Ik heb gisteren (zondag) een combi microgolfoven besteld en deze was in voorraad. Ik bestel deze en wil deze zelf ophalen in hun winkel op maandag. Dit gaat allemaal heel vlot. Vandaag, maandag, zie... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kwaliteits(inbouw)koelkast besteld die nergens anders op voorraad was. Prijs was prima en service uitstekend. We werden van elke stap per email op de hoogte gesteld. Koelkast werd de volgende dag al g... もっと見る
Snelle levering, toestel tot in de keuken gebracht (heb installatie zelf gedaan -zoals afgesproken) Een minpunt: er zit handleiding bij in het italiaans,spaans,portugees en pools, waar ik in west eur... もっと見る
企業が回答しました
Als ik 6 sterren kon geven dan waren het er 6 geworden, dit bedrijf is zijn sterren meer dan waard. We hebben toestellen besteld die niet voorradig waren, en voor een bepaalde tijd moesten geleverd wo... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Electromania.be is een volledig Belgisch familiebedrijf en één van de grootste onafhankelijke internetwinkels van België, nu ook met toonzaal. Maandelijks ontvangt de website 80.000 unieke bezoekers, een aantal dat elke maand nog verder groeit. Het online aanbod van meer dan 15.000 referenties omvat alle recente modellen van alle belangrijke merken, en dit steeds aan een zeer gunstige prijs. In de showroom (450m²) kunt u terecht om de meest verkochte toestellen per productcategorie te ontdekken. Meer dan 1000 referenties zijn direct leverbaar uit het magazijn Sint-Niklaas en 10.000 uit het Centraal Magazijn. Al onze producten komen van de officiële Belgische importeurs en distributeurs. Hierdoor kunt u steeds rekenen op uitstekende dienst naverkoop.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Le magasin existe-t-il toujours?
Le magasin existe-t-il toujours? Depuis plus de 2 semaines aucun contact possible ni par téléphone, ni par mail, nia via le formulaire de contact
Telefonisch NIET bereikbaar
Vandaag, maandag, zie ik op hun site dat het artikel niet meer op voorraad is, en dat het een levertijd heeft van 1-2weken. Geen probleem, ik neem even telefonisch contact met hen op of het artikel opzij gezet is voor mij.
Dit even telefoneren is uiteindelijk 6uur!!! geworden met telkens na 2u in de wacht gestaan te hebben gewoonweg ingehaakt te worden en dus terug in de wachtrij te staan… Telkens ben minstens een uur de volgende in de wachtrij.
Magnetron al vijf weken in reparatie en nog steeds geen zicht op teruglevering
Magnetron was na paar weken kapot. Communicatie was initieel goed en snel. Magnetron is inmiddels vijf (5!!) weken geleden opgehaald voor reparatie. Sindsdien kreeg ik via mail en bol talloze beloftes dat ik diezelfde dag of volgende dag zou horen. Helaas tot op heden geen enkele reactie en ook geen geld retour waarom ik twee keer vroeg.
O companie complet neserioasă
O companie complet neserioasă! Am plasat o comandă, mi-a fost confirmată, mi-au spus că este gata de livrare, iar acum, din senin, primesc un email prin care îmi spun că mi-au anulat comanda. Fără explicații clare, fără să-și asume greșeala! Este inacceptabil să îți tratezi clienții în acest mod, mai ales când promiți ceva și nu livrezi. Pierdere de timp și o lipsă crasă de respect. Nu recomand nimănui să cumpere de la ei!
Slechte dienst / cynische na verkoop
Slechte relatie in alle fasen.
Hun installateur (onderaannemer), die na verschillende herinneringen van mij kwam, overtuigde mijn partner ervan om het oude apparaat te resetten in plaats van mijn bestelling te installeren. Natuurlijk had ik dat al gedaan!!
Resultaat: een apparaat (15 jaar oud) dat nog steeds defect is, twee maanden wachten en klagen om gedeelezlijk terugbetaald te worden (via tussenkomst van een onbudsman, anders reageerde ELECTROMANIA niet op mijn e-mails) en €79 berekend voor... iemand die op twee knoppen komt drukken, terwijl de levering als gratis werd aangekondigd op de verkoop contract :-(
De prijzen zijn buitensporig.
De prijzen zijn buitensporig.
Bosh diepvriesmodel GSN51AWCV is te koop bij tal van online shops, of bij Bosh zelf voor 880€.
De prijs die Electromania schaamteloos durft aan te rekenen? 1.289€ !!!
Electromania.be provides amazing client…
Electromania.be provides amazing client service with wide range or the product with good price. I bought my new Smeg and so happy!
Dienst na verkoop is top!
Dienst na verkoop is top!
Zeer goede ervaringen met deze webwinkel. Koop er vaker dingen, en laatst was er een probleem, dat meteen opgelost werd door een reactieve dienst na verkoop!
Strijkijzer
Vorige week kreeg ik mijn strijkijzer geleverd in een veel te grote doos.( konden er wel 10 in ) De verpakking van het strijkijzer zelf, zag er niet uit, was stuk en helemaal onzorgvuldig toegeplakt. Waardoor het leek dat dit geen nieuw toestel was.
Vaatwasser met deuk geleverd
Vaatwasser met deuk geleverd. Electromania geeft het door aan de koeriersdienst waar ze mee samen werken en deze reageren niet. Daarmee ontlopen ze wel heel gemakkelijk hun verantwoordelijkheid.
Lees dit voor dat je iets gaat kopen!!
Als ik dit bedrijf in één woord moet beschrijven is het nutteloos. Ik had een jaar of 2 garantie en na 2 maanden ging mijn keramische oven stuk, toen ik mijn recht wou gebruiken op garantie, werd mij verteld dat dit niet kon en ik het zelf moest uitvogelen. Zelf weet ik dat ik niks meer kan doen aan mijn oven, maar wat ik wel kan doen is jullie waarschuwen voor de services en apparatuur van het bedrijf.
WAARSCHUWING
WAARSCHUWING:
alvorens te bestellen probeer eerst telefonisch kontakt te nemen !!
Bij mij lukte dit niet nadat een levering van een wijnkoeler werd afgeleverd met een verbrijzelde deur.
Op mails werd nietszeggend geantwoord alhoewel hun verantwoordelijkheid zeer duidelijk was.
Enkel nadat ik een advocaat heb ingeschakeld kwam ,na toch nog enkele hindernissen , de zaak in orde.
Uiteraard heeft dit kosten en moeite gekost( 3 dagen thuis moeten blijven voor de levering) , op de vraag om de kosten te vergoeden werd niet in gegaan
Dus : opgepast met Electromania (BIT marketing)
WAARDELOOS!!
WAARDELOOS!!
een condens droger besteld nog geen 1 jaar oud en er is al 6 x iemand bij geweest, zoveel gebeld gemaild en gedaan. en krijg als antwoord als je een auto bij de dealer haalt en er is wat kapot mag je ook geen andere wensen! wat zijn jullie GEK zeg! bol.com probeerd jullie te bellen niemand pakt op maar zodra de monteur belt kan er wel direct worden opgenomen! krijgen over en weer hele rare mails pas veel later dan ingediend is, met hele bizarre antwoorden! ik zit nu al een langere tijd zonder condens droger met 2 kleine kinderen begrip is er niet van hun kant ze laten zelfs gewoon niks meer van zich horen! wat een schande is jullie klantenservice en de service die jullie lenen. verkopen rotzooi en uit eindelijk niet voor de consequenties op willen draaien. ik weet wel dat jullie dit keer de verkeerde hebben getroffen want ik ga door tot er een oplossing komt! of dat nu juridische moet of niet!! van jullie komt helemaal niks.. dus mensen kijk asjeblieft uit als je bij Electromania iets gaat kopen. want is er iets mis mee of kapot, dan ben je volgens hun je geld kwijt!
Rampzalige communicatie!
Het feit dat Elekromania veel sterren heeft zegt niks over het bedrijf, maar alles over de fabrikanten van de gekochte goederen! Wacht maar tot je een probleem hebt met de door jou gekochte goederen en Electromania nodig hebt voor service....... dán zijn ze niet thuis en schuiven het probleem zo door en mag je blij zijn als je nog iets hoort vanuit Electromania. Ronduit slechte communicatie en NUL service!! Zoals ook duidelijk te lezen is in andere reviews van andere ontevreden klanten.
Dus je bent gewaarschuwd........koop hier niet!
Alles vlot verlopen
De vaatwasser werd geleverd op de afgesproken dag. We werden de dag zelf regelmatig geïnformeerd over het verwachte tijdstip.
De installatie hadden we niet gevraagd en hebben we zelf gedaan.
aankoop koffiezet
aankoop koffiezet . Snelle reactie op mail, zeer scherpe prijs ontvangen . Afgehaald .Vriendelijke mensen in St Niklaas . Nog iets extra ( gratis ) meegekregen ( ontkalker ) in de shop , dus TOP service !
Snel geleverd en prima verpakt.
Communicatie heel stroef, slechte service
Vorige week woensdag een wasmachine besteld, deze werd vrijdag geleverd maar bleek schade te hebben dus heb direct geannuleerd en de machine werd mee terug genomen evenals mijn oude machine. Ik heb direct contact opgenomen om een andere machine te bestellen maar volgens de winkel is de machine 4 dagen later nog niet bij ze terug geleverd en kunnen ze niks doen. Ik moet dan maar wachten tot het einde van de week voordat alles verwerkt is. Einde van het verhaal kunnen ze nu ineens wel annuleren en krijg ik mijn geld terug. Benieuwd hoe lang ik hier op moet wachten, ondertussen stapelt de was zich op met 2 kleine kinderen in huis. Ik zou niet opnieuw zaken doen met dit bedrijf.
Prettig in de communicatie & snelle levering
Prettig in de communicatie , direkt en adequaat. Zeer vriendelijk. Electromania zorgt voor een snelle levering.
Zeer tevreden!
vlotte en vriendelijke ontvangst en…
vlotte en vriendelijke ontvangst en zeer scherpe prijs.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。