Tak for atter de smukkeste negle, dejligt at vi altid får tiden til at flyve afsted med snak og hygge! De bedste anbefalinger fra mig. Tina A
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nanna har lavet mine negle til mit bryllup. Hun har vÊret super tÃ¥lmodig og dygtig. Hun foreslog et par designs baseret pÃ¥ inspirationer, jeg havde sendt, og vi prÞvede forskellige muligheder. Hun... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale Elias Zinati! Hver gang jeg kommer til behandling, bliver jeg mÞdt med en rolig og professionel atmosfÊre. Elias er utroligt grundig og tager sig tid til at bruge de rigtige t... ãã£ãšèŠã
Lige fra jeg trÊder ind af dÞren, fÞler jeg mig sÊrlig velkommen, nÃ¥r Alina mÞder mig. Alina er utrolig nÊrvÊrende, empatisk, utrolig dygtig, har de bedste hÊnder, stor viden om de produkter hun anven... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi vil sÊtte pris på din Êrlig mening om din oplevelse hos os.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kvalitet og kompetance midt i KÞbenhavn
Det er en fornÞjelse at komme til Elias, fine lokaler og skÞn atmosfÊre. Elias er top professionel og meget kompetent. Jeg er i gang med et forlÞb for at hjÊlpe mod min acne. Det er en svÊr proces, Elias lytter og beroliger. Han er Êrlig om at det vil tage tid, men blive bedre.
Jeg kan anbefale Elias på det hÞjeste, du er sikret en god oplevelse på hÞjeste niveau.
Mange er dygtige til deres arbejde menâŠ
Mange er dygtige til deres arbejde men efter at jeg virkelig havde prÞvet alt,havde jeg hÞrt positivt om Elias. Troen var der ikke men håbet. Det virkede og du gjorde det! En kÊmpe forskel for mig og min hverdag! TAK
INTET MINDRE END PERFEKT ððŒ
INTET MINDRE END PERFEKT ððŒ
Altid en fornÞjelse at sidde i stolen hos Paw, mens ens negle bliver forskÞnnet. Dejlig atmosfÊre og bare skÞnt sted at fÃ¥ sin selvforkÊlelse â€ïž
5 stjerner!
Elias er yderst professionel, serviceminded og rar. Hos ham får du en behagelig og professionel behandling. Kan helt klart anbefales herfra!

Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati ããã®åç
Altid er godt resultat efterâŠ
Altid er godt resultat efter ansigtsbehandlinger hos Elias!

Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati ããã®åç
Elias er dygtig og professionel
Elias er dygtig og professionel. Det er total afslapning at komme op til ham. Under fÞrste nedlukning hjalp han med at skrÊddersy hudpleje til min mand og jeg og resultaterne taler for sig selv. Vi kan varmt anbefale en behandling hos Elias.
Taknemmelig
Ganske enkelt, en meget professionel, varm og dygtig mand indenfor sit fag.
Er altid i gode hÊnder og går ligeledes altid fra klinikken, med fÞlelsen af den bedste behandling man kan få.
Vil anbefale Elias til alle, som gerne vil gÞre både noget godt for sig selv.
Han er dygtig og god behandling iâŠ
Han er dygtig og god behandling i lÊkker klinik
SkÞnneste oplevelse
SkÞnneste oplevelse, fik lavede de smukkeste negle af Paw, han er super dygtig og lavede et drÞmme resultat. Stor anbefaling
Jeg vil 100% anbefale Elias
Jeg vil 100% anbefale Elias. Man er i trygge hÊnder, bliver passet og plejet.
Han er den sÞdeste.
Hans behandlinger forvandler min hud fuldstÊndig, min hud bliver helt rent, skinnende og smuk!
5 ud af 5 ððððð
5 ud af 5 ððððð - Elias er god til sit arbejde meget professionel. Jeg var igennem en cosmelan behandling - han var utrolig rar at skrive ned punkt for punkt hvad jeg skulle gÞre. Han var altid klar pÃ¥ tasterne, bare jeg havde det mindste spÞrgsmÃ¥l. Super behandlings forlÞb. De bedste anbefalinger herfra.

KÞbenhavns bedste skÞnheds klinik
Mine damer og herre.
Skal du have en selvforkÊlelsesdag eller har du bare brug for lidt luksus, så skal du uden tvivl vÊlge Eliaszinati.
Jeg får altid en luksus ansigtsbehandling. Det er helt perfekt. Lige fra du går ind i klinikken,får man en dejlig afslappende fornemmelse. Det ligger smukt. Lokalerne er fantastisk charmerende og imÞdekommende. Personalet Elias og Paw er super professionelle, hÞflige og grundig. De går altid i dybden med at analysere din hud eller dine negle mm. De sÊtter altid en Êre, i at forkÊle deres kunder.
Du vil aldrig fortryde dit valg
Georgi H.
Den bedste betjening og service samtâŠ
Den bedste betjening og service samt det mest roligste sted man kan slappe af mens man får sin behandling i rolige omgivelser og det bedste personale. Kan klart anbefales.
Elias er den varmeste
Elias er den varmeste, mest Professionelle og 100% tilstedevÊrende behandler jeg har opleveren.
Han ved virkelig hvad han gÞr og hvad han sÊlger af produkter.
Han får de varmeste anbefalinger her fra. <3
Elias er klart den bedste i sitâŠ
Elias er klart den bedste i sit erhverv.
Elias besidder et hÞjt kompetence niveau, med en yderst hyggelig atmosfÊre i klinikken. Har gået hos Elias i en årrÊkke, og det er lige godt hver gang. Et sted man har lyst til at komme igen.
Tilfreds kunde
Hvis jeg har haft spÞrgsmål har Elias svaret på dem trods travlhed. Det er tydeligt for mig at kunderne kommer fÞrst når jeg har vÊret i dialog. Jeg kan kun anbefale Elias Zinati - Face & Body
Jeg ved hvor jeg skal behandles efter min graviditet for mine pigmentfejl.
Det er super dejligt sted at komme ogâŠ
Det er super dejligt sted at komme og man fÞler sig meget velkommen.
Du er super professionelle
Har fået fjernet hår hos dig super og god vejledning
Tak for at du har hjulpet mig af medâŠ
Tak for at du har hjulpet mig af med min melasma, via Cosmelan Peeling. Min hud er så tÊt på at vÊre helt i mål, at jeg slet ikke kan forestille mig at have pigmenter i ansigtet nogensinde igen. Jeg kommer tilbage og får den opfrisket et år efter, som anbefalet. Tak kÊre mand, you saved me!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ