Ze hebben een kraamkado voor mij rechtstreeks verstuurd naar het gezin waar het kindje geboren was. Namens mij is er zelfs een kaartje toegevoegd, (die ze ook in hun collectie hebben) met door ons... もっと見る
企業が回答しました
Bijna mijn hele baby-uitzet gekocht bij Lytse Boef en ik ben echt ontzettend tevreden! 😊 Vanaf het eerste moment werd ik super goed geholpen. Op al mijn vragen kreeg ik snel en duidelijk antwoord... もっと見る
企業が回答しました
Wij begrijpen als geen ander dat de kleine boefjes in jouw leven alleen het beste verdienen. Daarom bieden wij duurzame en prachtige items aan, variërend van kleding en speelgoed tot diverse accessoires. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en stijl, omdat we geloven dat jouw kleintjes alleen het allerbeste verdienen. We besteden ook nog eens extra aandacht om jou een eerlijke prijzen aan te kunnen bieden!
オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wat een heerlijke winkel! De artikelen voelen als goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Enorm blij met en producten van Lytse Boef. De kleuren van de hoezen voor stokke en kinderwagen zijn geweldig.

Lytse Boef からの回答
Ik heb een stokke newborn hoes besteld. Het stofje wat ik graag wilde stond er niet bij op de website, na een berichtje heeft ze deze er direct bijgezet. Kwaliteit lijkt super, wij zijn er blij mee! Bestelling is snel geleverd door haar zelf.
Super mooie en leuke producten gekocht! Mooie kwaliteit en super snel bezorgd!
Kleine ondernemer. Ik bestelde babykleertjes en een prachtig, kleurrijk, zelfgemaakt speenkoord en bijtring. Deze webshop zal ik onthouden!
Compleet geboortepakket geleverd op basis van een geboortekaartje. Ik was blij verrast. Kwaliteit is top. Volgende keer bestel ik zeker weer!

Lytse Boef からの回答
Namens mij is er zelfs een kaartje toegevoegd, (die ze ook in hun collectie hebben) met door ons handgeschreven tekst, die ik via foto had aangeleverd. Zo werd het kado nog persoonlijker.
Ben overigens blij met de ruime keuze baby musthaves van neutraal tot vrolijke kleurtjes, die zelf ontworpen en gemaakt zijn. Ze hebben daardoor vrij unieke artikelen. Echt een aanrader!

Lytse Boef からの回答
Super ervaring mee, prachtige spullen en fijn en snel contact over gepersonaliseerde opties!

Lytse Boef からの回答
Ik ben absoluut enthousiast over Lytse Boef! De babyspullen zijn uniek en je merkt dat alles met veel liefde is uitgezocht. Eindelijk eens producten die je niet overal ziet. Vooral de klantenservice wil ik benadrukken – super vriendelijk, behulpzaam en vooral ontzettend snel in reageren. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen en kan Lytse Boef van harte aanbevelen!

Lytse Boef からの回答
Wat een prachtige spullen maak/verkoop je! Hele mooie kleuren en printjes, weer eens wat anders dan sad beige. De hoes moest nog gemaakt worden. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces.
Toen het pakketje binnen kwam zaten er zelfs leuke cadeautjes in! 😍

Lytse Boef からの回答
Snelle verzending, mooie artikelen én extra leuk verpakt met leuke kaartjes erbij. Echt even dat beetje extra wat je bij een ander niet krijgt.

Lytse Boef からの回答
De wieghoes is een prachtige stof, voelt zo prettig! En het werd zo snel bezorgd met vrolijke kaartjes er nog bij ook. Ik ga zeker nog meer bestellen!

Lytse Boef からの回答
Super fijne communicatie! Hele snelle levering en goede kwaliteit producten! écht super!

Lytse Boef からの回答
Mooie spulletjes, scherpe prijzen en snel in huis!
Zelfs een extra cadeautje gekregen, vaste klant waardering ;) superlief!

Lytse Boef からの回答
Mooie producten van goede kwaliteit en snel verzonden. Ik ga zeker vaker bestellen! :)
Ik heb een kraamcadeau gekocht hier. Mevrouw was super meedenkend en aardig. Een aanrader!!
Ik vond de mevrouw super lief! Ze reageerde direct op de mail en belde nadien nog even na voor alle zekerheid of de naam klopte en ik ontving toen super snel mijn speenkoorden!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。