Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak for atter de smukkeste negle, dejligt at vi altid får tiden til at flyve afsted med snak og hygge! De bedste anbefalinger fra mig. Tina A

Nanna har lavet mine negle til mit bryllup. Hun har vÊret super tÃ¥lmodig og dygtig. Hun foreslog et par designs baseret pÃ¥ inspirationer, jeg havde sendt, og vi prÞvede forskellige muligheder. Hun... もっず芋る

Jeg kan varmt anbefale Elias Zinati! Hver gang jeg kommer til behandling, bliver jeg mÞdt med en rolig og professionel atmosfÊre. Elias er utroligt grundig og tager sig tid til at bruge de rigtige t... もっず芋る

Lige fra jeg trÊder ind af dÞren, fÞler jeg mig sÊrlig velkommen, nÃ¥r Alina mÞder mig. Alina er utrolig nÊrvÊrende, empatisk, utrolig dygtig, har de bedste hÊnder, stor viden om de produkter hun anven... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. ゚ステティック サロン
  3. 脱毛サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi vil sÊtte pris på din Êrlig mening om din oplevelse hos os.

優良

通垞1カ月以䞊経っおから回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Kvalitet og kompetance midt i KÞbenhavn

Det er en fornÞjelse at komme til Elias, fine lokaler og skÞn atmosfÊre. Elias er top professionel og meget kompetent. Jeg er i gang med et forlÞb for at hjÊlpe mod min acne. Det er en svÊr proces, Elias lytter og beroliger. Han er Êrlig om at det vil tage tid, men blive bedre.
Jeg kan anbefale Elias på det hÞjeste, du er sikret en god oplevelse på hÞjeste niveau.

2022幎2月18日

5 stjerner!

Elias er yderst professionel, serviceminded og rar. Hos ham får du en behagelig og professionel behandling. Kan helt klart anbefales herfra!

2022幎1月22日
Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati ロゎ

Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati からの回答

Isak... Tusind tak for din fine anmeldelse, ven. Er glad for du nÞd behandling og glÊder mig til at forkÊle dig nÊste gang. - Elias

Elias er dygtig og professionel

Elias er dygtig og professionel. Det er total afslapning at komme op til ham. Under fÞrste nedlukning hjalp han med at skrÊddersy hudpleje til min mand og jeg og resultaterne taler for sig selv. Vi kan varmt anbefale en behandling hos Elias.

2021幎12月19日

Taknemmelig

Ganske enkelt, en meget professionel, varm og dygtig mand indenfor sit fag.
Er altid i gode hÊnder og går ligeledes altid fra klinikken, med fÞlelsen af den bedste behandling man kan få.

Vil anbefale Elias til alle, som gerne vil gÞre både noget godt for sig selv.

2021幎12月10日

5 ud af 5 🌟🌟🌟🌟🌟

5 ud af 5 🌟🌟🌟🌟🌟 - Elias er god til sit arbejde meget professionel. Jeg var igennem en cosmelan behandling - han var utrolig rar at skrive ned punkt for punkt hvad jeg skulle gÞre. Han var altid klar pÃ¥ tasterne, bare jeg havde det mindste spÞrgsmÃ¥l. Super behandlings forlÞb. De bedste anbefalinger herfra.

2021幎7月20日
Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati ロゎ

Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati からの回答

Tusind tusind TAK for din dejlig anmeldelse ❀🙏

KÞbenhavns bedste skÞnheds klinik

Mine damer og herre.

Skal du have en selvforkÊlelsesdag eller har du bare brug for lidt luksus, så skal du uden tvivl vÊlge Eliaszinati.

Jeg får altid en luksus ansigtsbehandling. Det er helt perfekt. Lige fra du går ind i klinikken,får man en dejlig afslappende fornemmelse. Det ligger smukt. Lokalerne er fantastisk charmerende og imÞdekommende. Personalet Elias og Paw er super professionelle, hÞflige og grundig. De går altid i dybden med at analysere din hud eller dine negle mm. De sÊtter altid en Êre, i at forkÊle deres kunder.

Du vil aldrig fortryde dit valg

Georgi H.

2021幎1月26日
自発的なレビュヌ

Elias er klart den bedste i sit

Elias er klart den bedste i sit erhverv.
Elias besidder et hÞjt kompetence niveau, med en yderst hyggelig atmosfÊre i klinikken. Har gået hos Elias i en årrÊkke, og det er lige godt hver gang. Et sted man har lyst til at komme igen.

2021幎1月25日

Tilfreds kunde

Hvis jeg har haft spÞrgsmål har Elias svaret på dem trods travlhed. Det er tydeligt for mig at kunderne kommer fÞrst når jeg har vÊret i dialog. Jeg kan kun anbefale Elias Zinati - Face & Body

Jeg ved hvor jeg skal behandles efter min graviditet for mine pigmentfejl.

2021幎1月25日
自発的なレビュヌ

Tak for at du har hjulpet mig af med

Tak for at du har hjulpet mig af med min melasma, via Cosmelan Peeling. Min hud er så tÊt på at vÊre helt i mål, at jeg slet ikke kan forestille mig at have pigmenter i ansigtet nogensinde igen. Jeg kommer tilbage og får den opfrisket et år efter, som anbefalet. Tak kÊre mand, you saved me!

2021幎1月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。