Tror desvÊrre ogsÃ¥ jeg er blevet tÞrret. Min ordre har nu vÊret undervejs i over en mÃ¥ned. Jeg har kontaktet firmaet, som har lovet at sende mig en ny vare (den gamle var bortkommet), sagde de. Nu k... ãã£ãšèŠã
LAD VÃR MED AT KÃB Pà DENNE HJEMMESIDE! Jeg har aldrig fÃ¥et mine vare som jeg bestilte d. 29 april. Pengene er trukket og varen er aldrig dukket op. Kundeservice svare pÃ¥ mail lige indtil jeg skrev... ãã£ãšèŠã
Svindel firma der kommer ikke noget fra dem, du fÃ¥r tracking til falsk shippingfirma, taster man sit ordrenummer kommer samme info op som alle ordre lavet samme dag(og det er mange) NÃ¥r der er gÃ¥et... ãã£ãšèŠã
Svindel fra start til slut skriver de har leveret, det er fup der har ikke vÊret nogen her pÃ¥ det pÃ¥gÊldende tidspunkt, sÃ¥ skulle der komme en anden slushice maskiner, fra Canada??? AlsÃ¥ hvor dumme tr... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
INGEN VARE LEVERET
Bestilte en vare d. 16.April 2025 som stod opfÞrt âpÃ¥ lagerâ og til levering indenfor 2-4 dage - har i dag d. 11.Maj 2025 stadig intet modtaget pÃ¥ trods af flere rykkere !!!!!
Svindel og de er dygtige til det.
Svindel og de er dygtige til det.
GÞr indsigelse til jeres bank.
Har lige sendt min.
FUP OG FIDUS FIRMA ⊠hold dig langtâŠ
FUP OG FIDUS FIRMA ⊠hold dig langt vÊk, du får ikke dine varer. Venter stadig på bestilt stÞvsuger. Deres levering på 2-3 dage holder ikke. Får den ene besked efter den anden fra kundesupport. Seneste (i dag fredag) at der vil gå en uge mere. I tirsdags sagde de et par dage.
Sikke en butik. 2 til 3 dage leveringstid ?
Ja kÞbte en slush ice maskine til 899kr af dem
Og dagen efter den 30/4 kÞbte jeg desvÊrre 2 stk mere som jeg skal bruge til tit barnebarns konfirmatio lÞrdag den 10/5 2025 , så tÊnkte jeg at der var masse tid til at modtage dem .
Men har ikke fået dem i nu torsdag den 8/5 har kunne fÞlge dem på jeres diverse lager og i dag har de godkendt at de bliver sendt
Hvad bilder i jer ind at skrive 2til 3 dage
Men pengene kunne hentes samme dag som de blev bestilt i skulle skamme jer
DET ER ALDRIG KOMMET
Bliv af med 1000 kr på 5 minutter.
Elektronik shoppen har trukket pengene for 1stk DJI mini 4K til 998,- d. 15/4 og skrev at varen ville blive leveret efter 8-10 dage da de skulle have den fra et fjernlager.
Nu skriver vi 7/5 og hver gang jeg spÞrger kundeservice skriver de at der nok vil gå en uge mere.
Det er uacceptabelt ⊠hvor blev kundeservicen af ?
Hvis det er tilfÊldet at der ikke kommer en vare så vil jeg gerne have mine penge.
Hvad er det for en verden vi lever i med uÊrlige mennesker.
Hvor bliver man dog negativ.
JessâŠ. Holstebro.
12/5 stadig intet modtaget og ingen kontakt eller tracking nummer.
21/5 Stadig intet nyt âŠ. HÃ¥ber der bliver sat en stopper for dette svineri.
Det er det rene FUP
Det er det rene FUP
KÞb ikke noget hos dem
Bestilte en Dyson stÞvsuger for ca 2âŠ
Bestilte en Dyson stÞvsuger for ca 2 uger siden.
Der loves 2-3 dagesleveringstid.?
Den gamle falske fortÊlling - om leveringsvanskeligheder! ð€ sporer man pakken fÃ¥r man en side , der bare oplyser at pakken er yderligere forsinket- og pÃ¥ vej til DK. Tlf. henvendelse , bliver rÞret lagt pÃ¥
Er er bange for at det er snydð¡ð¡ð¡
KÞb ikke ved dette uÊrlige firma.
Ingen levering men penge er trukket
Super dårlig oplevelse. Er mest trÊt af at jeg ikke kunne gennemskue jeres fusk. Siger altid til mine bÞrn at når det ser ud til at vÊre for godt til at vÊre sandt, så er det for godt til at vÊre sandt. I understreger bare det ved at vÊre så dygtige til at tage r.... på folk.
Har ventet på en drone siden 17. April. Pengene er naturligvis trukket men jeg kan ikke komme i kontakt med dem.
KÃB IKKE FRA DENNE SIDE!!!!!!!
Svindelfirma
Svindelfirma, sender ikke varen man kan ikke kontakte dem pr. telefon, og hvis man skriver til dem sender de svar på leverance sporing som du ikke kan åbne.
Hold jer vÊk
Hold jer vÊk. De positive anmeldelser er falske.
De lover guld og grÞnne skove
De lover guld og grÞnne skove.
TrÊkning af pengene sker Þjeblikkelig. Så sendes en mail og yderligere forlÊngelse af levering. Men det holder de heller ikke.
Hold dig fra dette firma. Med mindre du bliver meget gammel. I form af forsendelse til dig. Varen jeg bestilte var den 14 april og i dag den 2 maj. Stadig ikke her. 2-4 dages levering ? ð€£ððð
Er prisen nÊsten for god til at vÊreâŠ
Er prisen nÊsten for god til at vÊre sand, ja sÃ¥ er den det mÃ¥ske. ð Tjek lige en ekstra gang inden du lÊgger en ordre
svindel firma det eksistereâŠ
Det er et svindel firma det eksistere ikke
Siden er fake
Siden er fake! Var lige ved at bestille en Ninja Slush Ice-maskine, men tÊnkte at tilbuddet var for godt til at vÊre sandt. Jeg skrev til importÞren om spurgte om Elektronik-shoppen.dk var en af deres forhandlere, som de sagde nej til. Har også prÞvet at ringe til deres kundeservice, som er en computer, der lÊgger rÞret på efter beskeden om at de har ekstra travlt og der er lÊngere svartider end normalt.
Svindel!
Svindel, hold jer langt vÊk. De sender ikke varen, men påstår den er på vej fra fjernlager i Canada?! Du modtager dog aldrig hverken trackingnummer eller nogen vare. DesvÊrre oversvÞmmer de Trustpilot med deres egne falske 5-stjernede anmeldelser. Det stinker og Trustpilot burde advare og fjerne dem, hvis det på nogen måde skla vÊre trovÊrdigt det de laver? Elektronik-shoppens kundeservice er også en joke. Automatsvar, og det samme ses her på Trustpilot, når de svarer på dårlige anmeldelser, som om de ikke var totalt lige glade. Det er et scam!
Svindelfirma
Handel ikke med dem. Det er et fup firma. Pengene bliver trukket og varerne kommer ikke. Og tÞr slet ikke tÊnke hvad de kan finde på at bruge ens betalingsoplysninger til. Så 0 stjerner herfra hvis man kunne, men de får 1 og er forhåbentlig det sidste de får af mig.

Elektronik Shoppen ããã®åç
Måtte få lukket kort og nemID efter handel
Måtte få lukket kort og nemID efter forsÞg på handel - og banken var ikke i tvivl om at mine ting skulle lukkes ned. Kan ikke få fat i dem hverken på det ene eller anden kontaktform samt jeg kan genkende mÞnstre fra andre anmeldelser herinde.
Er det for godt til at vÊre sandt så er det formentlig også!

Elektronik Shoppen ããã®åç
Ved ikke om jeg tÞr handle der
Ved ikke om jeg tÞr handle der ? Ikke alle anmeldelser er gode eller bare nogenlunde.