Altid god service og vejledning.
Konkurrence dygtige priser og de har alt hvad man skal bruge af vÊrktÞj osv.
Makita, Hitachi og Akku boremaskine - her kÞber du Makita, Hitachi, Rems, Reno m.m til lave priser. Vores webshop er altid klar med gode priser på det du lige står og mangler.
Tirslundvej 35, 6650, BrÞrup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Altid god service og vejledning.
Konkurrence dygtige priser og de har alt hvad man skal bruge af vÊrktÞj osv.
Godt stort udvalg af reservedele.
Havde telefonisk kontakt angående problemer med pakker, hvor det efter min opfattelse lÞd, at der kom styr på det, men nej, gik I kludder.
God Makita support / service, der gik der gik dog lidt lÊngere end de indikere 2-4 dage, men jeg har forståelse for det kan vÊre svÊrt i ferien (dog stod der ikke de havde lukket) - Anyway, vil gerne handler der igen i fremtiden, godt udvalg - fair priser på reservedele.. i får 5 stjerner alligevel.
Altid venlig betjening
Hurtig levering
Lave priser
Hurtig reperation
Så kÞb hos BrÞrup Elektro
MVH Kurt
Bestilte varer hos BrÞrup Elektro, varerne kom hurtigt.
Jeg havde en god oplevelse hos BrÞrup elektro. kan anbefales
Nem direkte kontakt, fik sms med klar melding,af reperation
God service og hurtig levering til pakkeboks.!
Transaktionen og leverancen uden problemer. Ãn af varene har vist sig at vÊre i restordre - dette fremgik faktisk af hjemmesiden, men dagen efter fÃ¥r jeg en email med info ang. en mulig yderlig forsinkelse. Godkendt - varen er kommet godt fÞr den indikerede leveringstid.
Sådan skal det vÊre.
Jeg bestilte en varer som desvÊrre ikke var på lager, men det lykkedes alligevel firmaet at fremskaffe varen og sende den så jeg modtog den inden for en uge. Stor respekt, og varen var helt som forventet.
Så: 5 stjerner for salg på hjemmesiden.
5 stjerner for informationen.
5 stjerner for varen.
5 stjerner for levering.
Vil jeg handle der igen - bestemt!
Vil jeg anbefale dem - bestemt!
Tak for handlen!