Jag köpte en kyvol airfryer som nu har gÃ¥tt sönder. Eftersom det Àr tvÃ¥ Ã¥rsgaranti sÃ¥ har jag kontaktat elektronik angÃ¥ende detta men inte fÃ¥tt nÃ¥got svar. Har mailat frÃ¥n tvÃ¥ olika mail men fÃ¥r inget... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köp inte frÃ¥n dessa hasslare! Finns ingen kundservice, ingen svarar pÃ¥ mejl och finns inget nr att ringa till. Ser att flera Àr missnöjda med kundservicen eftersom den inte finns överhuvudtaget.... ãã£ãšèŠã
Massagepistlen frÃ¥n Elektronik.se Àr otroligt effektiv mot ömma muskler efter trÀning. Olika tillbehör för att nÃ¥ alla muskelgrupper. Batteritiden Àr bra. LÀtt att anvÀnda och smidig att ta med. Rek... ãã£ãšèŠã
Problem med leveransen att paketet inte kom fram. Kontakta företaget för fÃ¥ hjÀlp. Fick neutrala svar frÃ¥n troligen AI Samma upprepande frÃ¥gor. SÃ¥ ingen hjÀlp .Dom slutade tom svara! SÃ¥ dÃ¥ligt av e... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varje vara jag har köpt frÃ¥n ElektronikâŠ
Varje vara jag har köpt från Elektronik har varit pålitig och av hög kvalitet. Genomgående fantastiska produkter.
Elektronik.se Àr min go-to webbutik förâŠ
Elektronik.se Àr min go-to webbutik för elektronik. Bra utbud och utbud och utmÀrkt kundservice.
Webbplatsens layout Àr anvÀndarvÀnlig
Webbplatsens layout Àr anvÀndarvÀnlig, vilket gör det enkelt att hitta och köpa produkter. Fantastisk online shoppingupplevelse.
Bra produkt saknar recept på svenska
Bra produkt saknar recept på svenska
Min bestÀllning kom i perfekt skick
Min bestÀllning kom i perfekt skick. Förpackningen var sÀker och snygg. Kommer definitivt att bestÀlla igen.
Produketrna erbjuder mycket förâŠ
Produketrna erbjuder mycket för pengarna. Högkvalitativa varor till överkomliga priser.
Himla BRA service!
Bra service! Snabb leverans! Ãljesprayflaska gick sönder under leveransen, kontaktade kundtjÀnsten och fick ett nytt tvÃ¥ dagar sedan. Himla NÃJD! Tack!
Returprocessen Àr enkel ochâŠ
Returprocessen Àr enkel och okomplicerad. KundtjÀnst hanterade min förfrågan effektivt.
Köpte en massagepistol och en airfryer
Köpte en massagepistol och en airfryer, båda Àr förstklassiga. Mycket nöjd med den totala upplevelsen.
Skull varmt rekommendera ElektronikâŠ
Skull varmt rekommendera Elektronik till alla som letar kvalitetselektronik till bra priser. UtmÀrkt service.
Jag hoppas på leverans..
Jag hoppas på leverans... Utlovad leverans inom 1-3 dagar, men har inte hört någonting från dem, och det har gått 13 dagar sedan bestÀllning, så jag börjar kÀnna mig tveksam om jag får min bestÀllda och betalda airfryer från dem.
Tyst, snabb och skonsam hårfön
Jag Àr imponerad av hur tyst och bra den hÀr hårfön Àr, sÀrskilt med tanke på storleken. Den torkar mitt hår snabbt utan vÀrmeskador. För munstycket Àr perfekt för precisions styling. Ett bra val för alla som letar efter en hårfön av hög kvalitet.
airfryer
Ãr jÀttenöjd med denna airfryer, kan verkligen rekomenderas.
Det kÀndos vÀldigt sÀkert att handla pÃ¥âŠ
Det kÀndos vÀldigt sÀkert att handla på deras sida. Betalningsprocessen Àr sÀker och okomplicerad.
Fantastisk massagepistol som lindrar trÀningsvÀrk
Massagepistlen från Elektronik.se Àr otroligt effektiv mot ömma muskler efter trÀning. Olika tillbehör för att nå alla muskelgrupper.
Batteritiden Àr bra. LÀtt att anvÀnda och smidig att ta med.
Rekommenderas varmit till alla som trÀnar regelbundet och vill undvika stelhet.
Fick en fantastisk affÀr under derasâŠ
Fick en fantastisk affÀr under deras rea. Fick en premium airfryer för halva priset. Kunde inte varit lyckligare!
Jag hade ett problem med minâŠ
Jag hade ett problem med min bestÀllning, men kundsupporten var vÀldigt lyhörd och löste det snabbt. Bra service!
Webbplatsen Àr lÀtt att navigera pÃ¥ ochâŠ
Webbplatsen Àr lÀtt att navigera på och jag hittade snabbt det jag behövde. Utcheckningen gick smidigt och problemfritt.
Hittade de bÀsta erbjudandena pÃ¥âŠ
Hittade de bÀsta erbjudandena på Elektronik. Deras sommarrea had aslagbar priser, och jag saprade mycket på min nya massagepistol.
JÀtte bra service!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹