Jag köpte en kyvol airfryer som nu har gÃ¥tt sönder. Eftersom det Àr tvÃ¥ Ã¥rsgaranti sÃ¥ har jag kontaktat elektronik angÃ¥ende detta men inte fÃ¥tt nÃ¥got svar. Har mailat frÃ¥n tvÃ¥ olika mail men fÃ¥r inget... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köp inte frÃ¥n dessa hasslare! Finns ingen kundservice, ingen svarar pÃ¥ mejl och finns inget nr att ringa till. Ser att flera Àr missnöjda med kundservicen eftersom den inte finns överhuvudtaget.... ãã£ãšèŠã
Massagepistlen frÃ¥n Elektronik.se Àr otroligt effektiv mot ömma muskler efter trÀning. Olika tillbehör för att nÃ¥ alla muskelgrupper. Batteritiden Àr bra. LÀtt att anvÀnda och smidig att ta med. Rek... ãã£ãšèŠã
Problem med leveransen att paketet inte kom fram. Kontakta företaget för fÃ¥ hjÀlp. Fick neutrala svar frÃ¥n troligen AI Samma upprepande frÃ¥gor. SÃ¥ ingen hjÀlp .Dom slutade tom svara! SÃ¥ dÃ¥ligt av e... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tack för en supersnabb leverans
Tack för en supersnabb leverans, jag köpte ett par airfryers, och de fanns att hÀmta ut inom 2 dagar, dessutom har jag fått till bra matrÀtter hittills, jag ska nu bestÀlla lite tillbehör till airfryers.
Mvh Hans
Har inte fÃ¥tt min retur Ànnu fast jagâŠ
Har inte fÃ¥tt min retur Ànnu fast jag har betalat â¹ïž
Jag gillar den , så mycket att jag köpte en till sonen också
Snabb service båda gångerna , bra apparat.
Nej!
Nej, inte speciellt nöjd med Kyvol 7.2 liter. HÀr stoltserar företaget med "360° luftcirkulation" men pommes blir vÀrdelösa trots att nÀtkorgar anvÀnds och inte överfylls. Korgen överst, nÀrmast vÀrmeelementet, blir klar långt före den nedersta och man måste ha koll hela tiden och flytta om korgarna. Så... mycket "360°" Àr det inte tal om vad gÀller vÀrmefördelningen.
Att laga annat fungerar hyfsat ; till en eller max två personer. Tycker marknadsföringen Àr på grÀnsen till vilseledande.
Sedan har vi deras Air Fryer
Oven på 14 liter. Nyss bestÀlld av min bror och med vid "invigningen" hÀr. Ville ha den just p g a undervÀrme. Har inte provat baka Àn men överlag rÀtt ohanterlig jmf med enbart airfryern. Riktigt irriterande att lampan i ugnen stÀnger av sig efter en minut (!) Så var det med att sitta och ta det lugnt och hålla koll på t ex pommes.... Det kan man glömma om man inte vill sitta precis bredvid ugnen då...
Får testa andra funktioner vidare men inser nu det oavsett blir mera disk och fler moment då man inte kan oljespaya maten utan droppbrickan under. Enklare med vanlig airfryerkorg.
Om MAN inte var nöjd sÃ¥ kan man skickaâŠ
Om MAN inte var nöjd så kan man skicka tillbaka den enligt sudan. Hur kan man vet om den Àr bra eller ej om man inte kan testa den först. OanvÀnd stå det nÀr man få den om man ska skicka tillbaka den det var dåligt
Dom svarar inte pÃ¥ mejl dÃ¥ man fÃ¥tt enâŠ
Dom svarar inte på mejl då man fått en skadad vara. Finns ej med någon retursedel i försÀndelsen, heller inget telefonnummer. Dom tar Àven bort inlÀgg på deras reklamsidor på fb då man ifrågasÀtter dom. Varnar starkt för att handla ifrån dom.
SKAM OCH BLUFF
DET ÃR ETT SKAM FÃRETAG TRO INTE PÃ DE. KVALITEN ÃR SÃMST OCH KUNDTJÃNST KOMMWR ALDRIG SVARA PÃ ER. DE ÃR BLUFF
Bra service
Bra service, vÀl omhÀndertagande av kunden, med förtroende! TACK!
Super bra
Jag köpte en Kyvol airfryer. Den var verkligen utmÀrkt nÀr det gÀller hög kvalitet och lÀtt att anvÀnda. Det bÀsta med allt detta Àr att ansluta den till en mobiltelefon. Jag rekommenderar köpet.
Har haft airfryern i en månad
Har haft airfryern i en mÃ¥nad. Ãr nöjd med. Bra för enmanshushÃ¥ll, kan rekommendera den till andra. RÃ¥kade blev bestÀllt tvÃ¥ airfryers
Hoppas att den andra, som slutade på 53 har gått tillbaka/;Sune Steneram
BestÀllde Apple AirPods för 17 dagarâŠ
BestÀllde Apple AirPods för 17 dagar sedan! Leverans utlovades inom 3-7 dagar! Jag har varken fått bestÀlld vara eller förklaring till varför leveransen uteblivit, trots påstötningar! Som kund Àr det oerhört viktigt med ett gott bemötande samt löpande info varför leveransen dröjer! Kan man lita på företaget, Àr tveksam då de inte svarar mig!
Mats Hansson
Inga broblem och fin vara
VÀldigt snabb och smidig leverans.
JÀtte jÀtte dålig servic
JÀtte jÀtte dålig servic, köpte robotdammsugare, fel på batteriet då den dör efter 30 min. Jag skrev till de via Mail, dÀr de svarade och sa att det var fel på batterit och att vi ska lösa det antligen genom återbetalning eller att jag får nytt batteri. Men de slutade svara, jag har skickat över 10 mail 3 veckorna och inget svar, så nu har jag en dammsugare för 5 tusen kr som inte fungerar.
Detta företag tar ingen ansvar förâŠ
Detta företag tar ingen ansvar för nånting kommer aldrig handla av dom
Jag tycker ni Àr DÃ¥liga att ta hand omâŠ
Jag tycker ni Àr Dåliga att ta hand om kunden man begÀr en retur sedel men det kan man ju inte få mvh stig
VÀrdens sÀmsta kundservice
VÀrdens sÀmsta kundservice, ett oseriöst företag som sÀljer sk*tprodukter
Deras 100% nöjd kund garanti existerarâŠ
Deras 100% nöjd kund garanti existerar inte!
Får inte reklamera min Kyvol airfryer då belÀggningen på gallret började slÀppa redan efter två veckors anvÀndning och fortsÀtter lossna. Jag har varit extremt försiktig vid rengöring, inte kört i diskmaskinen trots att det står att man kan det.
Aldrig mera handla frÃ¥n det hÀr företaget ð
Svar från elektronik.se:
"Det Àr inte farligt eller så om det flagnar, men jag förstår att det kan uppfattas som att något Àr fel"
"lite mjÀll kan uppstå vid för hård anvÀndning och tvÀtt och det Àr inte skadlig"
Snabb leverans och bra airfryer
Snabb leverans och bra airfryer. Gav den till dotter med familj och de Àr mycket nöjda med produkten.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹