag som passede mig bedst og faktisk kunne holde mig vågen til 8 timers fÞrstehjÊlp. Det var muligt fordi instruktÞren var interaktiv, brugte mange forskellige virkemidler - og vi var ude og udfÞre mange forskellige Þvelser blandt andet i en rigtig bil.
Hvis man skal bruge 8 timer af sit liv på at tage fÞrstehjÊlp - så ville jeg gÞre det hos ekstraliv.
5 stjerner herfra
Jeg ville klart anbefale dette kursus, hvis du Þnsker et lÊrerigt, oplysende og ikke mindst humoristisk fÞrstehjÊlpskursus (::
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, lÊrte rigtig meget med god undervisning
Underviser var engageret og kendte sitâŠ
Underviser var engageret og kendte sit stof, lidt varmt men ikke den store udfordring
Jeg synes det er en god oplevelse
Jeg synes det er en god oplevelse . Og god forklaring .jeg synes det er også godt sted at jeg kan finde adresse
Jeg giver 5 tjener. Han er en god lÊre
Godt og lÊrerigt kursus
God undervisningsform
God undervisningsform, skift mellem teori og praksis. Frisk og engageret instruktÞr. Perfekt med pauser hver time for at skÊrpe opmÊrksomheden.
God oplevelse
God oplevelse.
Vi havde admiral som var rigtig god til at forklare. Vi fik godt med pauser og tiden gik meget hurtigt i forhold til hvad man forventer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã