Fremragende arbejde. Kommer fÞr aftalt tid. âïž Prisen âïž Arbejdet er veludfÞrt âïž Behagelig dialog âïž Vi ringer igen nÊste gang vi skal have lavet noget.
Ny tavle installeret og trÊk af kabler til vandvarmer, varmepumpe, ovn, opvaskemaskine mm. Vi ringede efter dem, da vi havde behov for rÃ¥dgivning i forbindelse med varmepumpe. 10 min. efter stod de pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Om Electricom kan jeg kun sige: Helt kanon service, rÃ¥dgivning og udfÞrt arbejde af Mikkel fra Electricom. Mindst 10 stjerne til ham ð€© Han har lavet: Flytning af stik, etablering af nye stik, ski... ãã£ãšèŠã
Vores 15 Ã¥r gamle varmepumpe kunne ikke mere. Jeg bestilte en ny og vi talte om de forskellige muligheder der fandtes, bÃ¥de om type og eventuel ny placering. PÃ¥ aftalt dag kom montÞren og vi talte o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Electricom A/S er en personligt ejede virksomhed med base på SjÊlland. Virksomheden er reprÊsenteret i Kalundborg, HolbÊk, Odsherred og KÞbenhavn. Kerneaktiviteterne for Electricom A/S omfatter installation, reparation og vedligeholdelse af elektriske systemer til både private og erhvervskunder. Dette kan inkludere elinstallationer i boliger, kontorer, industrielle faciliteter og andre bygninger. Virksomheden strÊber efter at levere pålidelige og effektive elektriske lÞsninger, der opfylder kundernes behov og forventninger. Dette indebÊrer at fÞlge gÊldende sikkerhedsstandarder og bruge avanceret teknologi til at sikre en hÞj kvalitet i deres arbejde. Electricom A/S har dedikeret personale med ekspertise inden for elektriske installationer og systemer. De tilpasser deres tjenester til at imÞdekomme specifikke krav og Þnsker fra deres kunder.
AsnÊsvej 1A, 4400, Kalundborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@electricom.dk
- electricom.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Meget dygtig og grundig elektriker
Meget dygtig og grundig elektriker.
Fik lÞst problemerne til ug+
Super fin behandling og hÃ¥ndvÊrksmÊssigâŠ
Super fin behandling og håndvÊrksmÊssig udfÞrelse
Fuld tilfredshed på alle områder
God rådgivning, arbejdet udfÞrt på aftalt tidsrum, pÊnt udfÞrt, god rådgivning om anvendelse, samt venlig adfÊrd. Fuld tilfredshed.
Fantastisk venlig betjening
Fantastisk venlig betjening. Kom til tiden og var meget service minded
På alle måder en venlig
På alle måder en venlig, effektiv og behagelig mÞde med Electricom. Kan varmt anbefales.
God service
Super godt arbejde
PÃ¥lidelig og god service
Pålidelig og god service. Nem at få fat i og kommer når det er aftalt. Kvaliteten af arbejdet er super.
Dygtig og hurtig elektriker
Dygtig og hurtig elektriker, som klarede vores elproblem flot.
Montering af Huawei solcelle batteriâŠ
Jeg kÞbte et Huawei solcelle batteri til mit solelle anlÊg.Da den installatÞr der satte anlÊgget op boede ca. 120 km fra vores adresse, sÞgte vi en lokal installatÞr som havde erfaring med solcelleanlÊg.
Jeg fandt frem til jer da i havde gode referencer og havde en afdeling i området. Jeg blev kontaktet af installatÞren som spurgte on jeg havde alle dele, det havde jeg så vi aftalte han kom og installerede batteriet mandag d. 24 juli.
Da han kommer fortÊller han at han ikke havde opsat et Huawei anlÊg op fÞr, men det var ikke noget problem. Efter 6 timer var det installeret og skulle bare sÊttes op i appen, det lykkedes ikke så efter yderlige 3 timer måtte han opgive.
Jeg kontakte så installatÞren som havde opsat anlÊgget som var i området indenfor de nÊste 14 dage.Han fandt en fejlmontering og rettede den, vi fik så registreret batteriet i appen men det kunne ikke oplade og aflade batteriet. Det var hans sidste dag inden ferien, så vi blev enige om at vi lavede en reklamation på power modulet.
Den dag idag er power modulet stadig til test hos den europÊiske leverandÞr.
Så hvis der ikke er fejl på modulet skal jeg have en installatÞr til at gennemgå hele jeres installation og opsÊtning af batteriet.
Jeg vender tilbage senere.
2 Stjerner for et flot arbejde 0 stjerner for en installation som stadig ikke fungerer.
Verdensklasse service alt fungeredeâŠ
Verdensklasse service alt fungerede 100% meget professionel elektriker som monteret vores lader, også ekstra arbejde somvi bestille i sommerhuset er lavet super flot.
Altid hurtigt og kompetent arbejde.
Altid hurtigt og kompetent arbejde.
God kundeservice og klar på problemlÞsning i kundes favÞr.
Kan klart anbefale firmaet, har brugt dem flere gange.
Professionel, engageret og imÞdekommende
Vi oplevede fra start et stort engagement i at få den mest optimale lÞsning i forbindelse med opfÞrelsen af vores nye hus. Meget positiv tilgang, gode lÞsningsmuligheder og venlig og imÞdekommende medarbejdere. Alle aftaler blev overholdt.Vi fÞlte os virkelig godt behandlet og kan varmt anbefale at benytte Electricom i NykÞbing Sj.
Vi havde brug for hjÊlp med udskiftning af kraftinstallation ifm. kÞkken renovering.
Vi havde brug for hjÊlp med udskiftning af kraftinstallationer ifm. kÞkken renovering. Vi oplevede en hurtig og kompetent support fra elektriker, arbejdet blev udfÞrt ved senere aftalt besÞg af samme elektriker og en dygtig lÊrling. Opgaven og omfang blev forklaret for kunden og arbejdet udfÞrt som aftalt.
Altid flot arbejde
Altid flot arbejde, samt god service over telefonen, meget flinkt personale, derfor 5 stjerner
Hurtigt og effektivt
Hurtig aftale, kom til aftalte tid, var sÞde, lÞste problemet, rimelig regning.
Fakturerede mig for en and opgave (enden adresse jeg ikke kender noget til) også - skrev tilbage, hÞrete ikke noget, men har dog ikke fået rykkere..
Anbeffaling
Godt udfÞrt arbejde - fornuftig pris - hÞj grad af kundeservice og sÊrdeles behagelige dygtige medarbejdere - kan kun anbefales / Område NykÞbing Sj
Hurtig professionel installering
Hurtig professionel installering. Super sÞd teknikker
VeludfÞrt arbejde til god pris
Fik et godt tilbud på montering af 2 stk. SPD (overspÊndingsbeskyttelse). Den venlige og kompetente montÞr udfÞrte et godt stykke arbejde og informerede på en forståelig måde om betjening m.v.
God service pÃ¥ kontoret og sÞde ungeâŠ
God service pÃ¥ kontoret og sÞde unge elektrikereðð»