Ook ik helaas er ingestonken, het ziet er mooi uit maar het is dus pure oplichting. Maten kloppen niet en kwaliteit is uitermate slecht!! Retour aangevraagd, krijg pas na 3x een formulier met een adre... もっと見る
Elevique Amsterdam
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
Dit is een Chinese doorsluis handel. Fotostyling en werkelijke producten komen niet overeen. Waarschijnlijk op basis van foto laten kopiëren in China. Een linnen blouse wordt dan een Polyester met lin... もっと見る
skechers aangekocht maar bij levering heel hard teleurgesteld....het zijn absoluut geen skechers maar gewoon plastiek gedoe elevique zijn gewoon vuile bedriegers mail gestuurd met vraag om terugb... もっと見る
Inderdaad 1 ster is nog te veel. Een overhemd Daniele Casual) besteld en kreeg een sample opgestuurd. Verkeerd model, verkeerde kleur. Het leek wel een pyjama. Wilde het retourneren maar kreeg te hore... もっと見る
Wat een vervelend bedrijf
Wat een vervelend bedrijf
In december een trui besteld, en betaald (dom van me) nu begin april nog steeds niet geleverd
En iedere keer een ‘smoes’
Dus; niets bestellen
Trui niet ontvangen van Elevique Amsterdam…
Heb in december bij Elevique Amsterdam een trui besteld en betaald. Hij zou dezelfde dag worden verstuurd. Er staat echter niet bij dat hij vanuit China wordt verstuurd. De trui is nooit aangekomen. Heb diverse mailtjes gestuurd, maar er gebeurde niets. Mijn mails worden nu geweigerd. Deze webshop is onbetrouwbaar!!!
Twee truien besteld die waren te klein
Twee truien besteld die waren te klein. Kreeg van hun aanbiedingen opgelegd. Retour sturen naar China dat moest ik zelf doen. Dit werd een duren grap. Aanrader bestel niet via dit online bedrijf. Voor mij een goede leer geweest.
Wat een baggerbedrijf!
Wat een baggerbedrijf!
Twee truien besteld die nooit zijn aangekomen!
Na diverse mails te hebben gestuurd een AI mailtje terug gekregen!
Na vier maanden geen geld terug!
Oplichters!
Bestelling laat op zich wachten
Bestelling laat op zich wachten! Terwijl je wacht geen update geen excuses. Alleen als je een bericht stuurt.
Ik zou niks kopen hier, tenzij je geduld hebt.
Ook weer Chinese producten! Ik kan niet wachten om weer teleurgesteld te worden
Geen betrouwbare maten, geen verhaal mogelijk
Trui besteld volgens de maten en afmetingen op de website maar veel kleinere trui ontvangen. Blijkbaar niet mogelijk om terug te sturen noch ergens om te ruilen, ook niet mits duidelijke foto's dat de afmetingen niet klopten. Helpdesk is niet reactief, vergeet en verlies zaken, komt eigen beloftes niet na en heeft telkens rappels nodig. Bestelling dateert van December en we zijn intussen Maart en nog steeds niet opgelost
Vormeloze jurk
Jurk besteld, en (na heel lang wachten) een vormeloze lap stof ontvangen wat qua materiaal en model ongeveer lijkt op de jurk in het filmpje.
Terugsturen naar China was uiteraard geen optie.
Niets bestellen hier!!
Trui besteld, geld niet terug
Trui besteld, xxl krijg een veel te kleine trui. Kan hem terugsturen naar China zegt het bedrijf voor refund?? of trui houden en 20% terugbetaling en trui (stofdoek) houden. Je krijgt natuurlijk nooit je geld terug en bedrijf, nou ja bedrijf maakt het allemaal niks uit.
Advies is zeker hier niets kopen en de review die op de site staan zijn fake Je zal voor dit bedrijf nog vaker worden gewaarschuwd
trui besteld in dec 2023
trui besteld in dec 2023, nog steeds niks ontvangen, vragen ons geld terug en zeggen ze leukweg, hebben al betaald aan de leverancier. Mij kan dat niet schelen, ik heb hen betaald dus ze moeten het bedrag van 69.99 terug storten en dan maar terug eisen van de leverancier. Een grote zwendel die firma,
Pas op Chinees bedrijf!!!!!
Een trui besteld 3XL, bij levering blijkt het niet meer dan een L te zijn. Aziatische maatvoering. Terugsturen kan natuurlijk niet. Bedrijf in China. Je kunt wel 25% van het aankoopbedrag retour krijgen, dat wordt binnenkort op je rekening gestort. Lange adem, nog steeds niet gelukt. Mails worden ook niet meer beantwoord.
Advies: Niets bestellen hier.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。