Nicehands.Dk er en velfungerende shop med et stort udvalg af lÊkre produkter og gode tilbud. Desuden rummer siden masser af info og faglig vejledning. Camilla er sÞd og serviceminded, og jeg fik min... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft den bedste oplevelse med Nicehands! Da et af mine produkter var udsolgt, skrev hun straks og tilbÞd at sende resten af ordren med gratis fragt. SÃ¥ sÞdt! Hun gjorde endda en ekstra indsa... ãã£ãšèŠã
Jeg er stamkunde hos Nicehands - og altid oplevet 5-stjernet service ð Varerne er altid pakket omhyggeligt og personligt ind, forsendelsen gÃ¥r hurtigt og produkterne lever altid fuldt op til... ãã£ãšèŠã
Vi handlede som fritidsklub hos sÞde Camilla fra Nicehands, som gav os en helt ekstraordinÊr service, ogsÃ¥ da PostNord havde tabt vores pakke og mistet to genstande - hun sender dem sÃ¥ hurtigt, at vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nicehands er en passioneret online butik grundlagt af Camilla i 2013, som tilbyder et bredt udvalg af neglelakker, Gelpolish og plejeprodukter. Med et fokus på kvalitet og miljÞansvarlighed vÊlger Nicehands produkter, der minimerer miljÞpåvirkningen og tilbyder luksus med grÞn profil. Kundeservice er kernen i virksomhedens tilgang, og de strÊber efter at give en positiv, informativ og personlig shoppingoplevelse. De vÊrdsÊtter kundeinteraktion og feedback for at forbedre og udvide deres tilbud. Kontakt og mere information findes på Nicehands.
é£çµ¡å
BÞgevej 4, 8543, Hornslet, ãã³ããŒã¯
- 71997055
- kontakt@nicehands.dk
- nicehands.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid en fornÞjelse at Ã¥bne pakker fraâŠ
Altid en fornÞjelse at åbne pakker fra Nicehands. Alt pakket i lyserÞdt enkeltvis.
Super oplevelse
Camilla er sÞd og serviceminded, og jeg fik mine varer inden for 24 timer.
Jeg anbefaler Nicehands.Dk på det varmeste.
Neglelak
Som altid når man får varer fra dig, er det en god oplevelse.
Dejlige priser og gode oplevelser.
Pakken er gjort personlig
Pakken er gjort personlig, og fyldt med positivitet.
Varen er den farve jeg regnede med ogâŠ
Varen er den farve jeg regnede med og nem at arbejde med. Hurtig levering.
Altid en super god service
Altid en super god service, jeg kan varmt anbefale Nicehands.dk ð
5- stjerner hele vejen rundt âš
Jeg er stamkunde hos Nicehands - og altid oplevet 5-stjernet service ð
Varerne er altid pakket omhyggeligt og personligt ind, forsendelsen går hurtigt og produkterne lever altid fuldt op til mine forventninger.
Jeg har også tit skrevet til Camilla med spÞrgsmål om produkter og altid fået rigtig god behandling og svar på alle mine spÞrgsmål.
Altid en rigtig god oplevelse at handle hos Nicehands.
Mage til service stÞder man ikke pÃ¥âŠ
Mage til service stÞder man ikke på mange steder. Det er helt i top
KOM HURTIGT OG FANTASTISK HÃ NNDCREME
Flotte neglelakker ð ðŒ
Bestilte neglelakker i flotte farver ð ðŒ- De kom hurtigt og var pakket flot ind . Fik en lille gave med ⊠negle strips . Rigtig god oplevelse . Vil handle der igen . ð·ðžð·ðžð·ðžð·ðžð·ðžð·ðž
Shipping was super fast
Shipping was super fast, everything was packed securely and pretty. Nailpolish is as described :)
Tak!
Tak! Det er altid en glÊde at handle hos dig Camilla ð©ð° Godt nytÃ¥r ðð¹ð
Varm anbefalingâïž
Dejlig nemt online oplevelse - hurtig levering og sÞd personlig hilsen i pakken: det er med til at give en god kundeoplevelseððŒ
Varm anbefaling herfraâïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹