レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ordered multiple time. Last order there was a minor item incorrect. I contacted the customer service and they shipped me the correct piece on the same day.

5぀星のうち5の評䟡

Mes commandes de lampes LED m'ont donné entiÚre satisfaction: à l'exception d'un accessoire manquant qui m'a été envoyé dans les plus brefs délais... Les produits sont de qualités, le prix est moins... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor mij is electro-collie.be een fijne ontdekking. Een duidelijke website met scherpe prijzen en de afhandeling ging zeer vlot. 1 uur later kon ik de bestelling al afhalen, alles netjes en zoals b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het artikel dat wij bestelden bestond uit 2 delen maar we hadden dat pas gezien nadat ik de bestelling online besteld en betaald had. We hebben dan telefonisch contact gehad met een vriendelijke heer... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Electro-Colli, uw partner voor elektrisch installatiemateriaal. Bezoek onze webshop, online bestellen is makkelijk, snelle levering! Wij verzenden GRATIS in de BeNeLux vanaf 100 euro!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

*) 25/10/2023 besteld, nog steeds niet geleverd.

*) 25/10/2023 - Bestelde ik, alles stond in Stock, = zou binnen 2 werkdagen geleverd worden.
**) 30/10/2023 - Gemeld dat dit nog steeds niet geleverd was. Men gaf de fout toe en in onderling overleg kwamen we overeen om de bestelling te annuleren. De man die het bedrag moest terugsturen was wel in vakantie, dat zou later gebeuren.
***) 02/11/2023 - Plots de melding dat de bestelling klaar was voor verzending.
****) 08/11/2023 - Tot op heden verschillende meldingen dat het pakket onderweg is, maar elke keer wordt het niet geleverd. 08/11/2023 sturen ze me wel dat het pakket geleverd is. Ik kreeg niets, ook mijn geld nog niet terug.
09/11/2023 - vraagt men een review te schrijven. Die kan u bij deze hierboven nalezen.
----
*****) 14/11/2023 - Ik bevestig, dat wat in de reactie van hen staat klopt. Ik heb een return bon gekregen. Het pakket wordt in de loop v/d dag teruggestuurd.

2023幎11月9日
自発的なレビュヌ

Geachte,
We betreuren ten zeerste het verloop van deze bestelling en verontschuldigen ons dan ook voor de ongemakken die u hiermee ondervonden heeft.
Bij nazicht hebben we vastgesteld dat de goederen alsnog afgeleverd werden op uw adres door GLS op 9/11/23 om 16:30u.
Wij hebben u alvast een retourlabel bezorgd waarmee u de goederen kan retourneren.
Zodra wij de goederen in goede staat ontvangen hebben, zullen deze gecrediteerd worden en de betaalde gelden teruggestort naar uw bankrekening.

heel vlot

heel vlot, zowel de levering als de communicatie

2023幎10月4日

electro-colli.be からの回答

Hartelijk dank voor jouw review! :-)

5぀星のうち2の評䟡

Pakje gewoon achter poort gegooid

Pakje gewoon achter poort gegooid. Pakje dus 150cm naar beneden gevallen. Is niet beschadigd maar ik vind dit geen service.☹

2023幎9月28日

electro-colli.be からの回答

Het is jammer dat de persoon die voor GLS werkt ons pakje op die manier heeft afgeleverd. Wij nemen hier nota van en danken u voor de melding.

5぀星のうち2の評䟡

3 buiten stopcontacten besteld

3 buiten stopcontacten besteld, waar van 2 defect, retour gezonden, nog afwachten of ik mijn geld weer krijg of nieuwe werkende

Reactie op de reactie van electro-colli: ( na x maanden)
De stopcontacten waren niet "fout gemonteerd" Als het klepje niet werkt dan heeft dit niets te maken met "een minumum aan vaardigheden bij de installatie"

Inmiddels heb ik mij geld terug gekregen, dit ging allemaal erg langzaam en ik moest er opnieuw om vragen via de mail. en als nog stopcontacten bestellen bij een ander bedrijf. Dat iets defect is kan gebeuren, ik merkte dit meteen op en moest duidelijke videos sturen waarom het defect was, het afschuiven op de klant is zeker not done. Daarnaast ben ik ook bekend met het product en weet zeker dat deze gewoon niet goed waren.

Ik kan klanten niet aanraden om bij electro-colli te bestellen.

2023幎9月20日
自発的なレビュヌ

electro-colli.be からの回答

De geretourneerde stopcontacten bleken niet defect te zijn, maar fout gemanipuleerd. Installatie van deze vloerstopcontacten vereist een minimum aan technische vaardigheid.
De gelden werden inmiddels teruggestort op uw bankrekening.

Telenet coax kabel

Het was een snelle levering en je kon goed volgen wanneer het geleverd ging worden.

2023幎9月16日

electro-colli.be からの回答

hartelijk dank voor jouw review! :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。