First time having the course in Denmark and it was a really great experience. The instructor was knowledgable and answered all our questions.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtig godt kursus med en kompetent og engageret underviser! Man lÊrer alt man har brug for om fÞrstehjÊlp, bÃ¥de almindelig og trafikmÊssig. Man fÃ¥r god mulighed for at prÞve alt fra at redde en nÞd... ãã£ãšèŠã
Rolig og tryg stemning og god afveksling i lÞbet af kurset mellem undervisning, video og Þvelser. Kunne godt have Þnsket mig et program i forvejen, muligvis med en tidsplan sÃ¥ man kan danne sig et o... ãã£ãšèŠã
Jeg tog fÊrdselsrelateret fÞrstehjÊlp i forbindelse med kÞrekort. Jeg har tidligere taget kursus hos en anden udbyder som bÃ¥de var dyrere, lÃ¥ om sÞndagen og som var drabeligt kedeligt. Hos ekstratid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
EkstraLiv tilbyder DFR-certificerede fÞrstehjÊlpskurser i hele Danmark. Kurserne kan også tilpasses kundensÞnsker og behov.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊrer med god forstÃ¥else og har styr pÃ¥âŠ
LÊrer med god forståelse og har styr på det.
Det har vÊret et godt kursus.
Underviser var Admiral
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse, bedre end forventet.
Tiden gik virkelig hurtigt og fÞltes ikke som 8 timer, hvilket var super effektivt:)
Gode pauser og Þvelser
God fÞrstehjÊlp
Det var en bedre oplevelse end forventet, fordi vi havde nogle pauser og der var mange forskellige Þvelser, hvilket gjorde at tiden gik hurtigt :)
Hurtigste 8 timer
Super god underviser, med en dejlig personlighed. Tiden gik hurtigt, og der blev varieret mellem teori og praksis, samt mange pauser. Kan klart anbefales.
Undervisningen var mega fed
Undervisningen var mega fed, og Astrid som var min lÊrer, er rigtig god til at variere undervisningen, så man fÞrst får noget forklaret, og så derefter laver det praktisk! Kan helt klart anbefale at benytte Ekstra-Liv til fÞrstehjÊlpkursus!
Det var et godt kursus og syden jeg atâŠ
Det var et godt kursus og syden jeg at jeg kan fÞstehjÊlp
God underviser!
God underviser! Tiden går hurtigt, massere af pauser hver time. Man laver noget heletiden, hvilket gÞr at tiden går ekstra hurtigt!
Kan klart anbefales :)
Godt fÞrstehjÊlpskursus
UdemÊrket fÞrstehjÊlpskursus, god instruktÞr, der sÞrgede for pauser og veksling mellem teori og praksis
Jeg synes det var en rigtig godâŠ
Jeg synes det var en rigtig god oplevelse, lÊren var god til at at give god forståelse for diverse emner, samt gjorder tingene spÊndene. Det var rigtig fedt man var så aktiv, og selv prÞvede tingene af så man havde bedre forståelse for diverse situationer.
Rigtig fint
Det var hyggeligt med musik i baggrunden, rigtig godt forklaret og gennemgået, også godt med pauser:)
Godt fÊrdselsrelaterede fÞrstehjÊlpsâŠ
Godt fÊrdselsrelaterede fÞrstehjÊlps kursus. Lille hold og hurtig tilmeldning. Mange tider også i hverdage. God gennemgang af relevante emner.
God 1.hjÊlpsundervisning
God underviser (Brian) samt blanding mellem teori, korte videoer og praktiske Þvelser ifm. fÞrstehjÊlp i trafikken og HLR.
Great course with a lot of practicalâŠ
Great course with a lot of practical exercises!
Rigtig godt kursus
Rigtig godt kursus. LÊrte det godt og grundigt.
Dog var det lidt langtrukkent.
Det var rigtig godt
Det var rigtig godt, man får lÊrt det teoretisk og så derefter også prÞvet det i praksis.
Klart anbefaling af fÞrstehjÊlpkursus
Jeg har taget fÞrstehjÊlp her og jeg fÞler mig klar til at udÞve hvis jeg kommer i en situation hvor det behÞves.
Jeg var glad for undervisningsmetoden, da jeg fÞrst fik lÊrt og derefter udÞvede det på dukke.
Vi gennemgik mange kerneområder og hvornår og hvorledes det anvendes.
Kurset er trygt og jeg vil anbefale det til dig som skal tage fÞrstehjÊlp.
God og lÊrerig undervisning
God dag og underviser
Fin dag og underviser! Ikke for langt, men stadig grundigt. Gode praktiske Þvelser. Fedt at der er så mange valgmuligheder til tidspunkter.
Sjov og lÊrende undervisning med bÃ¥deâŠ
Sjov og lÊrende undervisning med både lÊre men også selvstÊndigt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã